Skru opp lyden med EXTRA BASS fra Sony

Finn ut hva som skaper den overveldende lyden i EXTRA BASS fra Sony

Hvis du har fulgt med i musikkverdenen i det siste, vet du at dagens topplåter vanligvis har én ting til felles: alt handler om bassen. Tilhengere av EDM (og Meghan Trainor) skjønner det i hvert fall. Ifølge en rapport publisert av den internasjonale musikkonferansen 2016 på Ibiza er den elektroniske dansemusikkbransjen nå verdt 7,1 milliarder dollar, noe som er 60 prosent mer enn for bare tre år siden.

Hvis låter som «Don’t Let Me Down» av The Chainsmokers, «This Is What You Came For» av Calvin Harris og «Never Be Like You» av Flume har æresplass på favorittspillelistene dine, kommer du til å elske høyttalerne og hodetelefonene med EXTRA BASS fra Sony. Med EXTRA BASS-teknologien kan du skru opp bassen i enhver situasjon, fra avslapning ved bassenget til spontane hjemmefester og personlig lytting. Les mer for å finne ut hva som er drivkraften bak EXTRA BASS-teknologien fra Sony, samt hvilke høyttalere eller hodetelefoner med EXTRA BASS som passer best til din livsstil. 

Kraften bak EXTRA BASS fra Sony

Hodetelefonene og høyttalerne med EXTRA BASS fra Sony bruker Electro Bass Booster-teknologi for å rette fokus mot de velkjente basstonene og få deg og vennene dine i bevegelse. Electro Bass Booster-knappen er skreddersydd for alle som elsker å danse og kjenne på musikken – bokstavelig talt. Denne batteridrevne forbedringsfunksjonen løfter lave frekvenser i musikken digitalt og maksimerer den dype, slagkraftige lyden og den rytmiske følelsen basselskere drømmer om. Du kan slå denne funksjonen av eller på basert på stemning og lydspor. 

Hver høyttaler og hvert sett med hodetelefoner er laget med tanke på EXTRA BASS-funksjonen og er skapt for å gi lytterne muligheten til å høre og føle akkurat så mye bass de ønsker. Enten du skrur opp bassen sammen med venner, alene eller på farten, finnes det en lydenhet med EXTRA BASS fra Sony som passer for deg. 

GTK-XB7 EXTRA BASS-høyttaler fra Sony

Ta med deg nattklubben overalt

Hvis du er en festløve eller en kommende DJ, passer GTK-XB7 EXTRA BASS-høyttaleren fra Sony for deg. Dette fargerike Bluetooth®-høyttalersystemet med LED-lys er en bærbar fest med håndtak og stilig alt-i-ett design. Du kan sette opp høyttaleren hvor og når som helst du får inspirasjon til å arrangere en dansefest. En innebygd sensor aktiverer de riktige diskanthøyttalerne, slik at du kan nyte musikken uansett om høyttaleren står oppreist eller ligger på siden. Du kan strømme favorittspillelisten for fest umiddelbart når du kobler til høyttaleren med One touch-tilkobling via NFC eller Bluetooth®. 

Du kan ta festen til nye høyder ved å dimme lysene og synkronisere lampene i høyttalerne med musikken ved å bruke de blinkende strobelysene og Sony | Music Center-appen for å legge til DJ-lydeffekter i miksen. Med Sony | Music Center-appen kan du være med på festen og komme deg bort fra DJ-bordet. Du kan endre lysmønstre, legge til morsomme effekter og sette en sang i kø fra smarttelefonen.

Hvis du virkelig tar lyd på alvor, kan du legge til enda flere høyttalere med Party Chain. Du trenger bare aktivere GTK-XB7 EXTRA BASS-høyttaleren fra Sony som hovedenhet og synkronisere musikken med de andre høyttalerne du vil knytte til kjeden. 

SRS-XB3 EXTRA BASS bærbar høyttaler fra Sony

Vekk oppsikt 

Hvis du alltid er på farten og trenger en høyttaler som er lettere å ta med seg, kan du prøve den kompakte høyttaleren SRS-XB3 EXTRA BASS med Bluetooth® fra Sony. Denne lille, men kraftige høyttaleren ble bygget med tanke på bass. Den har en nyutviklet fulltonehøyttalerenhet på 1,89 tommer som huser en kraftig innebygd magnet, samt lang slaglengde for å kunne gjengi de dypeste bassfrekvensene. Den lette membranen oppnår et høyt lydtrykk for å gjengi den slagkraftige basslyden, noe som gjør at de myke mellomtonene og diskantene i låtene virkelig kommer til sin rett. 

Denne høyttaleren med EXTRA BASS fra Sony er perfekt til fuktige sommerfester. Den har teknologi som tåler vann, slik at du trygt kan høre på musikk mens du slikker i deg de gylne solstrålene ved bassenget, på stranden eller ved innsjøen. Du trenger ikke bekymre deg for om dagen ved vannet strekker seg utover kvelden, for denne trådløse høyttaleren har et virkelig godt batteri. Med den utvidede batterilevetiden på 24 timer kan du feste natt og dag.

MDR-XB650BT EXTRA BASS-hodetelefoner fra Sony 

Fyr i gang en dansefest for deg selv  

Hvis du er en basselsker som foretrekker å suge inn de slagkraftige, dype rytmene på egenhånd, kan du prøve MDR-XB650BT-hodetelefonene med EXTRA BASS fra Sony. Hodetelefonene er utformet med tanke på bassoptimalisering og har myke øreputer som fungerer som en nærmest lufttett forsegling for direkte bassoverføring. Det justerbare hodebåndet er også utformet for å gi en stabil passform som minimerer vibrasjonen som oppstår fra de kraftige dype tonene. MDR-XB650BT-hodetelefonene passer også perfekt for de som reiser mye. Øreklokkene med dreiedesign får enkelt plass i sekker eller kofferter. Føl deg fri til å ta dansefesten med deg uansett om du reiser med bil, fly eller buss. 

Du trenger aldri bekymre deg for forvrengt lyd når du vil skru opp volumet. Disse trådløse hodetelefonene med EXTRA BASS fra Sony har en lett og dynamisk neodymdriver på 1,18 tommer og en svært følsom membran, slik at du kan skru opp lyden så høyt du vil, og samtidig få krystallklar og presis lyd. 

Få fart på festen 

Uansett hvilke høyttalere eller hodetelefoner med EXTRA BASS fra Sony som passer livsstilen din best, får du garantert den slagkraftige, dype rytmiske bassen du er ute etter. Alle lydprodukter med EXTRA BASS er bærbare, slik at du kan ta festen med deg overalt. Bare vent på den rytmen. 

Musikk og livet: trender og nyheter for musikkelskere og lydentusiaster.