Bilder av Xperia L2 – 5,5-tommers HD-skjerm | 13 MP-kamera
Bilder av Xperia L2 – 5,5-tommers HD-skjerm | 13 MP-kamera
Bilder av Xperia L2 – 5,5-tommers HD-skjerm | 13 MP-kamera
Xperia L2

Skaff deg en telefon med 8 MP selfiekamera med supervidvinkel, 5,5-tommers skjerm, lang batterivarighet og fingeravtrykksleser for sikker opplåsing.

Selfier med supervidvinkel

Få plass til mange venner og mer landskap i selfien din med et 8 MP kamera med supervidvinkel.

Ta bedre bilder med et 13 MP kamera

Xperia L2 har et imponerende 13 MP kamera. Det hjelper deg med å ta bedre bilder som er klarere og mer detaljrike enn noensinne.

Storskjermunderholdning i HD

Med HD-skjermen på 5,5 tommer er det ikke noe problem å se filmen mens du er på farten. Og hvis du vil betjene telefonen med én hånd, kan du krympe visningen til en miniskjerm.

ClearAudio+ og Clear BASS
Rett innstilling for hver sang

Med ClearAudio+ får du en bedre lydopplevelse med automatisk optimaliserte innstillinger. Clear Bass gir deg varme, dype basstoner, mens equalizeren gir deg kontrollen du trenger for å få alt til å høres ut akkurat slik du ønsker.

Lås opp telefonen med én berøring

Den integrerte fingeravtrykksleseren sikrer telefonen din slik at det bare er du som kan låse den opp – med én berøring.

Et batteri som er laget for å vare lenge

Hold smarttelefonen din i gang lenger med et batteri på 3300 mAh. Smarte ladeteknologier bidrar til å holde batteriet i god stand, slik at det får lengre levetid.

Qnovo-adaptiv lading
Sanntidsovervåking av batteritilstanden

Qnovo Adaptive Charging sjekker batteritilstanden når telefonen er på lading, og justerer nivåene for å bidra til å opprettholde batterikapasiteten. Dette hindrer over tid at batterikapasiteten blir dårligere og holder batteriet i god stand lenger.

Batteripleie
Smartere ladesykluser

Et fulladet batteri som er koblet til strøm, kan bli skadet. Battery Care-funksjonen lader batteriet til 90 %, venter, og lader deretter til 100 % rett før du pleier å våkne. På den måten bevares maksimal batterikapasitet lenger.

Kraften bak ytelsen

I Xperia L2 fungerer alt som det skal, takket være 3 GB RAM. Den har dessuten 32 GB lagringsplass til videoer og bilder, samt plass til et microSD-kort sånn i tilfelle.

Spesifikasjoner

13 MP kamera, 8 MP selfiekamera med supervidvinkel og 5,5-tommers HD-skjerm med miniskjerm.
  • 13 MP kamera

  • 8 MP selfiekamera med supervidvinkel

  • 5,5-tommers HD-skjerm med miniskjerm

  • 3300 mAh-batteri med høy kapasitet

  • Fingeravtrykksleser for et ekstra sikkerhetsnivå

Dimensjoner
150 x 78 x 9,8 mm
Vekt
178 g
Vannbestandig
-
Antall SIM-kort
Ett eller to SIM-kort
Kapasitet
3300 mAh
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet