HT-ST5000

En ny lyddimensjon

Oppdag et nytt nivå av omsluttende, kinoaktig lyd hjemme. Med Dolby Atmos® kan du få en tredimensjonal omgivelseslyd som virkelig tar pusten fra deg.

SOUNDBAR

7.1.2 Dolby Atmos® soundbar med Wi-Fi®/Bluetooth®-teknologi

HT-ST5000
Bilde av 7.1.2 Dolby Atmos® soundbar med Wi-Fi®/Bluetooth®-teknologi

Veil. pris

kr 19 800,00

(inkl. MVA)
Gitt fem stjerner av What HiFi?
What Hi-Fi? gir STR-DN1080 fem stjerner

«Dette er et produkt fra Sony med svært god lyd, full av funksjoner, og den første Dolby Atmos®-soundbaren som vi ikke ville nøle med å anbefale» (mai 2017)

Høyoppløselig lyd
Slik artisten tenkte det

Med høyoppløselig lyd kan du høre de fine nyansene i bedre kvalitet enn på CD. Lidenskapen for musikk forener alle komponentene, fra signal til høyttaler, slik at du får følelsen av at artisten fremfører låten i samme rom som deg.

Opplev å bli fullstendig oppslukt av lyd

7.1.2-kanals S-Force PRO Front Surround-teknologi

Den virtuelle omgivelseslyden vår kombinerer digital signalbehandling og S-Force PRO Front Surround med wavefront-teknologi for å etterligne et naturlig og tredimensjonalt lydområde – alt dette fra én enkelt soundbar og subwoofer.

Illustrasjon av omgivelseslyd
Enkel omgivelseslyd

Den unike teknologien til Sony for digital lydfeltsbehandling bruker kun fronthøyttalere for å gjengi omgivelseslydfeltet virtuelt, med lyd som kommer mot deg fra begge sider. Du trenger ikke å skaffe deg bakhøyttalere, noe som betyr at du kan få fyldig, kinoaktig omgivelseslyd uten å rote til din egen stue.

Dolby Atmos®-logo
Dolby Atmos

Dolby Atmos® gir enestående realistisk 360° omgivelseslyd og posisjonerer lyden i rommet slik at 7.1.2-høyttalerkanalene (inkludert Phantom Surround Back) omslutter deg i lyd – selv fra oven. 

DTS:X-logo
DTS:X

DTS:X-dekoding gir deg flerdimensjonal omgivelseslyd som tilpasser seg høyttalerkonfigurasjonen i sanntid. Lyden kan posisjoneres helt nøyaktig rundt og over deg takket være ni høyttalerkanaler (inkludert Phantom Surround-høyttalere) og objektbasert lyddekoding.

Kvalitetsmaterialer og optimal utforming

Utformet og utviklet med komponenter av høy kvalitet, for å gi en svært god og omsluttende lyd.

Svært god lyd- og bildekvalitet

Se og hør presise detaljer med avspilling i høyoppløselig lyd, samt High Dynamic Range, som leverer kraftig ytelse til filmer og musikk.

Se klart med High Dynamic Range

High Dynamic Range-signaler gir enestående detaljnivå, farge og kontrast, med et langt større lysstyrkespekter enn andre videoformater.

HDR
HIGH DYNAMIC RANGE
HDR2
VANLIG
Koble til

Du kan fortsette å utvide hjemmekinooppsettet med tre HDCP 2.2-kompatible HDMI-innganger, én HDMI ARC-utgang, optisk SPDIF, analog AUX og en USB-kobling.

HDMI®
Tre HDMI®-porter

Koble enkelt til utstyret du har nå, med tre HDMI-innganger og én HDMI ARC-utgang.

USB
USB-port

Bare koble til USB-enheten din for å få høyoppløselig lyd.

S-Master HX digital forsterker
S-Master HX digital forsterker

S-Master HX digital forsterker reduserer forvrengninger og gir presise resultater med høyfrekvensområder (over 40 kHz).

DSEE HX
Digital Sound Enhancement Engine HX

DSEE HX-oppskaleringsteknologi bruker en algoritme til å analysere musikken din og erstatte harmonier som har gått tapt, og heve lydsignalet til nær høyoppløselig lyd.

Clear Audio+
ClearAudio+

Fra spillmodus til film- eller musikkmodus – ClearAudio+ justerer automatisk lydinnstillingene slik at de passer til det du lytter til.

Få tilgang til musikken din

Få enkel, øyeblikkelig musikkavspilling med NFC, trådløs Bluetooth®-teknologi.

Trådløs lydstrømming av høy kvalitet

LDAC er en lydteknologi fra Sony som gjør at du kan lytte til trådløs Bluetooth®-lyd av høy kvalitet. LDAC overfører tre ganger så mye data og gir en forbedret trådløs lytteopplevelse for all musikken din.

NFC
Koble til på et øyeblikk

Opprett en rask One touch-tilkobling via NFC for å strømme musikk umiddelbart fra utvalgte smarttelefoner via mottakeren.

Bluetooth®
Bluetooth®-direkteavspilling

Strøm musikk trådløst fra smarttelefonen, nettbrettet eller en bærbar datamaskin med Bluetooth®-teknologi. 

Trådløs
Trådløs strømming

Koble deg til Internett via innebygd Wi-Fi® for øyeblikkelig tilgang til tjenester som Spotify og mer via Chromecast innebygget, og strøm musikk fra enheter som er knyttet til hjemmenettverket.

Begynn å lytte raskere

Gå rett tilbake til musikken, uten forsinkelser. Med den dedikerte knappen til musikktjenester kan du fortsette akkurat der du slapp på en annen enhet med Spotify..

Få enkel tilgang til musikken

Få enkel tilgang til et rikt musikkutvalg og mer, takket være Chromecast innebygget (tidligere kalt Google Cast™) og Spotify Connect.

Chromecast innebygget
Chromecast innebygget

Strøm musikk, nettradio og podkaster fra smarttelefonen, nettbrettet eller den bærbare datamaskinen til lydenheten. Bare trykk på Cast-knappen.

Spotify
Spotify Connect

Spill av Spotify via lydenheten, og bruk Spotify-appen som fjernkontroll.

Strøm med Chromecast innebygget

Strøm musikk, podkaster og radio fra over 100 lydapper, inkludert YouTube Music med mer.

Lyd som følger deg der du går

Strøm musikk i hele huset med Sony | Music Center

Lytt til den samme sangen i hele huset takket være lytting i flere rom, som du kan styre via Sony | Music Center-appen (tidligere kalt SongPal). Bruk Sony | Music Center-appen til å gruppere utvalgte soundbarer og trådløse høyttalere fra Sony sammen, og strøm innhold fra musikktjenestene du liker best, eller fra TV-en via HDMI, optisk eller analogt.

Spesifikasjoner og funksjoner

Med 7.2.1-kanaler og støtte for Dolby Atmos® gir ST-5000 deg en kinoaktig, tredimensjonal omgivelseslyd som fyller hele hjemmet.
  • Kompatibel med høyoppløselig lyd

  • Dolby Atmos® gir tredimensjonal omgivelseslyd

  • DSEE HX-oppskalering gjenoppretter kvalitet i komprimerte filer

  • S-Master HX digital forsterker for ren lydkvalitet

  • Flott lyd i ett trinn med ClearAudio+

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere