HT-NT5

Oppdag det du har savnet

Opplev høyoppløselig lyd fra treveis høyttalere og seks separate forsterkere med denne slanke soundbaren. Spesialutviklede loddrette diskanthøyttalere og S-Master HX-forsterkere gjør deg mer engasjert i filmer, spillelister og videospill.

Slik artisten tenkte det

Hør diskré nyanser i lyd med en kvalitet som er bedre enn på CD, med høyoppløselig lyd. En lidenskap for musikk er det som kombinerer hver minste komponent, fra signal til høyttaler, slik at det kjennes som om artisten spiller i samme rom som deg.

Utviklet for førsteklasses lyd

Hør nye lag og detaljer i musikk og lydspor til film med de mange spesialiserte lydkomponentene og den høyoppløselige lydteknologien i HT-NT5.

S-Force-omgivelseslyd

Vær omgitt av lyd

Den virtuelle omgivelseslydteknologien vår plasserer deg midt i handlingen i filmer ved å etterligne fyldige og tredimensjonale lydfelt.

Hva er høyoppløselig lyd?

Det er som å gå fra standard oppløsning til HD – låter i høyoppløselig lyd har langt høyere kvalitet enn MP3-er eller til og med CD-plater, slik at du kan høre hver minste innpust, trommeslag og tone.

Høyoppløselig lyd

3,2x mer data overføres

DSEE HX-oppskalering

DSEE HX-oppskalering

Hør alt med detaljnivået til originalopptaket. DSEE HX leverer lyd med studiokvalitet ved å gjenopprette detaljer som går tapt i komprimeringsprosessen.

Koble til alt

HDMI®, USB og optiske porter

Nå kan du få kvalitetslyd på alt du lytter til, takket være tre HDMI-innganger, én HDMI-utgang, USB og digitale og analoge koblinger. 

HDR-kompatibel

HDR-kompatibel

HDR-signaler leverer enestående detaljnivå, farge og kontrast, med langt større lysstyrkespekter enn andre videoformater. 

HDCP 2.2-kopibeskyttelse

HDCP 2.2

HT-NT5 er kompatibel med kopibeskyttelsen HDCP 2.2, slik at du er klar for fremtidige 4K-formater. 

Laget for å passe til TV-en din

Den lave utformingen til HT-NT5 gjør at den ikke kommer i veien og enkelt kan monteres på veggen, og den smarte høyttalerkontrollen optimaliserer lyden for hver innstilling. Den er fullt kompatibel med 4K også, slik at du får naturtro bilder til den autentiske lyden.

Veggmontering

Elegant plassering

Den elegante utformingen passer perfekt på veggen under TV-en.

Design med lav profil

Design med lav profil

Hvis du plasserer den foran TV-en, er det kompakte huset så lavt at det ikke kommer i veien for bildet.

Lyd som følger deg der du går

Strøm musikk i hele huset med SongPal Link

Lytt til den samme sangen i hele huset takket være lytting i flere rom, som du kan styre via SongPal-appen. Bruk SongPal Link til å gruppere utvalgte soundbarer og høyttalere fra Sony sammen, og strøm musikk i flere rom.

 • Strøm lyd i hele huset
 • Strøm i ulike rom
 • Koble til bakhøyttalere

Få enkel tilgang til musikken

Få enkel tilgang til et rikt musikkutvalg og mer, takket være Chromecast innebygget (tidligere kalt Google Cast™) og Spotify Connect.

Chromecast innebygget

Chromecast innebygget

Strøm musikk, nettradio og podkaster fra smarttelefonen, nettbrettet eller den bærbare datamaskinen til lydenheten. Bare trykk på Cast-knappen.

Spotify

Spotify Connect

Spill av Spotify via lydenheten, og bruk Spotify-appen som fjernkontroll.

Strøm med Chromecast innebygget

Strøm musikk, podkaster og radio fra over 100 lydapper, inkludert Google Play™ Musikk og mer.

Media Object


Se i aksjon

 • Strømmetjenester
 • Lydkvalitet
 • Smarttelefonbatteri
 • Fleksibel lytting
Wi-Fi®

Trådløs lyd

Du kan bruke strømmetjenester via innebygd Wi-Fi®, eller du kan strømme lyd fra en data, smarttelefon eller et nettbrett via Bluetooth®.

Bedre Bluetooth®

LDAC er en lydteknologi fra Sony som gjør at du kan lytte til trådløs lyd av høy kvalitet via Bluetooth®. Med LDAC kan du strømme musikk tilsvarende høyoppløselig lyd for en overlegen trådløs lytteopplevelse. 

Spesifikasjoner og funksjoner
Lytt til høyoppløselig lyd fra en stilig design med treveis høyttalere som drives av seks diskré forsterkere i denne slanke soundbaren. Spesialdesignede vertikale diskanthøyttalere og S-Master HX-forsterkere får frem de fine detaljene slik at filmer, spillelister og spill blir enda mer oppslukende. Den slanke profilen gjør at ingenting kommer i veien for det du ser på.
 • Kompatibel med høyoppløselig lyd

 • DSEE HX oppskalerer musikken til høyoppløselig kvalitet

 • Høyoppløselig lyd som drives av treveis høyttalere og seks diskré forsterkere

 • S-Force PRO Front Surround lager kinolyd

 • Trådløs lytting i flere rom

Utgangseffekt (totalt)
400 W
Forsterkerkanaler
6.1-kanals
Inngangs- og utgangsterminaler
Analog lydinngang, Bluetooth®-mottak, Bluetooth®-overføring, Ethernet, USB
STØRRELSE PÅ HOVEDENHETEN – KUN HUS (B x H x D) 
108 × 5,8 × 12,7 cm
STØRRELSE PÅ SUBWOOFER (B x H x D) 
19 × 38,2 × 38,6 cm

Hva finnes i esken?

HDMI™-kabel, Brakett for veggmontering, Støttekrok til perforert høyttalergrill, Batterier, Hurtiginstalleringsveiledning

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere