HT-X8500

Kinoaktig stemning, kraftig innebygd bass

Kjenn på den kinoaktige, tredimensjonale omgivelseslyden med denne 2.1-kanals Dolby Atmos®- og DTS:X®-soundbaren med innebygde subwoofere. Få dyp bass i et slankt og elegant design som passer perfekt inn foran TV-en din.

SOUNDBAR

2.1-kanals Dolby Atmos®/DTS:X® enkel soundbar med innebygd subwoofer | HT-X8500

HT-X8500
Bilde av 2.1-kanals Dolby Atmos®/DTS:X® enkel soundbar med innebygd subwoofer | HT-X8500

Veil. pris

kr 5 400,00

(inkl. MVA)
Hør lyd fra alle retninger med simulert 7.1.2-omgivelseslyd 

Vertical Surround Engine, vår nyeste teknologi innen omgivelseslyd, gjør at du kan nyte spenningen fra Dolby Atmos® og DTS:X® i én slank enhet. Uansett hvilket rom du befinner deg i, sørger avansert DSP-teknologi for at det kun trengs to foroverrettede høyttalere til å gjenskape full, kinoaktig lyd rundt hele deg, inkludert fra oven.

Med Vertical S. av
MED VERTIKAL S. AV
Med Vertical S. på
MED VERTIKAL S. PÅ
Illustrasjon av vertikal lyd
Opplev lyd ovenfra 

Takket være den virtuelle omgivelseslydteknologien til Sony kan soundbaren posisjonere lyd i et vertikalt rom – slik at du kan oppleve 3D-lyd uten behov for takmonterte eller oppovervendte høyttalere. I tillegg til Dolby Atmos og DTS:X gir Vertical Surround Engine en mer realistisk flerdimensjonal lyd på andre formater.

Illustrasjon av omgivelseslyd
Enkel omgivelseslyd

Den unike teknologien til Sony for digital lydfeltsbehandling bruker kun fronthøyttalere for å gjengi omgivelseslydfeltet virtuelt, med lyd som kommer mot deg fra begge sider. Du trenger ikke å skaffe deg bakhøyttalere, noe som betyr at du kan få fyldig, kinoaktig omgivelseslyd uten å rote til din egen stue.

Velg riktig innstilling

En knapp for hver lyd – velg den som passer best til det du ser eller hører på.

Opplev dyp basslyd

HT-X8500 har en kraftig innebygd dobbel subwoofer i midten – slik at du kan nyte dyp bass med minimalt med utstyr i stuen.

Smal og elegant 

Målene er bare 890 x 64 x 96 mm, noe som betyr at HT-X8500 er slank, kompakt og diskré, og komplementerer BRAVIA TV-en. Distinkte designelementer inkluderer et gitter i stanset metall og subwooferkanaler på begge sider.

4K HDR-ikon
Nyt alle filmene dine i 4K HDR-kvalitet

Med den siste 4K-HDR-gjennomstrømningen (18 Gbps) og HDCP 2.2/HDCP 2.3 er HT-X8500 laget for de siste hjemmekinoformatene.

Kan enkelt legges til AV-systemet

Koble til en spillkonsoll, UHD Blu-ray™-spiller eller digitalboks, samt TV-en, med HDMI og optiske digitale innganger.

Symbol for trådløs tilkobling
Trådløs tilkobling til TV-en

Med en BRAVIA-TV fra Sony som støtter Bluetooth® Transmitter, kan du sende lyd trådløst til soundbaren

HMDI-logo
HDMI eARC med én kabel

Med HDMI eARC får du de nyeste omgivelseslydformatene, som Dolby Atmos® og DTS:X®, fra en kompatibel TV, i høy bithastighet.

Strøm musikk med Bluetooth®-teknologi
Spill av favorittmusikken din

Du kan koble HT-X8500 til smarttelefonen eller nettbrettet med Bluetooth®-teknologi, og strømme alle favorittalbum og spillelister trådløst.

Spesifikasjoner og funksjoner

Denne 2.1-kanals Dolby Atmos®/DTS:X®-soundbaren med innebygd subwoofer og Vertical Sound Engine gir deg en kinoaktig, tredimensjonal omgivelseslyd, og den elegante utformingen passer perfekt foran TV-en.
  • 2.1-kanals Dolby Atmos® / DTS:X med Vertical Sound Engine

  • Innebygde subwoofere for dyp bass

  • Slank utforming med lav profil som komplementerer TV-en

  • Knapper for lydmodi for forbedret film, musikk, spilling, nyheter og sport

  • 4K-HDR-kompatibel

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere