SMARTTELEFONER

Xperia XZ Premium – 5,5-tommers 4K HDR-skjerm | 19 MP-kamera

Xperia XZ Premium
Bilde av Xperia XZ Premium – 5,5-tommers 4K HDR-skjerm | 19 MP-kamera

pinksilverblack

Bilder av Xperia XZ Premium – 5,5-tommers 4K HDR-skjerm | 19 MP-kamera
Bilder av Xperia XZ Premium – 5,5-tommers 4K HDR-skjerm | 19 MP-kamera
Bilder av Xperia XZ Premium – 5,5-tommers 4K HDR-skjerm | 19 MP-kamera
Bilder av Xperia XZ Premium – 5,5-tommers 4K HDR-skjerm | 19 MP-kamera
Bilder av Xperia XZ Premium – 5,5-tommers 4K HDR-skjerm | 19 MP-kamera
Bilder av Xperia XZ Premium – 5,5-tommers 4K HDR-skjerm | 19 MP-kamera
Bilder av Xperia XZ Premium – 5,5-tommers 4K HDR-skjerm | 19 MP-kamera
Bilder av Xperia XZ Premium – 5,5-tommers 4K HDR-skjerm | 19 MP-kamera
En ny verden av usynlige bevegelser

Motion Eye™-kameraet med supersakte film spiller inn video med 960 bilder per sekund for en avspilling som er fire ganger saktere enn noen annen smarttelefon. Forutsigende innspilling ligger et skritt foran og begynner å bufre bilder til og med før du trykker på knappen.

Nyskapende kamerakvalitet fra Sony

Ta fantastiske bilder selv når du fotograferer i svakt lys

Xperia XZ Premium bruker teknologi basert på kunnskapene fra de anerkjente Cyber-shot™-kameraene våre og gir deg imponerende bildekvalitet selv i svakt lys. De nye bildesensoren Exmor™ RS for mobil har større piksler og et nyskapende G-objektiv, noe som gir klarere og skarpere bilder.

Nyskapende kamerakvalitet fra Sony
Verdens første smarttelefon med 4K HDR-skjerm

Xperia XZ Premium er den første smarttelefonen med 4K HDR-skjerm – med den samme teknologien som brukes i Sonys BRAVIA® TV-er. Det betyr at du kan se på 4K HDR-innhold og få en unik seeropplevelse med imponerende farger, klarhet og kontrast.

En vakker helhet

Sømløse, flytende linjer. Lekre glassflater. Xperia XZ Premium er både elegant og ergonomisk, med et stilig utseende som passer perfekt til den nyskapende teknologien den inneholder. En virkelig harmonisk opplevelse.

Vannfast
La det bare regne

Laget for å tåle sprut, søl og overraskende regnbyger

Du trenger ikke tenke på været når du er ute med Xperia XZ Premium. Vannbestandig, beskyttet mot støv og forsterket med slitesterkt Corning® Gorilla®-glass 5, tåler den det meste.

Setter standarden for smarttelefonlyd

Høyoppløselig lyd ble opprinnelig utviklet for de beste lydproduktene våre og bevarer detaljene og klarheten i musikken. Det betyr at du hører sporene akkurat slik artisten ville de skulle høres ut.

Qualcomm® Snapdragon™ 835-prosessor
Den kraftigste prosessoren i en Sony-mobil

Kraften som tar deg lengre

Superrask surfing, jevn spilling, videostrømming uten forsinkelser og imponerende fleroppgavekjøring – alt skjer lynraskt med den nye Qualcomm® Snapdragon™ 835-prosessoren. Og med opptil 1 Gbps nedlastingshastiget, er det ingenting som holder deg tilbake.

Smarttelefonen som alltid lærer

Xperia XZ Premium lærer fra deg – jo mer du bruker den, jo mer tilpasser den seg til livet ditt. Den er din håndholdte hjelper som gjør alt fra å passe på batterinivået til å forutse favorittfunksjonene dine.

Xperia Actions
Xperia Actions

Xperia XZ Premium legger merke til de små tingene du gjør, for eksempel når du slår på stillemodus. Deretter begynner den å justere innstillingene sine automatisk og gjør det enkelt og praktisk å bruke telefonen.

Smart Stamina
Smart Stamina

Smart Stamina forstår hvordan du bruker strøm i løpet av dagen, og sørger for at du ikke går tom for batteri før dagen er over. Xperia XZ Premium optimaliserer til og med ladingen, slik at du kan stole på at batteriet varer hele dagen i hele telefonens levetid.

«Horizon Zero Dawn»
©Sony Interactive Entertainment Europe.
Publisert av Sony Interactive Entertainment Inc.

Ubegrenset spilling

Spill uavbrutte PS4™-spill på smarttelefonen overalt på Wi-Fi-nettverket ditt hjemme

Utforsk fjerne galakser fra kjøkkenbordet, eller scor praktfulle mål fra balkongen – kun med Sony. Med Ekstern spilling for PS4 kan du spille spennende PlayStation®-spill på telefonen din uansett hvor du er i huset.

Alle kameranyskapingene våre samlet i én smarttelefon

Det nye Motion Eye™-kameraet samler flere tiår med nyskapende Sony-teknologi i hånden din, slik at du kan fange opp livet på en måte ingen andre smarttelefoner klarer. Det er laget med ekspertise fra α™- og Cyber-shot™-seriene våre og gir deg bilder og videoer som ganske enkelt er utrolige.

En banebrytende måte å filme verden på

Takket være supersakte film og forutsigende innspilling gir det nye Motion Eye™-kameraet deg mulig til å oppleve mer enn det menneskelige øyet kan se. Det bruker raskere og smartere bildebehandling enn noensinne, og resultatet er enestående bildekvalitet og den beste bevegelsessensorteknologien vår til nå.

Exmor RS™ for mobil
Skarpe bilder med mindre støy

Den nye, minnestakkbaserte bildesensoren Exmor RS™ for mobil har 5x raskere bildeskanning for skarpere bilder når motivet er i bevegelse.

G-linse
Sonys prisbelønte G-objektiv

Det nydesignede G-objektivet fanger opp detaljer og struktur på en nøyaktig måte, noe som gir høyere optisk klarhet fra hjørne til hjørne.

BIONZ™
Intelligent bildebehandling

Vi har oppgradert den anerkjente, intelligente bildebehandlingsmotoren BIONZ™ for mobil, og den gir deg nå mer nøyaktig bevegelsesregistrering og raskere bildebehandling.

Supersakte film er her

Motion Eye™-kameraet er unikt: det tar opp 960 bilder per sekund, for super sakte film som røper livets glemte magi. Filmen er fire ganger saktere enn videoer fra andre smarttelefoner, slik at du får med deg alt som skjer ned til minste detalj.

Få med deg smilet

Du behøver aldri gå glipp av det uventede igjen – verken søte smil eller actionfylte hopp. Forutsigende innspilling begynner automatisk å bufre bilder sekunder før du trykker på utløserknappen.

Actionbilder med enestående klarhet
Sylskarpe bilder av motiver i bevegelse

Xperia XZ Premium har en bildeseriefunksjon med autofokus som fanger opp sekvenser av objekter i bevegelse i skarp fokus, slik at du unngår uklare actionbilder.

Få kreativ kontroll

Manuell fokus og styring av lukkerhastighet gir deg enda større kreativ frihet.

Ta fantastiske selfier

Frontkameraet har 13 megapiksler, den anerkjente 1/3,06-tommerssensoren vår for svakt lys samt et 22 mm vidvinkelobjektiv for flotte selfier som alle vil dele.

fantastiske selfier
Movie Creator
Film og del

Lag dine egne filmer, og del dem med vennene dine på Facebook.

Movie Creator gjør bildene og videoene dine om til filmer du kan dele med andre. Og du er ikke begrenset til ditt eget mediebibliotek – du kan også sette sammen bilder og videoer fra en Facebook-gruppe. Vis din kreative side ved å redigere bilder og legge til musikk.

Verdens første smarttelefon med 4K HDR-skjerm

Den utrolige definisjonen, fargene og kontrasten på 4K HDR-skjermen kommer til å inspirere deg.

Mer naturtro bilder

Når du sammenligner 4K HDR med vanlige skjermer, er forskjellen tydelig

Xperia XZ Premium bruker teknologi fra Sony BRAVIA® TV-er og spiller av 4K HDR-innhold som er så klart og livaktig at du mister pusten. Se på videoen for å finne ut mer om den altoppslukende opplevelsen denne banebrytende teknologien gir deg.

Fargene blir levende

TRILUMINOS™ Display for mobile er en unik teknologi som kan gjenskape omtrent 138 % av fargespekteret vanlige skjermer viser. Hver fargetone er intenst klar og vakker, slik at bilder og filmklipp blir mer levende.

sRGB 138 %*
*sammenlignet med standardvideoer (SDR)

Flere nyanser, mer realisme

Ettersom TRILUMINOS™ Display for mobile selektivt tilordner farger fra en større palett, bevares hver minste nyanse. Til og med rød-, blå- og grønnfarger, som vanligvis er vanskelig å gjenskape nøyaktig på en skjerm, ser klare og realistiske ut.

Knivskarpe bilder

X-Reality™ for mobil gir bedre bildekvalitet

Enten du ser på stillbilder eller filmklipp – med X-Reality™ for mobil ser alt bedre ut. Teknologien får alt til å se klart og skarpt ut – selv lavoppløselig innhold – ved å fylle ut manglende piksler, redusere støy og forbedre teksturen.

Støyredusering
Støyredusering

Få klarere, jevnere bilder og videoer i svakt lys, takket være avansert støyreduksjon.

Tekstur- og konturforbedring
Tekstur- og konturforbedring

Bilder blir klarere, takket være forbedring av elementer som bidrar til å gjengi teksturen og skjerpe konturene.

Pikselgjengivelse
Pikselgjengivelse

Sonys unike superoppløsning undersøker hver piksel og reproduserer piksler som mangler.

En mengde nyskapinger, en tidløs utforming

Med så mange teknologier som jobber harmonisk sammen, er Xperia XZ Premium vakker både på innsiden og utsiden. Opplevelsen starter med den lekre, sømløse glassflaten som skaper et luksuriøst inntrykk.

En gjenspeiling av skjønnhet

Den førsteklasses, sømløse glassflaten er vakker å se på og behagelig å ta på, og den skaper en speileffekt som reflekterer verden rundt deg. Den er laget med Corning® Gorilla®-glass 5 på for- og baksiden av telefonen og gjenspeiler et helt nytt nivå av skjønnhet og slitestyrke.

Imponerende fra kant til kant

Hver minste del av Xperia XZ Premium er laget med ekspertise, for eksempel kantene øverst og nederst, som er diamantslipt med høy presisjon. Ringen rundt kameraobjektivet er dessuten i rustfritt stål, noe som gir et førsteklasses og sofistikert inntrykk.

Den gjenkjenner berøringene dine

Den integrerte fingeravtrykksleseren gjør det enkelt å starte telefonen din. Den er en del av/på-knappen og bekrefter identiteten din med en berøring når du slår på Xperia XZ Premium.

Tåler vann

Xperia XZ Premium har IP65/68-sertifisering og er beskyttet mot vannsøl og støv. Du kan til og med snakke i telefonen mens det regner – uten bekymringer.

I harmoni med deg

Hvert aspekt av Xperia XZ Premium har et enhetlig preg – til og med fargene på skjermen. Dessuten reagerer det intelligente grensesnittet på berøringene dine, noe som skaper et personlig forhold mellom deg og telefonen din.

I harmoni med deg
Musikk slik den skal høres ut

Med høyoppløselig lyd er det nesten som om du er i rommet med artisten

Du hører hver minste detalj av innspillingene dine – med en slik tilstedeværelse at det føles som om du er på din egen private konsert. Til og med komprimerte filer i spillelisten din høres bedre ut, ettersom DSEE HX™ forbedrer dem slik at de blir tettere på studiokvalitet.

Laget for lydentusiaster

Med samplingsfrekvenser og bithastigheter som er tre til seks ganger høyere enn for CD eller MP3, fører den høyoppløselige lyden til at musikken blir klarere, renere og mer detaljert. Lukk øynene og lytt som om du er i platestudio.

Original analog innspilling
Original analog innspilling

Den komplette lyden fra en original analog innspilling

CD-opptak
CD-opptak

Det komprimerte filformatet på CD-en gir en mindre detaljert lydkvalitet.

Høyoppløselig lyd
Høyoppløselig lyd

Det mer omfattende samplingsformatet til høyoppløselig lyd gir en fantastisk klar lytteopplevelse.

Forbedret Bluetooth®-strømming

Opplev nær høyoppløselig lyd med trådløse hodetelefoner eller høyttalere

Hvis du kobler til trådløse høyttalere eller hodetelefoner, sørger LDAC for at lydkvaliteten holder seg på topp. Denne teknologien overfører tre ganger så mye lyddata som vanlig Bluetooth, slik at hver note blir krystallklar.

Forbedret Bluetooth®-strømming
Dynamisk stereolyd overalt

S-Force Front Surround skaper en opplevelse av et naturlig, tredimensjonalt lydfelt og gir deg virtuell surround-lyd fra de to fronthøyttalerne.

Ulike hodetelefoner, samme flotte lydkvalitet

Automatisk hodetelefonoptimalisering analyserer hodetelefontypen din og skaper den rette lyden for akkurat deg. Den balanserer frekvensene for å skape et optimalt lydsignal, og det hele skjer automatisk.

VirtualPhones Technology
Omsluttende lyd

Med VirtualPhones Technology (VPT) kan du oppleve virtuelt skapt surroundlyd gjennom hodetelefonene dine. Velg favorittmodus og lytt til rik, naturtro lyd – som om du befant deg i et rom med et 5.1-kanals høyttalersystem.

Clear Audio+
Clear Audio+

Få klar, balansert lyd med ett trykk – uten behov for justeringer.

Equalizer
Equalizer

Finjuster frekvensene slik at alt høres ut akkurat slik du ønsker.

Clear Bass
Clear Bass

Få en dynamisk, dyp bass uten forvrengning, selv når volumet er høyt.

Kraften til å være enda raskere

Uansett hva du vil gjøre: Xperia XZ Premium gjør det raskt. Den avanserte behandlingskraften gir deg superstabil ytelse både når du surfer og når du spiller actionfylte spill.

Takler alt som skjer

Den avanserte Qualcomm® Snapdragon™ 835-prosessoren tar seg av tenkingen i Xperia XZ Premium. Den kombinerer tilkobling i gigabitskala med X16-modemet og leverer imponerende grafikk, bransjeledende ytelse og forbedret batterieffektivitet.

Nedlasting ved 1 Gbps
Nedlasting ved opptil 1 Gbps

Lynrask nedlasting gjør det enkelt å strømme medier på nettet og laste ned innhold.

Opplasting ved 150 Mbps
Opplasting ved opptil 150 Mbps

Del innhold og send filer rask, takket være Xperia XZ Premium sin høyhastighetsopplasting.

20 % raskere CPU
Opptil 20 % raskere CPU

Prosessorenheten er 20 % raskere enn i de tidligere telefonene våre, noe som betyr at alt går raskere.

Se bilder og videoer raskere

Universal Flash Storage har datatilgang ved 1,5 Gbps, noe som er tre ganger raskere enn vanlig minne. Du trenger ikke vente på at videoer eller bilder skal lastes inn – de vises med en gang.

micro SD-kort
Utvid minnet

Vil du ha mer minne? Sett inn et microSD-kort i sporet, og øk minnet med opptil 256 GB.

Rask, praktisk filoverføring

Flytt filer raskere med USB 3.1-tilkoblingen – den er 10 ganger raskere enn USB 2.0 og har en overføringshastighet på opptil 5 Gb/s. Dessuten gjør USB Type-C™-kontakten det enkelt å plugge inn, siden koblingen alltid har rett side opp.

USB 3.1-tilkobling
Jo mer du bruker den, jo smartere blir den

Xperia XZ Premium lærer hvordan du bruker telefonen, og tilpasser seg – slik at du får den smarteste og mest personlige opplevelsen vår noensinne. Den kommer dessuten med nyttige, skreddersydde forslag til hvordan du kan bruke ulike funksjoner, og gjør dermed livet ditt litt enklere.

Smart Cleaner-funksjon for en mer problemfri drift

Xperia XZ Premium lærer hvilke apper du bruker mest. Den deaktiverer automatisk ubrukte apper og tømmer hurtigbufferen, slik at du alltid får den raskeste og jevneste ytelsen.

Batteriet som lever lenger

Xperia XZ Premium lærer av bruken din og hjelper deg med å justere strømforbruket slik at batteriet holder hele dagen. Ladeteknologiene skader ikke batteriet og kan fordoble batterilevetiden.

Batteriet varer hele dagen

En fulladet Xperia XZ Premium gir deg mengder av strøm. Men de dagene du bruker ekstra mye batteri, venter den ikke til nivået er lavt før den advarer deg. I stedet virker Smart Stamina i forkant for å sikre at du har strøm hele dagen.

Slik fungerer Smart Stamina
Prediktive batterinivåer
Forutser strømnivåene

Xperia XZ Premium anslår nøyaktig hvor lenge batteriet ditt kommer til å vare, basert på hvordan du vanligvis bruker telefonen.

Tidlig advarsel om lite batteri
Varsler deg tidlig

Hvis den forventer at du vil gå tom for strøm senere på dagen, varsler den deg om å aktivere STAMINA-modus.

STAMINA-modus får batteriet til å vare lenger
Får batteriet til å vare

STAMINA-modus reduserer strømforbruket slik at batteriet varer hele dagen. Velg mellom tre strømsparingsnivåer etter behov.

Holder kraften lenger

De fleste oppladbare batterier får dårligere kapasitet over tid, men dette holder seg i god stand. Qnovo Adaptive Charging og Battery Care-funksjonen sikrer at batteriet ikke overbelastes, slik at det holder seg i god stand opptil dobbelt så lenge.

Sanntidsovervåking av batteritilstanden

Qnovo Adaptive Charging sjekker batteritilstanden kontinuerlig når telefonen er på lading, og måler temperatur og trykk. Den justerer nivåene for å sikre at batteriet ikke arbeider for hardt, og bidrar til å opprettholde batterikapasiteten.

Qnovo-adaptiv lading
Batteripleie
Smartere ladesykluser

Et fulladet batteri som er koblet til strøm, kan bli skadet. Battery Care-funksjonen lader batteriet til 90 %, venter, og lader deretter til 100 % rett før du pleier å våkne. Når batteriet ikke overlades, bevares maksimal batterikapasitet lenger.

Lading på rekordtid

Med hurtigladeren UCH12W får du flere timers batteritid på bare noen få minutter.

Hurtiglader UCH12W

Spesifikasjoner

Motion Eye-kamera, 4K HDR-skjerm og vannbestandig design.
  • 19 MP Motion Eye™-kamera med supersakte film

  • 5,5-tommers 4K HDR-skjerm

  • Ny 3D-skaper

  • Vannbestandig design

  • Qualcomm® Snapdragon™ 835-prosessor

Dimensjoner
156 x 77 x 7,9 mm
Vekt
191 g
Vannbestandig
Vannbestandig (IP65/68)
Antall SIM-kort
Ett eller to SIM-kort
Kapasitet
3230 mAh
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere