HT-A7000

7.1.2-kanals lyd - la deg omslutte av total realisme

Oppdag et helt nytt nivå av omsluttende lyd. Med HT-A7000 omsluttes du av ekte 7.1.2-kanals omgivelseslyd med flere høyttalere, en innebygd subwoofer og avanserte lydteknologier. Merk lyden ovenfor og rundt deg. Det føles som om du står midt i handlingen.

HJEMMEKINO OG SOUNDBARER

7.1.2-kanals Dolby Atmos®- / DTS:X®-soundbar | HT-A7000

HT-A7000
Bilde av 7.1.2-kanals Dolby Atmos®- / DTS:X®-soundbar | HT-A7000

Veil. pris

kr 15 000,00

(inkl. MVA)

Registrer deg nå for å få de nyeste oppdateringene og tidsbegrensede tilbud. Klikk på koblingen nedenfor for ikke å gå glipp av noe.

Enestående omgivelseslyd med vår ledende soundbar

HT-A7000 har 7.1.2-kanaler, to oppovervendte høyttalere for lyd ovenfra, to beam-diskanthøyttalere og fem fronthøyttalere for videre omgivelseslyd, og to innebygde subwoofere for dyp bass. Med Vertical Surround Engine og S-Force PRO Front Surround skaper HT-A7000 virtuell omgivelseslyd som kommer fra alle kanter, slik at du kan få spennende filmlyd med Dolby Atmos® og DTS:X®.

Grafikk som viser hvordan Vertical Surround Engine leverer lyd over lytteren for en 3D-lydopplevelse uten takmonterte høyttalere
Opplev lyd ovenfra 

Takket være den virtuelle omgivelseslydteknologien til Sony kan soundbaren posisjonere lyd i et vertikalt rom – slik at du kan oppleve 3D-lyd uten behov for takmonterte høyttalere. I tillegg til Dolby Atmos og DTS:X gir Vertical Surround Engine en mer realistisk flerdimensjonal lyd på andre formater.

Grafikk som viser hvordan S-Force PRO Front Surround leverer virtuell omgivelseslyd kun ved hjelp av fronthøyttalerne
Enkel omgivelseslyd 

Den unike teknologien til Sony for digital lydfeltsbehandling bruker kun fronthøyttalere for å gjengi omgivelseslydfeltet virtuelt, med lyd som kommer mot deg fra begge sider. Du kan få fyldig, kinolignende omgivelseslyd uten å rote til din egen stue.

Se videoen vår om virtuell omgivelseslyd

Har du lyst til å prøve omgivelseslyden til HT-A7000 på favorittenhetene dine? Vi anbefaler deg å ta på hodetelefoner for en spennende opplevelse med omgivelseslyd.

Sofistikert høyttalerteknologi

Len deg tilbake og nyt akustikken som fyller hele rommet, med to oppovervendte høyttalere for lyd ovenfra, to beam-diskanthøyttalere og fem fronthøyttalere som gir videre omgivelseslyd, i tillegg til en subwoofer for dyp bass. 

Sammenligning av den unike firkantede formen til X-Balanced Speaker Unit og en vanlig høyttaler
X-balansert høyttalerenhet

De oppovervendte høyttalerne, den innebygde subwooferen og fronthøyttalerne har en X-Balanced Speaker Unit. Den unike rektangulære formen til disse høyttalerne får mest mulig ut av membranområdet for mer slagkraftig bass. Den reduserer driverutslag, men opprettholder lydtrykket, slik at du får mindre forvrengning med klarere vokaler. 

Bli oppslukt av enestående lydkvalitet

Høyoppløselig lyd gir krystallklar presisjon og gjengir musikken slik artistene mente at den skulle høres ut. Du kan også oppdage en ny måte å lytte på med 360 Reality Audio , som gir en oppslukende opplevelse når du lytter til opptak fra konserter eller studioøkter. HT-A7000 gir liv til musikken som aldri før.  

Graf som viser gjenoppretting av komprimerte filer i sanntid med DSEE Extreme

A = Utvidet lyddynamikk (strykere og knapt hørbare nyanser)
B = Gjenopprettede høye frekvenser (realistiske vokaler og akustikk)

Gjenoppretting av alle komprimerte filer i sanntid

DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) bruker Edge AI (kunstig intelligens) til å oppskalere komprimerte digitale filer i sanntid. Den gjenkjenner instrumenter, sjangre og individuelle elementer i hver sang dynamisk, som vokal eller mellompartier, og gjenoppretter høyfrekvent lyd for en rikere, mer komplett lytteopplevelse som ellers går tapt i komprimering.

Filmer og spill føles ekte

Se levende scener med naturtro farger og dybde. Den opprinnelige bildekvaliteten blir bevart under avspilling på HT-A7000-soundbaren – du vil bli fullstendig oppslukt av filmene du ser på. Spilling blir også mye mer spennende og realistisk, ettersom HT-A7000 støtter de nyeste formatene.

PlayStation®5-konsoll og -kontroller ved siden av en BRAVIA XR™-TV som viser en scene fra Horizon Forbidden West
Nyt en altoppslukende spill- og filmopplevelse

Med innstillinger som automatisk HDR-tonekartlegging og automatisk bildemodus etter sjanger blir spill- og filmopplevelsen enda mer spennende. Alt du trenger å gjøre, er å pare BRAVIA XR™-TV-er og PlayStation®5 via dette produktet med fastvareoppdateringen som lanseres våren 2022.

Få en dypere lyd med en valgfri subwoofer og bakhøyttalere

Hvis du vil ha enda dypere bass, kan du legge til en valgfri, trådløs subwoofer. Ved å ha to typer subwoofere kan den innebygde subwooferen til HT-A7000 ta seg av bass og vokaler, mens den valgfrie, trådløse subwooferen kan fokusere på den lavfrekvente lyden. Legg til de valgfrie trådløse SA-RS3S-bakhøyttalerne for å få en enda mer kinolignende opplevelse, med lyd rett bak deg.


Bilde av SA-SW5-subwooferen sett forfra
SA-SW5-subwoofer

300 W med dyp, fyldig bass fra en driver på 180 mm med en passiv høyttalerenhet.

Bilde av SA-SW3-subwooferen sett forfra
SA-SW3-subwoofer

200 W med lyd fra en kompakt bassreflekssubwoofer med en driver på 160 mm.

Bilde av SA-RS3S-bakhøyttalerne sett forfra
Bakhøyttalere for SA-RS3S

Totalt 100 W med videre omgivelseslyd som kan monteres på veggen. 

Diagram som viser hvordan HT-A7000 måler posisjonen til hver høyttaler for å optimalisere lyden i rommet
Lydfeltoptimalisering

Høyttalerne må ikke ha en nøyaktig plassering. HT-A7000 med innebygde mikrofoner gjør alt for deg – den måler posisjonen til hver høyttaler vertikalt og horisontalt for å optimalisere lyden i rommet. Med HT-A7000 får du lydfeltoptimalisering med eller uten valgfrie høyttalere. Dette kan aktiveres i standardinnstillingen eller i startmenyen.

Få det beste med TV-er fra Sony

Når HT-A7000 er koblet til en BRAVIA™ TV, får du en oppslukende audiovisuell opplevelse med den beste bilde- og lydkvaliteten. Dette er den perfekte soundbaren til BRAVIA TV-er. 

Diagram av senterhøyttaleren fra TV-en og soundbaren med BRAVIA Acoustic Center Sync
Få en enda mer oppslukende opplevelse med Acoustic Center Sync

Når en BRAVIA TV med Acoustic Center Sync er koblet til med den medfølgende kabelen, fungerer både soundbaren og TV-en som senterhøyttaler i hjemmekinoanlegget. Dette gjør at lyden synkroniseres med handlingen på skjermen, noe som gir en oppslukende opplevelse.

Lyden er perfekt tilpasset handlingen

Med Acoustic Center Sync hører du dialogen nøyaktig fra der personen står i scenen. Handling og lyd er nøyaktig tilpasset hverandre, slik at TV-tittingen blir mye mer oppslukende. 

Familie i en sofa som ser på TV med HT-A7000-soundbaren på et marmorkabinett
Skjermbilde av en film med soundbarinnstillingene i BRAVIA-hurtiginnstillingsmenyen
Enkel kontroll med BRAVIA TV-er

Det integrerte brukergrensesnittet viser soundbarinnstillingene automatisk på hurtiginnstillingsmenyen til BRAVIA TV-en for enkel kontroll av lydmodus, lydfelt og volum.

HT-A7000-soundbaren på et marmorkabinett under en BRAVIA TV med et stativ for flere plasseringer
Plassering av soundbaren

Hvis du har en BRAVIA TV med et stativ for flere plasseringer, kan du endre plasseringen til TV-bordet og plassere HT-A7000 diskret under TV-en for et ryddig utseende. 

Flerrettet blokkdesign

HT-A7000 og de valgfrie høyttalerne er designet i henhold til et felles konsept med flerrettet blokkdesign. HT-A7000-designet er perfekt tilpasset de valgfrie høyttalerne. De stilige, avrundede kantene representerer én robust blokk som sprer lyd. Kombinasjonen av fyldige materialteksturer gjør at den passer inn i enhver stue.

Nyt musikk med hele familien 

Få tilgang til populære musikktjenester som Spotify, og strøm alle favorittalbumene og -spillelistene dine ved å bruke Chromecast eller Apple AirPlay 2. Inviter familien over og få i gang festen. 

Familie som hører på musikk i en stue, med TV-en og HT-A7000-soundbaren på et marmorkabinett
Bluetooth®-logo
Bluetooth®-tilkobling

Strøm musikk trådløst fra smarttelefonen, nettbrettet eller en bærbar datamaskin med Bluetooth®-teknologi. 

Wi-Fi®-logo
Wi-Fi-strømming

Koble deg til Internett via innebygd Wi-Fi, og strøm musikk fra enheter som er knyttet til hjemmenettverket.

Spotify Connect™-logo
Spotify Connect™

Spill av musikk fra Spotify via høyttaleren, eller bruk Spotify Connect™-appen på enheten som fjernkontroll.

Chromecast innebygget-logo
Chromecast innebygget

Strøm musikk, nettradio og podkaster fra smarttelefonen, nettbrettet eller den bærbare datamaskinen til lydenheten. Bare trykk på Cast-knappen.

Apple AirPlay-logo
Apple AirPlay 2

Del musikk med mer fra Apple-enhetene dine med soundbaren. Ett trykk er alt som skal til.

Alt du liker å se på, med oppslukende kinolyd

En intelligent algoritme legger lyden ovenfra til vanlige omgivelseslydspor og stereolyd, slik at alt du lytter til, blir omgjort til oppslukende lydopplevelser. Det er bare å trykke på Immersive AE-knappen på fjernkontrollen for å aktivere dette.

Familie i en sofa i en stue som ser på TV med HT-A7000-soundbaren på et marmorkabinett og Immersive AE av
Immersive AE er av
Familie i en sofa i en stue som ser på TV med HT-A7000-soundbaren på et marmorkabinett og Immersive AE på
Immersive AE er på
Diagram av en person som kontrollerer HT-A7000-soundbaren ved å snakke til Google Home
Talestyring

Soundbaren er kompatibel med Google Assistant-aktiverte enheter med Chromecast built-in og Amazon Alexa-aktiverte enheter. Legg til HT-A7000-soundbaren i høyttalergruppen din med Google Home for å spille musikk, endre volum eller bruke en av de mange andre funksjonene ved hjelp av stemmen.

Installeres på et øyeblikk 

HT-A7000 er nesten klar til bruk med en gang du tar den ut av esken. Bare koble den til strøm, koble til TV-en med en HDMI eARC-tilkobling, og slå den på. Med USB-inngang, optisk og analog lydinngang, HDMI-inngang og -utgang (eARC) og S-CENTER OUT for kompatible BRAVIA-modeller har du alle tilkoblingene du trenger for å få en enestående omgivelseslydopplevelse.

Spesifikasjoner og funksjoner

Oppdag et helt nytt nivå innen omsluttende lyd. Med HT-A7000 omslutter du deg i ekte 7.1.2-kanals omgivelseslyd med flere høyttalere, S-Force PRO Front Surround og Vertical Surround Engine. Føl at du står midt oppi handlingen.
  • S-Force PRO Front Surround og Vertical Surround Engine for flerdimensjonal lyd

  • Immersive Audio Enhancement legger lyd ovenfra til vanlig omgivelseslydspor og stereolyd

  • Oppovervendte høyttalere, beam-diskanthøyttalere, en innebygd subwoofer og fem fronthøyttalere for oppslukende filmer

  • Lydfeltoptimalisering for enkelt oppsett

  • Trådløs tilkobling for musikkstrømming

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere