Xperia PRO-I

THE Camera

I-en står for «Imaging». Xperia PRO-I omdefinerer hva et kamera er ved å kombinere profesjonell bildekvalitet med kommunikasjonsfunksjonene til en smarttelefon. Slik at du kan være kreativ hvor som helst og når som helst.

ALLE SMARTTELEFONER

Xperia PRO-I | Kamera med bildesensor av type 1.0 og fullstendige smarttelefonfunksjoner.

Xperia PRO-I
Xperia PRO-I sett forfra og bakfra

Veil. pris

kr 17 990,00

(inkl. MVA)
Prisvinner
Et spennende tilskudd til Sonys kameraserie

Sonys kameraer gir allerede bildeskaperne en lang rekke fordeler, blant annet markedsledende bildekvalitet og svært rask ytelse. Nå tilfører Xperia PRO-I serien noe nytt som gjør det mulig for fotografer, videografer og kinematografer å fotografere, redigere og sende med en og samme enhet.

1.0-type bildesensor og Sony-kameraets raske ytelse for profesjonell bildekvalitet

Xperia PRO-I har en genuin 1.0-type sensor som lar deg ta bilder og videoer med eksepsjonell bildekvalitet. Den store sensoren støttes av Sonys originale bildesignalbehander, noe som gir kameraet svært rask ytelse og ubegrensede kreative muligheter.

Dette er Xperia PRO-I
Fotografi | Ta uforglemmelige bilder
Videografi | Gjør videoene dine enda bedre
Kinematografi | Lag filmer som imponerer proffene
Etterredigering | Rediger og send med Xperia PRO-I
Xperia PRO-I blir sprutet vann på
Gled deg over kraftig ytelse og enkel stil
Xperia PRO-I tilkoblet kablede hodetelefoner
Ingen kompromisser for filmer, musikk og spill

Foto
Med Sonys dedikerte kamerateknologier

Xperia PRO-I kombinerer en 1.0-type bildesensor, et sofistikert glassobjektiv og Sonys avanserte bildesignalprosessor for å gjøre selv de mest kvalitetsbevisste fotografene fornøyde.

Stor 1.0-type Exmor RS CMOS-bildesensor med fasegjenkjennende AF-sensor

Den store sensoren av type 1.0 er basert på sensoren til RX100 VII, men spesialutviklet og finjustert for Xperia PRO-I for å gi høy bildeoppløsning og mindre støy. Resultatet er enestående bildekvalitet med realistiske strukturer og imponerende detaljer.


Diagram som sammenligner pikselverdi til konvensjonell bildesensor med Xperias bildesensor av typen 1.0
Svært sensitiv 2,4 μm pikselavstand 

Bildesensoren av type 1.0 har en imponerende pikselavstand på bare 2,4 μm, noe som gir svært høy følsomhet og bidrar til en enestående teksturgjengivelse selv ved fotografering i lite lys.

[1] Konvensjonell
[2] Nye Xperia

Mindre støy i lite lys

Takket være den svært følsomme 1.0-type bildesensoren kan Xperia PRO-I ta bilder med mindre støy i forhold med lite lys.

Tydelige detaljer under forhold med stor dynamisk rekkevidde

I situasjoner med stor dynamisk rekkevidde vil 1.0-type bildesensor gjøre at Xperia PRO-I får frem detaljene både i mørke og lyse deler av et bilde.

Naturlige bokeh-effekter med en kunstnerisk vri

En annen fordel ved den store bildesensoren er at Xperia PRO-I blir i stand til å ta vakre bilder med en naturlig dyp bokeh.

Enestående ZEISS-kvalitet i din Xperia

Gled deg over alle fordelene ved ZEISS-optikken, som er kalibrert spesielt for Xperia PRO-I.


Med dobbel blenderåpning får du mer variasjon

Med den doble blenderåpningen til F2.0 / 4.0 kan du eksperimentere med feltdybde og portrettere motivet ditt på mange forskjellige måter.

Tredobbelt objektiv og 3D iToF-sensor for full kreativ frihet

Xperia PRO-Is 24 mm objektiv med 1.0-type bildesensor kan få følge av to objektiver til: et på 16 mm og et på 50 mm, slik at du kan skape enda mer kreative komposisjoner. 3D iToF-sensoren beregner umiddelbart avstanden mellom kameraet og motivet, noe som gir raskt og nøyaktig autofokus i enhver situasjon. Alle de tre objektivene støtter fasegjenkjennende AF.

Detalj av Xperia PRO-Is trippelobjektiv og 3D iToF-sensor
Gled deg over en verden av muligheter

Med tre objektiver som tilleggsutstyr – 16 mm ultrabred, 24 mm bred og 50 mm standard – gjør Xperia PRO-I det mulig for deg å ta svært mange forskjellige typer bilder

Bildebehandling for svært rask ytelse og upåklagelig bildekvalitet

Den nyeste BIONZ X™ for mobil bildebehandlingsmotor, Sonys unike frontmonterte LSI og 1.0-type bildesensor og Sonys originale bildebehandlingsalgoritmer sikrer nøyaktig bildetaking selv av motiver som beveger seg raskt.

Bilde av terrengsyklist i skogen, overlagt med flere grønne ruter som representerer AF-punkter
Autofokus som dekker mer av bildet

På Xperia PRO-I dekker 315 (21 x 15) fasegjenkjennende AF-punkter 90 % av bildet. Autofokus fungerer altså nesten uansett hvor motivet ditt er, og kan låse seg til det utrolig raskt.

AF på øye i sanntid – for mennesker og dyr

Øye-AF i sanntid lar deg ta fantastiske portretter enten du fotograferer mennesker eller dyr. Selv om motivet ditt er i bevegelse, eller det ene øyet er utydelig, får du minneverdige bilder fulle av energi og uttrykk.

Terrengsyklist hopper i en skog med grønt firkant som indikerer sporing i sanntid
Sanntidssporing beholder fokuset på motiver i rask bevegelse

Ved hjelp av kunstig intelligens og en 3D iToF-sensor for avstandsmåling kan sanntidssporing nøyaktig oppdage og fokusere på et motiv i rask bevegelse og deretter fortsette å spore det selv om det skulle bevege seg ut av syne et øyeblikk. Du spesifiserer motivet ditt ganske enkelt ved å trykke på det på Xperia PRO-I-displayet.

20 bps seriefotografering med mindre støy

Den raske bildesensoren gir kontinuerlig seriefotografering med opptil 20 bps, og kameraet sporer motiver med AF/AE-beregninger opptil 60 ganger per sekund, selv når de beveger seg uregelmessig eller i høy hastighet. Selv under dårlige lysforhold vil seriefotografering med Xperia PRO-I gi skarpe bilder med mindre støy, takket være den unike bildebehandlingsmotoren.

[1] AF/AE-beregning

Flere bilder som viser en terrengsyklist som hopper på en skogssti
To bilder av et terrengsykkelhjul, et med forvrengte eiker, et uten.
Utløser som hindrer forvrengninger 

1.0-type bildesensorens raske avlesing bidrar til å undertrykke den rullende lukker-effekten som kan forvrenge bilder ved fotografering av motiver som beveger seg raskt.

Optisk bildestabilisering for fotografering med mindre uklarhet

Hvis hånden din er ustø når du fotograferer, vil den optiske bildestabiliseringsteknologien bidra til at bildene blir mindre uklare, også når det er dunkelt eller mørkt.

To bilder av en hoppende hund, et uskarpt, et skarpt.
To bilder av en kvinne som lener seg mot en bil, det ene med mindre støy enn det andre.
Multi Frame-støyreduksjon

I situasjoner med svakt lys og dynamisk rekkevidde kan Xperia PRO-I gjøre bruk av Multi Frame-støyreduksjon. Den tar automatisk flere enn ti bilder kontinuerlig, kombinerer dem, reduserer støy og lagrer dem som ett bilde for om mulig å gjøre bildekvaliteten enda høyere.

12-bit RAW for jevn fargegradering

Når Xperia PRO-I tar bilder i RAW-format, støtter den 12-bit for å skape en jevn og rik tonal gradering av fargen uten forvrengning.

To bilder av en bil med frontlysene på, det ene med jevnere fargegradering enn det andre.
Kontroller og innstillinger inspirert av Alpha

Med Photography Pro på Xperia PRO-I får du kontroller som vanligvis finnes på profesjonelle kameraer. Med et grensesnitt inspirert av Alpha-kameraer kan du velge manuelle kontroller eller automatiske innstillinger og ta bilder i RAW. Photography Pro har også en grunnleggende modus for rask tilgang til brukervennlige fotograferingsfunksjoner, inkludert en lukkerknapp.


Dedikert lukkerknapp på Xperia PRO-I
Lukkerknappen gir deg ekte kamerafølelse

Takket være den dedikerte lukkerknappen gir det å bruke Xperia PRO-I mye av den samme følelsen av å bruke Sony RX100-serien. Den har til og med den samme lukkerbrytermodulen og bruker de samme knappene til å betjene autofokus og lukkerutløseren. Du kan også holde lukkerknappen inne for raskt å starte Photography Pro, slik at du kan ta bilder med en gang.

Fest en kamerastropp for større sikkerhet

Xperia PRO-I har et innebygd stroppehull som gjør det lett å feste en håndreim eller en nakkestropp, slik at du får mindre å bekymre deg for når du er ute og tar bilder.

Hender som holder Xperia PRO-I med kamerastropp rundt håndleddet.
Spektakulær scene av høyfjellsvann med et Sony Alpha-kamera og Xperia PRO-I i forgrunnen.
Den perfekte følgesvennen til Sony Alpha-kameraet ditt

Med mobilappen Imaging Edge™ kan du bruke Xperia PRO-I til å overføre RAW-filer og filer som bruker tapsfri komprimering, fra Alpha-kameraet ditt og fjernstyre berøringssporing og berøringsfokus for praktisk AF-betjening. Og med tillegget Transfer & Tagging kan du legge ved talenotater på bildefiler fra Alpha-kameraet ditt, som så automatisk konverteres til bildetekster, eller bruke Xperia PRO-I til å overføre filer til en FTP-server.


Videografi
Video av høy kvalitet med autentisk fotograferingsopplevelse

Med sin bildesensor av type 1.0 bringer Xperia PRO-I kvaliteten på videoene dine opp på et nytt nivå, samtidig som Sonys unike brukergrensesnitt lar deg realisere de kreative visjonene dine fordi du kan ta akkurat de bildene du ønsker.

Videography Pro gir deg kreativ kontroll

Videography Pro på Xperia PRO-I gir deg alle de kreative funksjonene du trenger, rett i håndflaten. Videography Pro-grensesnittet bygger videre på Sonys ekspertise på tvers av en hel serie video- og filmkameraer. Du kan skreddersy manuelle kontroller etter eget behov eller bruke automatisk modus.


Autofokus for øye for stillbilder og videoer

Sonys avanserte øyeregistrering og sporing er ikke bare hemmelighetene bak vakre stillbilder: De hjelper deg også å ta flotte videobilder. Fordi Øye-AF gjenkjenner menneskeøyne og dyreøyne og beholder fokuset mens motivene beveger seg, gjør den videoene levende på helt nye måter.

Kvinne som smiler til kameraet med AF-deteksjonspunkt over venstre øye
Rulleskøyteløper som skøyter i et nedlagt svømmebasseng, overlagt med en hvit firkant for objektsporing
Bevar fokuset med objektsporing for videoer

Med objektsporing kan man automatisk spore et bevegelig motiv og fokusere skarpt på det også når det mangler øyne eller når øynene er uklare.

Ta opp video i 4K HDR 120 bps

Xperia PRO-I gir deg større kreativ fleksibilitet og gjør det mulig å spille inn video av høy kvalitet i 4K HDR 120 bps, og velge avspilling av bilder med en hastighet fra 24 bps opp til 120 bps.

Rulleskøyteløper i luften med en grønn firkant som angir AF
Xperia PRO-I til venstre med bilde av to menn som ler i en by, direkteavspiller til Xperia PRO-I til høyre med Videography Pro
Strøm video direkte til videostrømmingstjenester med Videography Pro

Du trenger ikke lenger å vente på å dele fabelaktig innhold – med Xperia PRO-I kan du strømme video direkte til videostrømmingstjenester fra telefonen din med Videography Pro. Med Bluetooth-opptaksgrepet GP-VPT2BT og utholdenhetsmodusen kan du strømme enda lenger.

[1] Videoopptak[2] Direkteavspilling[3] Følgere

Ta jevne og stødige videoopptak

Xperia PRO-I har den nyeste Optical SteadyShot™ med FlawlessEye™, som kobler bildesensorens økte lesehastighet med Sonys originale algoritme for optisk bildestabilisering. Resultatet er svært stødige videobilder som ikke rister.

To bilder av bybildet om natten, det ene uskarpt, det andre i skarpt fokus.
Illustrasjon som viser Xperia med stereomikrofoner, pluss en monomikrofon som tar opp tale
Ta opp tale klart og tydelig

Når du tar opp en video på et Xperia-kamera, blir lyden vanligvis spilt inn gjennom stereomikrofoner for å gjenskape multidimensjonale lyder. Men Xperia PRO-I har i tillegg en innebygd monomikrofon ved siden av kameraet som gjør det mulig å ta opp tale tydelig, mens andre lyder forblir i bakgrunnen.

Filtrer bort vindstøy og få klarere lyd

Xperia PRO-I er utstyrt med vår egen bransjeledende lydseparasjonsteknologi for å filtrere bort lyden av vind på en svært effektiv måte, både for stereomikrofon og monomikrofon.

Intelligent vindfilter [1] OFF [2] ON.

Sammenligning av vindstøynivåer med Intelligent vindfilter på og av
Xperia PRO-I med detalj av innebygd snarveistast
Alltid klar til opptak

Koble Videography Pro til Xperia PRO-Is innebygde snarveistast, så kan du starte den med en gang du vil begynne å fotografere – selv når skjermen er av eller viser en annen app. Du kan også koble andre programmer og funksjoner til snarveistasten.

Film deg selv i eksepsjonell kvalitet med Vlog Monitor for Xperia PRO-I

Enten du er en vlogger, en youtuber eller bare vil dele noe med venner, kan du bruke Xperia PRO-Is 1.0-type bildesensor til å filme deg selv med enestående bildekvalitet. Og hvis du kobler til Vlog Monitor for Xperia PRO-I, kan du se nøyaktig hva du tar opp og skape minneverdig innhold.

Et Bluetooth-tilkoblet opptaksgrep i en hånd
Enkel vlogging

Koble Vlog Monitor til et Bluetooth-opptaksgrep som GP-VPT2BT, så vil du kunne starte/stoppe opptaket uten å berøre noen knapper på selve Xperia PRO-I. Opptaksgrepet skrus ganske enkelt inn i 1/4-20 UNC-type festepunktet på bunnen av Vlog Monitor-holderen.

Se hjelpeveiledningen for hvordan du kobler sammen Xperia PRO-I med en Bluetooth-fjernkontroll.

Ta opp enda bedre lyd

Vlog Monitor for Xperia PRO-I har en tredelt 3,5 mm mikrofonkontakt som lar deg koble til med din egen eksterne mikrofon og spille inn enda bedre lyd. Det er bare å montere mikrofonen på festet til tilbehørsskoen øverst på holderen.

Vlog Monitor for Xperia PRO-I med ekstern mikrofon og opptaksgrep
Komponenter til Vlog Monitor for Xperia PRO-I inkludert monitor, metallholder og USB-C-kabel.
Enkelt oppsett 

Fest rett og slett metallholderen til Xperia PRO-I og fest Vlog Monitor til holderen ved hjelp av den innebygde magneten. Deretter kobler du til de to enhetene ved hjelp av USB-C-kabelen, så er alt klart til ta bilder.

En tilkoblet Vlog Monitor får strøm fra Xperia PRO I, men er også utstyrt med en port for ekstern strømforsyning. Så hvis du gjør et lengre opptak, kan du forsyne begge enhetene med strøm samtidig ved å bruke en USB-C-kabel.

Få mer ut av Xperia med funksjonen for ekstern skjerm
En 4K-skjerm og livestrømmingsenhet for Alpha-kameraet.

Bruk Xperia PRO-I som en ekstern 4K-skjerm eller søker med en rekke nyttige innstillinger som bølgeskjermfunksjonen, funksjonen for falske farger, lysstyrke, zoom og rutenettlinjer. Gled deg over direkteavspilling- til videostrømmingstjenester med Alpha-bildekvalitet via den eksterne skjermfunksjonen. Bare koble til et kamera som støtter USB-videoklassen (UVC).

[1] Alpha [2] Xperia [3] Livestrømming [4] Seere

Xperia PRO-I til venstre koblet til Alpha-kamera som 4K-skjerm, som direkteavspiller til Xperia PRO-I til høyre
Bølgeskjermfunksjonen kontrollerer luminans og RGB-balanse

Denne funksjonen hjelper deg med å finne den ideelle eksponeringen for bildet ditt ved å vise luminansnivå. Den gjør også at du kan se hver RGB-kanal slik at du kan sjekke om du har riktig balanse.

Funksjon for falske farger for eksponeringsjustering

Falske farger er en skjermfunksjon som hjelper deg med å unngå under- og overeksponering i bilder. Ved å vise bilder i et alternativt fargespekter tilbyr den en enkel og rask måte å avlese eksponeringsnivåer på. Rosa og mørkeblått viser for eksempel undereksponerte områder i bildet, mens oransje og rødt viser overeksponerte områder.

Xperia PRO-I over med bilde av kvinne som gjør yoga, Xperia PRO-I under med det samme bildet av hvordan falske farger-funksjonen finner eksponeringsproblemer

Kinematografi
Gled deg over 21:9-filmopptak med Cinematography Pro – «powered by CineAlta»

Spill inn filmer med parametere og fargeinnstillinger nær de proffene bruker. Ekspertise fra våre Digital Cinema-kameraingeniører, forhåndsinnstillinger for Look-fargebehandling, 21:9­forhold, 4K HDR, høy bildehastighet med 120 bps, og 24, 25, 30 og 60 bps gir deg alle verktøy du trenger. 


Bilde i svakt lys av kvinne som holder en rød parasoll
Maksimal kreativitet med 1.0-type bildesensor og dobbel blenderåpning 

Den kreative friheten ved Cinematography Pro forsterkes ytterligere av Xperia PRO-Is 1.0-type sensor, som forbedrer bildetakingen i svakt lys eller i situasjoner med stor dynamisk rekkevidde. Og F2.0 / 4.0 dobbel blenderåpning, som gir filmskapere et rikere visuelt uttrykk.

Realiser din visjon med fargeinnstillinger for filmopptak

Med åtte forskjellige fargeinnstillinger kan du gjenskape ulike kinofølelser for videoene dine. Blant disse er VENICE CS, inspirert av vårt profesjonelle kamera CineAlta VENICE, som har jevn fargegradering og en mykere, lavere kontrastkurve for et klassisk filmutseende som er perfekt for dramaproduksjoner.

Bilde med lite lys av regn som drypper fra en rød parasoll
Film i stilig sakte film i 4K HDR 120 bps

Ta sakte film av høy kvalitet i 4K HDR 120 bps for å skape dramatiske og uttrykksfulle øyeblikk.


Etterredigering
Fotografer, rediger, send: Gjør alt med Xperia PRO-I

Med de fleste kameraer må man åpne laptopen eller dra hjem til en stasjonær PC for å redigere og dele arbeidet. Men med Xperia PRO-I kan du gjøre alt på én og samme enhet, når og hvor du vil.

To bilder av en sommerfugl, hver med forskjellig fargegjengivelse
Presis fargegjengivelse i skapermodus

XPERIA PRO-I har en skapermodus som heter «powered by CineAlta», som gjør det mulig å se fotografier og filmer med nøyaktig fargegjengivelse. For fotografier laget av sRGB vil den automatisk endre fargespekter og gamma til sRGB.

[1] Glimrende fargegjengivelse i standardmodus
[2] Presis fargegjengivelse i skapermodus

Stasjonær datamaskin som viser et bilde med svakt lys av en bil med frontlyktene på.
Nøyaktig hvittbalansering

Skjermen gjør det ikke bare mulig å se presise farger som tiltenkt, og fotografere dem, men lar deg også justere fargeinnstillingene som du vil. Dermed kan du justere visningsinnstillingene med monitoren din eller angi hvittpunktet som D50 eller D55, som egner seg til å kontrollere fotoutskrifter.

Nærbilde av Xperia PRO-I i noens hånd, som laster opp bilder.
Lever bildene dine raskt

Du kan levere de bildene du tar i felt, med en gang via 5G-nettet. Eller du kan koble Xperia PRO-I til datamaskinen din via USB 3.2 Gen 2 (10 Gbit/s) og sende dem fra den.


Ytelse og design
Xperia PRO-I blir sprutet vann på
Vann- og støvbestandig 

Med Xperia PRO-I kan du fotografere i felt og under forhold som andre kameraer ikke takler, takket være IP65/68 vannbestandighet og beskyttelse mot støv.

Mest hardføre Gorilla®-glass

Xperia PRO-I-skjermen bruker Corning® Gorilla® Glass Victus™, det tøffeste innen Gorilla® Glass hittil – med forbedring i både fall- og ripemotstand.

Xperia PRO-I-skjerm
Røntgenbilde av Xperia PRO-I med batteri
Kraftig 4500 mAh batteri og rask lading

Med et 4500 mAh batteri har Xperia PRO-I rikelig med strøm til at du kan holde på hele dagen. Når du omsider trenger å lade batteriet, kan du hurtiglade opptil 50 % på bare 30 minutter med 30 W-laderen XZQ-UC1 som følger med.

Graf som sammenligner batteritilstanden til en konvensjonell smarttelefon med nye Xperia før og etter tre års bruk
Et batteri i god form, selv etter 3 års bruk

Med ladeteknologiene våre holder batteriet seg i god stand lenger. Batteripleien hindrer at telefonen lades opp for mye, mens Xperia Adaptive Charging overvåker telefonen under lading for at batteriet ikke skal overbelastes.

[A] Konvensjonell  [B] Nye Xperia
[1] Ved første gangs bruk  [2] Etter tre års bruk

Bilde av kretskort med Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G-brikke
Opplev mobilplattformen Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G

Xperia PRO-I drives av mobilplattformen Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G for å gi deg den førsteklasses opplevelsen du fortjener. Få mest mulig ut av Xperia PRO-I som et profesjonelt kamera med etterredigering og som et mobilt underholdningssenter – alt tilkoblet med ekte global 5G-hastigheter på flere gigabit.

Stort minne som lett kan utvides

Xperia PRO-I har et stort internt minne med 12 GB RAM for håndtering av oppgaver som krever intens databehandling, og med 512 GB ROM får du god plass til bilder, filmer og andre filer. Lagringsplassen kan enkelt utvides takket være støtte for microSD-kort opptil 1 TB og rask overføring til og fra SD-kortet. Dessuten trenger du ikke et eget verktøy for å sette inn eller ta ut SD-kort eller SIM-kort.

Nærbilde av noen som plasserer et SD-kort i Xperia PRO-I
Logoer for 5G, Wi-Fi 6 og Wi-Fi 5G/4G
Optimalisert tilkobling med nyeste 5G eller Wi-Fi 6 

Enten du skal laste ned eller opp tunge filer, kan du gjøre det raskt med 5G eller Wi-Fi 6. I mellomtiden vil den smarte tilkoblingen hele tiden analysere og vurdere kvaliteten på wifi-signalet. Hvis den predikerer en svak wifi-forbindelse, vil den bruke mobildataen din i stedet – slik at du alltid får den beste tilgjengelige forbindelsen.

Rask dataoverføring med USB 3.2 Gen 2

Sammenlignet med forgjengeren i generasjon 1 gjør USB 3.2-tilkoblingen av generasjon 2 (10 Gbit/s) det mulig for deg å overføre data dobbelt så raskt fra Xperia PRO-I til PC-en din. 

Xperia PRO-I koblet til bærbar PC ved hjelp av USB 3.2 Gen 2


Ser ut og oppleves like autentisk som et kamera

Med et karakteristisk 24 mm objektiv og en dedikert lukkerknapp etterligner Xperia PRO-I et autentisk, kompakt kameraoppsett. Den distinkte rammen med bølgekant gir et godt grep og gjør kamerahuset mer robust.

Xperia PRO-I i frostet svart utførelse
Ikonisk kamerastil med frostet, svart finish

Bakpanelet i frostet glass og den matte finishen forsterker den autentiske kamerafølelsen man får av Xperia PRO-I, samtidig som den sandblåste metallrammen gir en følelse av styrke og stil.

Ta en nærmere titt på Xperia PRO-I

Andre funksjoner
Perfekt for å se filmer og TV-programmer

Når du ikke bruker Xperia PRO-I til å skape fantastisk innhold, kan du bruke den til å se på det i stedet.

Lytt til musikk slik det var meningen at den skulle høres

Hvis du er opptatt av musikk, vil du oppleve at Xperia PRO-I byr på en lang rekke lydfunksjoner som vil gi deg en fantastisk lytteopplevelse.

Fantastisk for gaming på mobilen

Etter en lang dag med fotografering i felt er det herlig å kunne slappe av med mobil gaming på Xperia PRO-I.

Multitasking på den enkle måten

Xperia PRO-I har en rekke praktiske flervindu-funksjoner som gjør den perfekt for multitasking.

Illustrasjon av at innhold overføres fra en smarttelefon til en annen
Enkel overføring av innhold fra den gamle iPhone- eller Android-enheten

Xperia Transfer 2-appen lar deg overføre innholdet som betyr mest for deg, fra den gamle Android- eller iOS-smarttelefonen sin til nye Xperia PRO-I. Alt fra bilder, videoer og musikk til kontakter, kalender, samtalelogg og meldinger (SMS/MMS) kan overføres raskt, sikkert og enkelt.


Bærekraft
Emballasje til Xperia PRO-I
Emballasje helt uten plast

I tråd med Sonys satsing på bærekraft inneholder emballasjen til Xperia PRO-I ikke noe plast. De tradisjonelle plastkomponentene i emballasjen enten eliminert eller erstattet av papirmateriale. 

Illustrasjon som viser et mangfoldig spekter av mennesker
Tilgjengelighet

Xperia PRO-I har assistentfunksjoner for syn, hørsel og handlinger.

Faktiske produktfunksjoner, spesifikasjoner, applikasjoner, tjenester, nettverkstilgjengelighet, farger og størrelser kan variere. Funksjoner og spesifikasjoner kan endres uten forvarsel.

Noen bilder er kun for illustrative formål.

Objektivuttrykket tilsvarer 35 mm fokallengde.

Spesifikasjoner og funksjoner

Ved å kombinere en stor 1.0-type bildesensor med Sonys høyhastighetsbehandling og intuitive brukergrensesnitt kan Xperia PRO-I by på profesjonell bildebehandling for fotografer, videografer og kinematografer. I tillegg gjør kommunikasjonsfunksjonene det mulig å fotografere, redigere og sende med en og samme enhet.
  • 1.0-type Exmor RS CMOS-bildesensor med fasegjenkjennende AF-sensor

  • ZEISS Tessar-optikk og dobbel blenderåpning

  • Autofokus for øye for stillbilder og videoer

  • 6,5-tommers 21:9 4K HDR OLED-skjerm med oppdateringsfrekvens på 120 Hz

  • Rask nettverkstilkobling

Dimensjoner
166 x 72 x 8,9 mm
Vekt
211 g
Vannbestandig
Vannavstøtende (IPX5/IPX8), støvtett (IP6X)
Antall SIM-kort
Hybrid med to SIM-kort
Kapasitet
4500 mAh
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere