HT-S400

Få fyldig omgivelseslyd med klar dialog

Denne soundbaren med en total utgangseffekt på 330 W og en kraftig, trådløs subwoofer fyller stuen din med kinoaktig lyd. Film og TV blir mer fengslende med dypere bass og klarere dialog, mens det å lytte til musikk blir en rikere og mer engasjerende opplevelse.

SOUNDBAR

2.1-kanals soundbar med kraftig, trådløs subwoofer | HT-S400 / HT-SD40

HT-S400
Bilde av HT-S400-soundbaren og trådløs subwoofer forfra

HT-S400

HT-S400

Veil. pris

kr 3 500,00

(inkl. MVA)

HT-SD40

HT-SD40

Veil. pris

kr 3 500,00

(inkl. MVA)
Hør lyd fra alle kanter

Soundbaren kombinerer høykvalitets Dolby® Digital med S-Force PRO Front Surround, vår virtuelle omgivelseslydteknologi. Den plasserer deg midt i handlingen i favorittfilmene ved å etterligne omgivelseslyden på kino. 

Grafikk som viser hvordan S-Force PRO Front Surround leverer virtuell omgivelseslyd kun ved hjelp av fronthøyttalerne
Enkel omgivelseslyd

Den unike teknologien til Sony for digital lydfeltsbehandling bruker kun fronthøyttalere for å gjengi omgivelseslydfeltet virtuelt, med lyd som kommer mot deg fra begge sider. Du får rik omgivelseslyd med kinokvalitet.

Få glede av klar dialog og kraftig lyd

Kraftige høyttalere samarbeider om å gi deg vidtrekkende lyd i hele rommet, med teknologier som X-Balanced Speaker Unit og Separated Notch Edge på høyttalerenheten som gir deg forbedret og klar vokal. Uansett om du ser på film eller TV, kommer du ikke til å gå glipp av ett eneste ord.

Sammenligning av den unike firkantede formen til X-Balanced Speaker Unit og en vanlig høyttaler
X-Balanced Speaker Unit

Fronthøyttalerne har en X-Balanced Speaker Unit. Den unike, rektangulære formen til disse høyttalerne får mest mulig ut av membranområdet. Den reduserer driverutslag, men opprettholder lydtrykket, slik at du får mindre forvrengning og klarere vokaler.

Separated Notch Edge

Separated Notch Edge som du finner på X-Balanced Speaker Unit, forbedrer symmetrien til det vertikale utslaget, noe som er svært viktig for å få klar lydkvalitet. Dette oppnås med strategiske utsnitt på kanten, som styrer belastningen inni og på utsiden av membrankanten.

Nærbilde av Separated Notch Edge på X-Balanced Speaker Unit
Bilde med trekvarts visning av trådløs subwoofer
En dypere og fyldigere basslyd

En kraftig, trådløs subwoofer med en stor 160 mm høyttalerenhet gir en dypere, fyldigere bass.

En glede å bruke

Soundbaren er designet for å gi deg en enkel opplevelse med alt fra intuitive kontroller til trådløse tilkoblinger.

Komfortabel kontroll:

En enkel ny fjernkontroll kombinerer behagelig design som passer i hånden, med enkel, intuitiv betjening. Praktiske funksjoner inkluderer dedikerte knapper for å justere lydinnstillinger og volum.

Bilde av en hånd som bruker en fjernkontroll
Fjernkontroll for HT-S400-soundbaren og den trådløse subwooferen
Bare velg lyden din 

Soundbaren har et utvalg lydinnstillinger som passer til hva enn du ser eller hører på. Du har stemmemodus som gir klarere dialog, nattmodus for når du vil se på TV uten å vekke resten av huset, og lydfelt som konverterer tradisjonelle lydspor, som stereolyd, til surroundlydopplevelser. 

Enkel trådløs tilkobling.

Send lyd trådløst til soundbaren fra en Sony BRAVIA TV som støtter trådløs tilkobling for å minimere ledningskrøll . Den trådløse tilkoblingen lar deg også slå TV-en og soundbaren av og på samtidig med BRAVIA av/på-knappen. Det frigjør også en Bluetooth®-inngang til en annen inngangskilde, som en smarttelefon eller et nettbrett.

Illustrasjon som viser en TV, soundbar og subwoofer som er koblet sammen trådløst
Nærbilde av soundbarens OLED skjermvindu som viser TV-en som inngangskilde
Praktisk OLED-visningsskjerm

OLED-visningsskjermen på soundbaren gir deg oversikt over statusinformasjonen til fjernkontrollens funksjoner som inngangskilde, volum og lydinnstillinger, som lydfelt, stemmemodus og nattmodus.

Enkel kontroll med BRAVIA TV-er

Det integrerte brukergrensesnittet viser soundbarinnstillingene automatisk på hurtiginnstillingsmenyen til BRAVIA TV-en for enkel kontroll av lydmodus og volum.

Skjermbilde av soundbarinnstillingene i hurtiginnstillingsmenyen til BRAVIA TV-en

Simulert brukergrensesnitt. Bildet varierer avhengig av område og produkter.

Bilde fra seerens synsvinkel av en veggmontert TV og soundbar i en stue
Stilig, veggmonterbar design

Soundbaren er designet for å passe perfekt inn i stuen din, og den har en flat bakdel som gjør at den kan monteres helt tett inntil veggen med veggmontering.

Logo for Bluetooth®
Spill av musikken du liker

Alt handler ikke om filmer og TV. Du kan også spille av favorittmusikken din gjennom soundbaren. Bruk Bluetooth®-teknologi for å strømme musikk trådløst fra smarttelefon, nettbrett eller bærbar datamaskin.


Installeres på et øyeblikk

Med et utvalg av HDMI ARC-innganger og optiske innganger blir det enkelt å koble sounbaren til en rekke TV-er, slik at du kan komme i gang med å nyte filmer, musikk med mer.

Tre skåler med ulike materialer
Bærekraft i tankene

Produktene våre er utformet både for å gi god lydkvalitet og for å ta hensyn til miljøet.
Den utviklede resirkulerte plasten til Sony brukes i bakpanelet på subwooferen HT-S400, hvilket viser hvordan Sony streber etter å få redusert miljøpåvirkningen til produktene sine.

Spesifikasjoner og funksjoner

Denne soundbaren har S-Force PRO Front Surround for kinolyd, X-Balanced Speaker Unit for klar dialog og en kraftig, trådløs subwoofer som gir dypere bass.
  • S-Force PRO Front Surround lager kinolyd

  • Trådløs subwoofer gir dypere, fyldigere lyd

  • X-Balanced Speaker Unit for klare vokaler

  • Koble til TV-en via én enkelt kabel med HDMI ARC-tilkobling

  • Bluetooth®-tilkobling for trådløs lydstrømming

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere