Xperia XZ2 Premium

Kamera på et helt nytt nivå. Xperia XZ2 Premium er ikke bare en utrolig smarttelefon – den er det nye kameraet ditt. Det grensesprengende dobbeltkameraer gir deg video og bilder med proff kvalitet, og 4K HDR-skjermen gir liv til underholdningen din.

SMARTTELEFONER

Xperia XZ2 Premium – 5,8-tommers 4K HDR-skjerm | Dobbelt kamera

Xperia XZ2 Premium
Bilde av Xperia XZ2 Premium – 5,8-tommers 4K HDR-skjerm | Dobbelt kamera
Avslør det usynlige

Det revolusjonerende Motion Eye™-dobbeltkameraet vårt kan fange opp mer enn det menneskelige øyet kan se. Det er utviklet med teknologi fra den eksklusive α-kameraserien vår. Du kan ta bilder og video i ekstremt svakt lys, takket være en lysfølsomhet på hele ISO 51200 for bilder og ISO 12800 for video.

Ikon for videoinnspilling i 4K HDR
Film som proffene med videoinnspilling i 4K HDR

Dette er verdens første smarttelefon med videoinnspilling i 4K HDR. Videoene dine får bedre kontrast og flere farger og detaljer i hver scene, og kommer nærmere kinokvalitet.

Ikon for supersakte film
Supersakte videoopptak

Det avanserte Motion Eye™-kameraet spiller inn supersakte film ved 960 BPS i HD eller full HD. Det har også vanlig sakte film med 120 fps. Bytt mellom modusene for å lage dramatiske videoer av øyeblikk i hverdagen.

La deg oppsluke av underholdningen

Enten det er et dramatisk krasj eller en kraftig eksplosjon – du kommer til å føle at du er til stede der det skjer. Kombinasjonen av en 4K HDR-skjerm basert på Sonys BRAVIA® TV-teknologi, et banebrytende dynamisk vibrasjonssystem og kraftige stereohøyttalere gir en opplevelse som vekker alle sansene.

Høyoppløselig lyd
Lyder fra studioet

Nyt overlegen lyd med Xperia XZ2 Premium. Høyoppløselig lyd sikrer best mulig kvalitet, og LDAC sørger for at alt høres fantastisk ut selv om du lytter trådløst. De kraftige stereohøyttalerne betyr dessuten at du kan lytte til musikk og se på filmer sammen med andre.

Design som vekker sansene dine

Xperia XZ2 Premium ser bra ut, ligger godt i hånden og er fullspekket med avansert teknologi. Den glatte overflaten er behagelig å holde, og refleksjonen av lys får skjermen og glassfinishen til å flyte sammen i én vakker, sømløs design.

Smarttelefon med Corning® Gorilla® Glass 5
Slitesterkt Corning® Gorilla® Glass 5

Med Corning® Gorilla® Glass både foran og bak er den like robust som den er vakker.

Vannbestandig smarttelefon med IP65/68-sertifisering
Vannfast

Regn og utilsiktet søl er ikke noe problem for Xperia XZ2 Premium med IP65/68 sertifisering for vannbestandighet.

Kraften som tar deg lengre

Få den hastigheten og ytelsen du trenger for underholdning hele dagen og rask fleroppgavekjøring. Xperia XZ2 Premium håndterer alle appene, filmene og spillene dine, med mer, uten problemer.

Et batteri som varer lenger

Batteriet i Xperia XZ2 Premium er laget for å vare lenge og sikrer derfor at du får enda mer underholdning i løpet av dagen. Smart Stamina ligger i forkant for å sikre at du har strøm lenger, mens Qnovo-adaptiv lading og Batteripleie gir batteriet lengre levetid.

Kamera | Xperia XZ2 Premium

Banebrytende Motion Eye™-dobbeltkamera

Xperia XZ2 Premium er fullspekket med Sonys nyeste teknologier, som tidligere bare fantes i de mest avanserte kameraene. De store dobbeltsensorene og den dedikerte AUBE™-prosessoren for fusjonering av bildesignaler er utviklet for å fange opp mer enn det menneskelige øyet kan se.

Verdens første smarttelefon med videoinnspilling i 4K HDR

Xperia XZ2 Premium har videoinnspilling i 4K HDR, slik at du kan fange virkeligheten akkurat som proffene, med utrolige detaljer og livaktige farger. Oppdag banebrytende bildeteknologi – kun fra Xperia.

Supersakte film – nå i full HD

Det avanserte Motion Eye™-kameraet spiller inn supersakte film ved 960 BPS i HD eller full HD. Det har også vanlig sakte film med 120 fps. Bytt mellom modusene for å lage dramatiske videoer av øyeblikk i hverdagen.

Defokuseringseffekter for bakgrunn
Prøv den kunstneriske bokeh-effekten

Slipp kreativiteten løs og gjør bakgrunnen ufokusert for å fremheve motivet ditt.

Svart-hvitt
Fang tidløse øyeblikk i svart-hvitt

Skap en klassisk stil med en myk gradering mellom svart og hvitt.

Bedre selfier i svakt lys

Xperia XZ2 Premium har et av de beste frontkameraene på en smarttelefon. Med 13 MP kamera, 1/3,06-tommers sensor for svakt lys og skjermblits kan du ta flotte selfier uansett lysforhold.

Skjerm | Xperia XZ2 Premium

Den ultimate 4K HDR-opplevelsen

Når det gjelder underholdning, er Xperia XZ2 Premium uslåelig. La deg oppsluke av vår klareste 4K HDR-skjerm noensinne, og se videoer, bilder og annet med krystallklare detaljer og iøynefallende farger.

Enestående 4K HDR-skjerm

Se favorittfilmene dine med et utrolig detaljnivå – takket være 4K HDR-skjermen. Enten du ser på en storfilm eller en YouTube-video – Xperia XZ2 Premium bruker Sonys BRAVIA® TV-teknologi til å oppkonvertere alt til en kvalitet nær utvidet dynamisk område (HDR), noe som gir kontrast, farger og klarhet av kinokvalitet.

Ikon for HDR-bildekvalitet
Oppkonverter bildekvaliteten

X-Reality™ for mobil kan oppskalere innholdet ditt til en oppløsning nær 4K og en kvalitet nær HDR (utvidet dynamisk område). Manglende piksler fylles ut, skarpheten, klarheten og teksturen forbedres og støy reduseres – slik at alt ser bedre ut.

Logo for TRILUMINOS™ Display for mobile
Naturtro farger

TRILUMINOS™ Display for mobile gjenskaper omtrent 30 % flere fargedetaljer enn vanlige skjermer. Når farger tilordnes fra en større palett, får du et mer naturlig resultat.

Dynamisk vibreringssystem som berører sansene dine

Når du ser på film eller lytter til musikk, analyserer Sonys Dynamisk vibrering-system lyddataene og lar deg føle alt som skjer, i hånden – en helt unik underholdningsopplevelse. Og hvis du ikke føler for det der og da, slår du det bare av.

Stereohøyttalere på en smarttelefon
Kinoeffekt med kraftige stereohøyttalere

Se videoer sammen med vennene dine takket være de kraftige fronthøyttalerne i Xperia XZ2 Premium. De har S-Force Front Surround og er de kraftigste Xperia-høyttalerne noensinne.

Lyd | Xperia XZ2 Premium

Sonys lydekspertise er alltid med deg

Xperia XZ2 Premium gir deg alltid en eksepsjonell musikkopplevelse med lydforbedrende teknologier som høyoppløselig lyd og LDAC.

Som om favorittartisten din er i rommet

Høyoppløselig lyd får musikken til å høres så klar ut at det føles som om du er i platestudioet. Selv komprimerte filer høres bedre ut, fordi DSEE HX™ gir dem et løft, slik at de kommer tettere på originalinnspillingen.

ClearAudio+-logo
Finjuster hvert øyeblikk

ClearAudio+ er en teknologipakke som finjusterer lyden og gir en mer følelsesrik opplevelse.

Ikon for equalizer
Velg perfekte innstillinger for deg

Equaliseren fininnstiller frekvensene slik at alt lyder slik du liker det.

Clear BASS-logo
Kraftig bass uten forvrengning

Dype toner og basstoner har større gjennomslag med Clear BASS.

Xperia XZ2 Premium trådløs strømming
Bedre Bluetooth™-strømming

Lydkvaliteten har aldri vært bedre ved tilkobling til trådløse høyttalere eller hodetelefoner, takket være LDAC. Denne forsterkede Bluetooth-teknologien kan håndtere nær høyoppløselig lyd.

Kraftige stereohøyttalere

Dette er de kraftigste Xperia-høyttalerne noensinne. Frontstereohøyttalerne bruker S-Force Front Surround for å plassere deg midt i musikken og filmene.

Design | Xperia XZ2 Premium

Stilig utseende – naturlig form

Nye Xperia XZ2 Premium har avansert teknologi samlet i en lekker utforming. Den glatte, reflekterende overflaten gjør at den er vakker å se på og ligger godt i hånden.

«Vi ønsket å samle de mest avanserte teknologiske nyvinningene i en sømløs form. Xperia XZ2 Premium er satt i et buet 3D-glass og har en aluminiumsramme og kromfinish med speileffekt.»

Xperias designteam

Laget for å passe perfekt i hånden din

Xperia XZ2 Premium har en lekker 3D-glassoverflate som dekker hele utsiden, noe som gir telefonen en sømløs overflate og gjør den behagelig å holde i og lett å ta med seg.

Den nyeste teknologien i en imponerende innpakning

Sonys nyskapninger innen både teknologi og design er samlet i Xperia XZ2 Premium, som er vakker både på innsiden og utsiden.

Dristig og stilig

Den eksklusive glass- og metalloverflaten gjør Xperia XZ2 Premium glatt, sømløs og vakker. Glasset på begge sider er inspirert av lys som reflekteres, og gir flotte lysvirkninger som fanger blikket ditt.

Farger inspirert av lyset
Intuitiv utforming

Fingeravtrykksleseren er plassert slik at du kan låse opp telefonen din uten å bevege hånden. Kameraet er også plassert nærmere midten, slik at du kan komponere bildene dine som en proff.

Slitesterk og vakker

IP65/68-sertifiseringen til Xperia XZ2 Premium viser at den laget for å tåle sprut, søl og uventede regnbyer. Du trenger altså ikke å nøle med å ta telefonen selv om det regner. Med Corning® Gorilla® Glass 5 er telefonen dessuten beskyttet både på for- og baksiden.

Batteri og prosessor | Xperia XZ2 Premium

Lang batterivarighet, ekstremt rask prosessor

Den avanserte mobilplattformen Qualcomm® Snapdragon™ 845 og et 3540 mAh batteri gir deg bransjeledende ytelse og en underholdningsopplevelse som varer hele dagen.

Et batteri som varer hele dagen

Xperia XZ2 Premium har et batteri på 3540 mAh – og de dagene du bruker telefonen ekstra mye, ligger Smart Stamina i forkant for å sikre at du har strøm lenger.

Slik fungerer Smart Stamina
Smart Stamina-ikon
Forutser strømnivåene

Xperia XZ2 Premium anslår hvor lenge batteriet ditt kommer til å vare, basert på hvordan du vanligvis bruker telefonen.

Ikon for batteriadvarsel
Varsler deg tidlig

Hvis den forventer at du vil gå tom for strøm senere på dagen, varsler den deg om å aktivere STAMINA-modus.

Ikon for strømforbruk
Får batteriet til å vare

STAMINA-modus reduserer strømforbruket, slik at batteriet varer hele dagen.

Et batteri med lengre levetid

Selv om de fleste batterier reduseres over tid, bidrar ladeteknologien vår til at batteriet ditt holder seg lengre.

Qnovo Adaptive Charging-diagram
Qnovo-adaptiv lading

Qnovo Adaptive Charging overvåker batteriets tilstand når det er koblet til og justerer gjeldende nivåer for å sikre at batteriet ikke blir overbelastet.

Battery Care-diagram for smarttelefoner
Batteripleie

Et fulladet batteri som holdes tilkoblet, kan ta skade. Batteripleie lader opp telefonen til 90 %, venter og lader deretter til 100 % like før vekketid.

Enestående prosessor

Enten du surfer på nettet eller spiller actionfylte spill, gir Xperia XZ2 Premium deg sømløs ytelse takket være Qualcomm® Snapdragon™ 845-mobilplattformen.

Nedlastingsikon
Nedlasting ved opptil 1,2 Gbps

Last ned en episode av en TV-serie på 20 sekunder med superrask nedlasting.

Opplastingsikon
Opplasting ved opptil 150 Mbps

Del innhold og send filer raskt, takket være høyhastighetsopplasting.

Prosessorhastighetsikon
Opp til 30 % raskere prosessor

Den sentrale prosessoren er 30 % raskere enn prosessorene i dine tidligere telefoner, så alt går raskere.

Få raskere tilgang til bildene og videoene dine

Universal Flash Storage har datatilgang ved 1,5 Gbps, noe som er tre ganger raskere enn vanlig minne. Du trenger altså ikke vente på at videoer eller bilder skal lastes inn.

Utvid minnet

Vil du ha mer minne? Sett inn et microSD-kort i sporet, og øk minnet med opptil 400 GB.

Spesifikasjoner

Motion Eye™-dobbelt kamera med 4K HDR-skjerm og dynamisk vibrasjonssystem
  • Motion Eye™-dobbeltkamera for fotografering i svært svakt lys

  • 5,8-tommers 4K HDR-skjerm med X-Reality™ for mobil med oppkonvertering til HDR

  • Sonys dynamiske vibrasjonssystem for altoppslukende underholdning

  • Qualcomm® Snapdragon™ 845 mobil plattform

  • Lang varighet med 3540 mAh-batteri

Dimensjoner
158 x 80 x 11,9 mm
Vekt
236 g
Vannbestandig
Vannbestandig (IP5/8)
Antall SIM-kort
Ett eller to SIM-kort
Kapasitet
3540 mAh
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere