SMARTTELEFONER

Xperia XZ2 Compact – 5-tommers 18:9 HDR-skjerm med full HD+ | 19 MP kamera

Xperia XZ2 Compact
Bilde av Xperia XZ2 Compact – 5-tommers 18:9 HDR-skjerm med full HD+ | 19 MP kamera

pinkgreensilverblack

Bilder av Xperia XZ2 Compact – 5-tommers 18:9 HDR-skjerm med full HD+ | 19 MP kamera
Bilder av Xperia XZ2 Compact – 5-tommers 18:9 HDR-skjerm med full HD+ | 19 MP kamera
Bilder av Xperia XZ2 Compact – 5-tommers 18:9 HDR-skjerm med full HD+ | 19 MP kamera
Bilder av Xperia XZ2 Compact – 5-tommers 18:9 HDR-skjerm med full HD+ | 19 MP kamera
Bilder av Xperia XZ2 Compact – 5-tommers 18:9 HDR-skjerm med full HD+ | 19 MP kamera
Bilder av Xperia XZ2 Compact – 5-tommers 18:9 HDR-skjerm med full HD+ | 19 MP kamera
Bilder av Xperia XZ2 Compact – 5-tommers 18:9 HDR-skjerm med full HD+ | 19 MP kamera
Xperia XZ2 Compact

Xperia XZ2 Compact er laget for å være den ultimate underholdningsenheten. Spill inn fantastiske videoer i 4K HDR eller se på film i HDR – Xperia XZ2 Compact gir deg storskjermsunderholdning som får plass i håndflaten.

«Best of MWC 2018 PhoneArena»-prislogo
«Best of MWC 2018 PhoneArena»-prisen

Xperia XZ2 Compact har fått den prestisjefylte prisen «Best of MWC 2018 PhoneArena»

Tom’s Guide – 2018 «Best of MWC» prislogo
Tom’s Guide – 2018 «Best of MWC»-prisen

«Compact stjeler showet»

Passer perfekt i hånden

5 tommer store og perfekt utformede Xperia XZ2 Compact, med sin vakre, buede form og slitesterke, frostede finish, passer perfekt i lommen din.

Verdens første smarttelefon med videoinnspilling i 4K HDR

Dette er verdens første smarttelefon med videoinnspilling i 4K HDR. Videoene dine får bedre kontrast og flere farger og detaljer i hver scene, og kommer nærmere kinokvalitet.

19 MP kamera
19 MP-kamera

Det nye, avanserte Motion Eye™-kameraet vårt har bildesensor med bufferminne og tar utrolig livaktige bilder og videoer.

Ikon for 960 BPS
Svært sakte avspilling

Fang opp det øyet ikke kan se, i dramatisk, supersakte film, og gjør opptak i full HD med 960 BPS.

Ikon for 3D-skaper
med 3D-skaper

Xperia XZ2 Compact har 3D-skaper i både front- og hovedkameraet, slik at du kan skanne deg selv eller omgivelsene dine og deretter skrive ut kreasjonene dine eller dele dem i 3D i sosiale medier.

Ultimat underholdning i kompakt format

Se favorittprogrammene dine med imponerende realisme på HDR-skjermen med full HD+. De kraftige stereohøyttalerne betyr dessuten at du kan se video sammen med vennene dine.

Høyoppløselig lyd
Lyder fra studioet

Nyt overlegen lyd med Xperia XZ2 Compact. Høyoppløselig lyd sikrer best mulig kvalitet, og LDAC sørger for at alt høres fantastisk ut selv om du lytter trådløst. De kraftige stereohøyttalerne betyr dessuten at du kan lytte til musikk og se på filmer sammen med andre.

Vår raskeste prosessor noensinne

Xperia XZ2 Compact har Qualcomm® Snapdragon™ 845-mobilplattform med hastighet og ytelse i verdensklasse. Det betyr at du får jevn spilling og rask strømming uten forsinkelser.

Et batteri som varer lenger

Xperia XZ2 Compact gir deg verdens beste batteriytelse blant ledende førsteklasses smarttelefoner. Smart Stamina ligger i forkant for å sikre at du har strøm lenger, mens Qnovo-adaptiv lading og Batteripleie gir batteriet lengre levetid.

Nytt, avansert Motion Eye™-kamera

Ta fantastiske stillbilder og film i imponerende 4K HDR med neste generasjons Motion Eye™-kamera.

Film som proffene med videoinnspilling i 4K HDR

Xperia XZ2 Compact har videoinnspilling i 4K HDR, slik at du kan gjøre opptak med utrolige kontraster, detaljer og livaktige farger. Banebrytende bildeteknologi i en mobiltelefon – bare fra Xperia.

Supersakte film – nå i full HD

Det avanserte Motion Eye™-kameraet spiller inn supersakte film ved 960 BPS i HD eller full HD. Det har også vanlig sakte film med 120 fps. Bytt mellom modusene for å lage dramatiske videoer av øyeblikk i hverdagen.

Banebrytende stillbilder

Motion Eye™-kameraet vårt gir deg utrolig bildekvalitet i svakt lys, takket være bildesensoren med bufferminne.

Forutsigende innspilling
Forutsigende innspilling

Forutsigende innspilling registrerer automatisk bevegelse eller et smil, og begynner å ta bilder før du trykker på utløserknappen. Du behøver aldri gå glipp av et smil eller overraskende øyeblikk igjen.

Autofokusserie
Autofokusserie

Med bildeserie med autofokus kan du ta sylskarpe bilder av motiver i bevegelse. Denne funksjonen fanger opp sekvenser av objekter i bevegelse i skarpt fokus, slik at du unngår uklare actionbilder.

De siste nyskapningene fra Sonys kameraer

Det nye, avanserte Motion Eye™-kameraet er laget med ekspertise fra α™- og Cyber-shot™-seriene våre og har samlet det beste av Sonys teknologi i Xperia XZ2 Compact.

Logo for Exmor RS™-sensoren for mobil
Bedre bilder med mindre støy

Den nyeste bildesensoren med bufferminne, Exmor RS™ for mobil, inneholder ny teknologi, for eksempel Forutsigende innspilling, for å gi deg bedre bilder.

Logo for G-objektivet
Fang flere detaljer

Det nydesignede G-objektivet fanger opp detaljer og struktur på en nøyaktig måte, noe som gir høyere optisk klarhet fra hjørne til hjørne.

Logo for bildeprosessoren BIONZ™ for mobil
Raskere bildebehandling

Den anerkjente bildebehandlingsmotoren BIONZ™ for mobil gir deg supernøyaktig bevegelsesregistrering og raskere bildebehandling.

HDR-underholdning i lommen

Xperia XZ2 Compact har en stor 5-tommers skjerm i en kompakt form. HDR-skjermen med full HD+ gir liv til favorittprogrammer og -filmer med krystallklare detaljer og iøynefallende farger.

Kraftig HDR-skjerm med full HD+

Xperia XZ2 Compact har kanskje et kompakt format, men det betyr ikke at den er av dårligere kvalitet. 5-tommersskjermen med full HD+ og HDR gir liv til underholdningen din med mer naturlig og ekte kontrast, farge og klarhet.

Oppkonverter bildekvaliteten med X-Reality™

Med X-Reality™ for mobil får du en klarhet nær HDR-kvalitet. Selv når du strømmer videoer, får du kontrast, farger og klarhet med filmkvalitet.

Mer naturtro farger med TRILUMINOS™

TRILUMINOS™ Display for mobile gjenskaper omtrent 30 % flere fargedetaljer enn vanlige skjermer. Når farger tilordnes fra en større palett, får du et mer naturlig resultat.

S-Force PRO Front Surround
Kinoeffekt med kraftige stereohøyttalere

Se videoer sammen med vennene dine takket være de kraftige fronthøyttalerne i Xperia XZ2 Compact. De har S-Force Front Surround og er de kraftigste Xperia-høyttalerne noensinne.

Sonys lydekspertise er alltid med deg

Xperia XZ2 Compact gir deg alltid en eksepsjonell musikkopplevelse med lydforbedrende teknologier som høyoppløselig lyd og LDAC.

Som om favorittartisten din er i rommet

Høyoppløselig lyd får musikken til å høres så klar ut at det føles som om du er i platestudioet. Selv komprimerte filer høres bedre ut, fordi DSEE HX™ gir dem et løft, slik at de kommer tettere på originalinnspillingen.

ClearAudio+-logo
Finjuster hvert øyeblikk

ClearAudio+ er en teknologipakke som finjusterer lyden og gir en mer følelsesrik opplevelse.

Ikon for equalizer
Velg perfekte innstillinger for deg

Equaliseren fininnstiller frekvensene slik at alt lyder slik du liker det.

Clear BASS-logo
Kraftig bass uten forvrengning

Dype toner og basstoner har større gjennomslag med Clear BASS.

LDAC-strømming
Bedre Bluetooth®-strømming

Lydkvaliteten har aldri vært bedre ved tilkobling til trådløse høyttalere eller hodetelefoner, takket være LDAC. Denne forsterkede Bluetooth-teknologien kan håndtere nær høyoppløselig lyd.

Kraftige stereohøyttalere

Dette er de kraftigste Xperia-høyttalerne noensinne. Frontstereohøyttalerne bruker S-Force Front Surround for å plassere deg midt i musikken.

Vakker og kompakt

Xperia XZ2 Compact har en stor 5-tommers skjerm som passer perfekt i hånden. Denne elegante og slitesterke telefonen er avansert håndverk laget av førsteklasses, robuste materialer.

«Tanken bak designet til Xperia XZ2 Compact er å skape total komfort og en sømløs opplevelse. Den har perfekt størrelse med en lett buet overflate og jevn, frostet struktur.»

Xperias designteam

Stor skjerm, kompakt design

Xperia XZ2 Compact har en 5-tommers skjerm i en vakker, kompakt innpakning. Se underholdning på den store skjermen, og putt enkelt telefonen i lommen når du er på farten.

Lekker, frostet finish

Xperia XZ2 Compact har ikke bare en jevn, buet form som ligger godt i hånden – takket være unike, frostede finishen har den dessuten en silkemyk overflate.

Slitesterk og vakker

IP65/68-sertifiseringen til Xperia XZ2 Compact viser at den laget for å tåle sprut, søl og uventede regnbyer. Du trenger altså ikke å nøle med å ta telefonen selv om det regner. Corning® Gorilla® Glass 5 sørger dessuten for at HDR-skjermen med full HD+ er godt beskyttet.

Farger inspirert av lyset
Intuitiv utforming

Fingeravtrykksleseren er plassert slik at du kan låse opp telefonen din uten å bevege hånden. Kameraet er også plassert nærmere midten, slik at du kan komponere bildene dine som en proff.

Lang batterivarighet, ekstremt rask prosessor

Nyt bransjeledende ytelse med den avanserte mobilplattformen Qualcomm® Snapdragon™ 845 og verdens beste batteriytelse blant ledende førsteklasses smarttelefoner

Et batteri som varer hele dagen

Xperia XZ2 Compact har et batteri på 2870 mAh – og de dagene du bruker telefonen ekstra mye, ligger Smart Stamina i forkant for å sikre at du har strøm lenger.

Slik fungerer Smart Stamina
Smart Stamina-ikon
Forutser strømnivåene

Xperia XZ2 Compact anslår hvor lenge batteriet ditt kommer til å vare basert på hvordan du vanligvis bruker telefonen.

Ikon for tidlig advarsel
Varsler deg tidlig

Hvis den forventer at du vil gå tom for strøm senere på dagen, varsler den deg om å aktivere STAMINA-modus.

Ikon for strømforbruk
Får batteriet til å vare

STAMINA-modus reduserer strømforbruket, slik at batteriet varer hele dagen.

Et batteri med lengre levetid

Selv om de fleste batterier reduseres over tid, bidrar ladeteknologien vår til at batteriet ditt holder seg lengre.

Qnovo Adaptive Charging-diagram
Qnovo-adaptiv lading

Qnovo Adaptive Charging overvåker batteriets tilstand når det er koblet til og justerer gjeldende nivåer for å sikre at batteriet ikke blir overbelastet.

Battery Care-diagram for smarttelefoner
Batteripleie

Et fulladet batteri som holdes tilkoblet, kan ta skade. Batteripleie lader opp telefonen til 90 %, venter og lader deretter til 100 % like før vekketid.

Enestående prosessor

Enten du surfer på nettet eller spiller actionfylte spill, gir Xperia XZ2 Compact deg sømløs ytelse takket være Qualcomm® Snapdragon™ 845-mobilplattformen.

Nedlastingsikon
Nedlasting ved opptil 800 Mbps

Last ned en episode av en TV-serie på 30 sekunder med lynrask nedlasting.

Opplastingsikon
Opplasting ved opptil 150 Mbps

Del innhold og send filer raskt, takket være høyhastighetsopplasting.

Prosessorhastighetsikon
Opp til 30 % raskere prosessor

Den sentrale prosessoren er 30 % raskere enn prosessorene i dine tidligere telefoner, så alt går raskere.

Få raskere tilgang til bildene og videoene dine

Universal Flash Storage har datatilgang ved 1,5 Gbps, noe som er tre ganger raskere enn vanlig minne. Du trenger altså ikke vente på at videoer eller bilder skal lastes inn.

Utvid minnet

Vil du ha mer minne? Sett inn et microSD-kort i sporet, og øk minnet med opptil 400 GB.

Spesifikasjoner

19 MP Motion Eye™-kamera med videoinnspilling i 4K HDR og en 5-tommers 18:9 HDR-skjerm med full HD+.
  • 19 MP Motion Eye™-kamera med videoinnspilling i 4K HDR

  • 5,0-tommers 18:9 HDR-skjerm med full HD+ og X-Reality™ for mobil med oppkonvertering til HDR

  • Høyoppløselig lyd og stereohøyttalere

  • Qualcomm® Snapdragon™ 845 mobil plattform

  • IP65/68 vannbestandig utforming

Dimensjoner
135 x 65 x 12,1 mm
Vekt
168 g
Vannbestandig
Vannbestandig (IP5/8)
Antall SIM-kort
Ett eller to SIM-kort
Kapasitet
2870 mAh
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere