HJEMMEKINO OG SOUNDBARER

2.1-kanals konsollhøyttaler med Wi-Fi®/Bluetooth®-teknologi

HT-XT3

Bilde av 2.1-kanals konsollhøyttaler med Wi-Fi®/Bluetooth®-teknologi

Veil. Pris

kr 4 700,00

(VAT)
Bilder av 2.1-kanals konsollhøyttaler med Wi-Fi®/Bluetooth®-teknologi
Bilder av 2.1-kanals konsollhøyttaler med Wi-Fi®/Bluetooth®-teknologi
Bilder av 2.1-kanals konsollhøyttaler med Wi-Fi®/Bluetooth®-teknologi
Bilder av 2.1-kanals konsollhøyttaler med Wi-Fi®/Bluetooth®-teknologi
Bilder av 2.1-kanals konsollhøyttaler med Wi-Fi®/Bluetooth®-teknologi

Slik artisten tenkte det

Hør diskré nyanser i lyd med en kvalitet som er bedre enn på CD, med høyoppløselig lyd. En lidenskap for musikk er det som kombinerer hver minste komponent, fra signal til høyttaler, slik at det kjennes som om artisten spiller i samme rom som deg.

Utviklet for deg som elsker omgivelseslyd

Du kan veksle sømløst mellom altoppslukende filmlyd og fyldig høyoppløselig lyd. Med 2.1-kanals virtuell omgivelsesteknologi og innebygde subwoofere leverer HT-XT3 dyp og kraftig lyd som plasserer deg midt i handlingen. Alt-i-ett-designen kan stå under TV-en, slik at du sparer plass.

Se video

Se nærmere på HT-XT3, og opplev den dype lyden som kommer fra denne kompakte konsollhøyttaleren.

2.1-kanals konsollhøyttalere

Kraftige lydspor

Denne 2.1-kanals konsollhøyttaleren gir filmlydspor den tyngden de fortjener, takket være utgangseffekten på 350 W og doble innebygde subwoofere.

HDMI®

Designet for å samarbeide

Koble til en lang rekke andre enheter via HDMI eller analoge og optiske innganger.

LDAC, Bluetooth®-soundbar

Få det beste fra Bluetooth®

Strøm høyoppløselig lyd via Bluetooth® med LDAC, som gir støtte for opptil tre ganger så høy bithastighet som vanlig Bluetooth®.

Med ekte studiolyd

S-Force PRO Front Surround

Denne oppslukende virtuelle omgivelseslydteknologien etterligner naturlig tredimensjonale lydfelt, slik at du kan glede deg over rik og nøyaktig lyd fra et stort lytteområde.

 • Diskanthøyttaler
 • Bass
 • Bassrefleks

Grunnlag for lyd

Konsollhøyttaleren har kraftige doble subwoofere som gir dybde og flotte mellomtoner til filmer og musikk. Den har også toveis koaksiale drivere og en superdiskanthøyttaler, slik at alle frekvensene kommer godt frem.

Dolby® True HD

Nyt HD-filmer med klar og nøyaktig omgivelseslyd.

DTS-HD Master Audio™

Gi liv til filmer og musikk med presisjonen til det opprinnelige opptaket.

Hva er høyoppløselig lyd?

Høyoppløselig lyd viser til en samling digitale prosesser som gjør at man kan bruke høyere samplingsrate når man koder og spiller av musikk, enn det som er vanlig i CD-er.

Høyoppløselig lyd
44,1 KHz / 16-biters [CD]
Høyoppløselig lyd
96 KHz / 24-biters [høyoppløselig]
S-Master HX

Digital S-Master HX-forsterker

S-Master HX digital forsterker gjengir nyansene og det brede frekvensområdet til høyoppløselige lydformater, helt uten forvrengningene.

DSEE HX

Digital Sound Enhancement Engine HX

DSEE HX oppskalerer komprimert digital musikk (MP3, ACC, ATRAC og WMA). Den gjenoppretter de høye og lave tonene som går tapt i komprimeringen, og gjengir rik lyd som er nærmere høyoppløselig lyd.

ClearAudio+

Optimalisert avspilling

ClearAudio+ kombinerer lydteknologier fra Sony og optimaliserer lyd slik at du hører musikk, dialog og lydeffekter enda klarere og mer presist.

Presis og fullspektret lyd

Maksimal lyd, minimalt med plass. Den koaksiale høyttaleren har en basshøyttaler og en diskanthøyttaler i én enkelt toveis høyttaler, slik at den kan levere et stort spektrum av lave og høye toner. Sammen med den innebygde subwooferen gjør dette at HT-XT3 kan gjengi fullfrekvenslyd i høy oppløsning.

Laget for suveren lyd

Superdiskanthøyttaleren på konsollhøyttaleren kompletterer det svært brede frekvensområdet. Den gir flott gjengivelse av høye toner.

Superdiskanthøyttaler

Bluetooth®-strømming av høyeste kvalitet

Få enda bedre strømming. LDAC-kodeken er utviklet av Sony for å gi opptil tre ganger så høy bithastighet som vanlig Bluetooth®-strømming, samplingsrate på 96 kHz og mer effektiv koding, slik at lyden blir bedre enn fra CD-er.

NFC, Bluetooth®-soundbar

Koble til på et øyeblikk

Bare berør utvalgte smarttelefoner eller nettbrett mot konsollhøyttaleren for å opprette en øyeblikkelig One touch-tilkobling med Bluetooth®.

Bluetooth®, Bluetooth®-soundbar

Trådløs Bluetooth®-direkteavspilling

Nyt all musikken din i flott kvalitet når du kobler nettbrettet eller smarttelefonen direkte til konsollhøyttaleren via Bluetooth®.

Innebygd Wi-Fi

Slutt på kabler

Med innebygd Wi-Fi® har du gode tilkoblingsmuligheter og kan strømme musikk og lyd fra en rekke tjenester på Internett.

Få enkel tilgang til musikken

Få enkel tilgang til et rikt musikkutvalg og mer, takket være Chromecast innebygget (tidligere kalt Google Cast™) og Spotify Connect.

Chromecast innebygget

Chromecast innebygget

Strøm musikk, nettradio og podkaster fra smarttelefonen, nettbrettet eller den bærbare datamaskinen til lydenheten. Bare trykk på Cast-knappen.

Spotify

Spotify Connect

Spill av Spotify via lydenheten, og bruk Spotify-appen som fjernkontroll.

Strøm med Chromecast innebygget

Strøm musikk, podkaster og radio fra over 100 lydapper, inkludert Google Play™ Musikk og mer.

Media Object


Se i aksjon

 • Strømmetjenester
 • Lydkvalitet
 • Smarttelefonbatteri
 • Fleksibel lytting

Foren musikken

Tilpass lyttingen med SongPal

SongPal-appen samler all musikken din på ett sted med intuitiv design. Du kan gruppere utvalgte enheter fra Sony og angi spillelister du kan lytte til i flere rom, justere lydinnstillingene og navigere mellom ulike musikkbibliotek og tjenester på Internett.

SongPal 3.0, Bluetooth®-soundbar

Lytt til musikk i et annet rom

Den samme sangen kan følge med deg rundt i huset takket være lytting i flere rom, som du kan styre via SongPal-appen. Koble sammen utvalgte soundbarer og høyttalere fra Sony, og deretter kan du strømme musikk fra en datamaskin eller DLNA-nettverket ditt, i flere rom i hele huset.

En del av interiøret

Førsteklasses alt-i-ett-lydløsning

Det slanke og elegante utseendet til HT-XT3 er designet for å passe inn i ethvert rom. Denne kompakte konsollhøyttaleren inneholder to koaksiale høyttalere og doble subwooferdrivere, og den fungerer som sokkel for TV-en. Den slanke profilen og høyden på 8 cm (3,2 tommer) gjør at den passer på selv de minste steder.

Skapt for hverandre

Matcher TV-ene fra Sony

Det robuste og kompakte huset er designet for å bære TV-apparater på opptil 50 kg (110 pund) med skjermer på opptil 165 cm (65 tommer). Den elegante stilen gjør at den passer perfekt under våre enkle og elegante TV-er.

4K-gjennomstrømning

Klar for 4K

Med støtte for 4K-gjennomstrømming

Oppretthold 4K-kvaliteten fra kilden til skjermen. Bare koble en 4K-enhet til HT-XT3 slik at data kan strømme gjennom soundbaren og rett til TV-en din – uten at det går ut over bildekvaliteten – og gi naturtro bilder og lyd som fyller rommet.

Spesifikasjoner og funksjoner
Du kan veksle sømløst mellom altoppslukende filmlyd og fyldig høyoppløselig lyd. Med 2.1-kanals virtuell omgivelsesteknologi og innebygde subwoofere leverer HT-XT3 dyp og kraftig lyd som plasserer deg midt i handlingen. Alt-i-ett-designen kan stå under TV-en, slik at du sparer plass.
 • Kompatibel med høyoppløselig lyd

 • DSEE HX oppskalerer musikken til høyoppløselig kvalitet

 • S-Master HX digital forsterker for ren lydkvalitet

 • Flott lyd i ett trinn med ClearAudio+

 • Enkel Bluetooth®-tilkobling med NFC One touch 

Utgangseffekt (totalt)
350 W
Forsterkerkanaler
2.1-kanals
Inngangs- og utgangsterminaler
Analog lydinngang (1), Bluetooth®-mottak (1), Bluetooth®-overføring (1), Ethernet (1), HDMI-videoinngang (3), HDMI-videoutgang (1), USB-A (1)
STØRRELSE PÅ HOVEDENHETEN – KUN HUS (B x H x D) 
75 x 8,3 x 35,8 cm
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere