HT-MT500 

Utformet for å bli sett og hørt

Opplev stemningsfull omgivelseslyd og design som er skapt for stuen din. S-Force PRO Front Surround og optimal bass fra en trådløs subwoofer leverer kinoaktig lyd. 

SOUNDBAR

2.1-kanals kompakt soundbar med Wi-Fi / Bluetooth®-teknologi

HT-MT500
Bilde av 2.1-kanals kompakt soundbar med Wi-Fi / Bluetooth®-teknologi

Veil. pris

kr 5 800,00

(inkl. MVA)
Høyoppløselig lyd-logo
Slik artisten tenkte det

Med høyoppløselig lyd kan du høre nyansene i en kvalitet som er bedre enn på CD. Lidenskap for musikk forener alle komponentene, fra signal til høyttaler, slik at du får følelsen av at artisten fremfører musikken i samme rom som deg.

Minimalistisk design, vakkert laget

HT-MT500 har nøytrale farger og mykt vinklet geometri for å passe inn i hjemmet ditt. Den står godt til ethvert interiør og omslutter deg i lyd.

En stue som fylles av lyd

La stuen fylles av kinoaktig lyd med S-Force PRO Front Surround
og optimal bass med sofamodus.

Enkel å plassere,
slank utførelse 

Med sin slanke utførelse og lave profil er HT-MT500 svært enkel å få plass til uten at den blokkerer TV-en. Plasser den akkurat der du vil. 

Oppdag HT-MT500

Se hvordan vi har forent en kompakt og stilig utførelse med presis ingeniørarbeid for å fylle hjemmet ditt med kinoaktig omgivelseslyd, samt gi deg smart musikkavspilling.

Hør detaljene i hver eneste tone

Med støtte for høyoppløselig lyd trenger du ikke gå glipp av noe. LDAC-teknologien leverer fantastisk lydkvalitet for enheter med Bluetooth®, og DSEE HX oppskalerer ukomprimerte lydformater.

LDAC-logo
Bedre Bluetooth®-lyd

LDAC overfører omtrent tre ganger mer data (ved maks. overføringshastighet på 990 kbps) enn vanlig Bluetooth®-lyd, noe som gjør at du kan lytte til innhold i høyoppløselig lyd med enestående lydkvalitet som nærmer seg høyoppløselig lyd.

DSEE HX-logo
Forbedret lyd

Sony DSEE HX™-programvaren forbedrer den gjeldende musikkilden (destruktive formater som MP3 eller AAC) til nær høyoppløselig lydkvalitet ved å oppskalere komprimerte filer og gi musikken mer liv.

Smart og enkel strømming

Fortsett akkurat der du slapp, på en annen enhet med Spotify, ved å trykke på den dedikerte knappen for musikktjenester.

Få enkel tilgang til musikken

Få enkel tilgang til et rikt musikkutvalg og mer, takket være Chromecast innebygget (tidligere kalt Google Cast™) og Spotify Connect.

Chromecast innebygget
Chromecast innebygget

Strøm musikk, nettradio og podkaster fra smarttelefonen, nettbrettet eller den bærbare datamaskinen til lydenheten. Bare trykk på Cast-knappen.

Spotify
Spotify Connect

Spill av Spotify via lydenheten, og bruk Spotify-appen som fjernkontroll.

Strøm med Chromecast innebygget

Strøm musikk, podkaster og radio fra over 100 lydapper, inkludert YouTube Music med mer.

Lyd som følger deg der du går

Strøm musikk i hele huset med Sony | Music Center

Lytt til den samme sangen i hele huset takket være lytting i flere rom, som du kan styre via Sony | Music Center-appen (tidligere kalt SongPal). Bruk Sony | Music Center til å gruppere utvalgte soundbarer og høyttalere fra Sony sammen, og strøm musikk i flere rom.

Sømløse tilkoblingsmuligheter, maksimal kontroll

Kontroller musikkavspilling fra smarttelefonen med Sony | Music Center-appen. Med Bluetooth®-tilkobling og NFC kan du strømme musikkbiblioteket fra enheten din og hjemmenettverket, eller for å få tilgang til ubegrenset strømming via Internett.

HMDI-logo
HDMI™-utgang

Ha færrest mulig kabler, og koble til kompatible enheter med én enkelt kabel via HDMI Audio Return Channel (ARC).

USB-logo
Avspilling via USB

En USB-port i siden gjør at du kan koble til en rekke USB-enheter for enkel avspilling.

Trådløs-logo
Trådløs strømming

Koble deg til Internett via innebygd Wi-Fi®, Bluetooth® eller NFC for øyeblikkelig tilgang til musikktjenester som Spotify, og strøm musikk fra enheter som er knyttet til hjemmenettverket.

Spesifikasjoner og funksjoner

Denne kompakte soundbaren har minimalistisk utførelse som får plass der du vil, og den fyller hjemmet med oppslukende lyd. Hør musikk og se film med høyoppløselig lyd, virtuell omgivelseslyd med S-Force PRO Front Surround og optimal bass med sofamodus.
  • Kompatibel med høyoppløselig lyd

  • DSEE HX-oppskalering gjenoppretter kvalitet i komprimerte filer

  • Kompakt og minimalistisk utførelse

  • S-Force PRO Front Surround lager kinolyd

  • Trådløs lytting i flere rom

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler og priser

Dette mener andre brukere