Gå til Innhold
Kameraer

Speilrefleksaktige kameraer

Ta bedre bilder hver gang med de speilrefleksaktige kameraene våre. Oppdag hvordan denne serien får frem det beste i alle bilder, og velg den modellen som passer deg best.

Få mer ut av hvert bilde

Modellene våre har store EXMOR-sensorer og svært raske BIONZ X-bildeprosessorer som gir skarpe bilder med levende farger. De er også kompatible med flere ZEISS®-objektiver og G-objektiver fra Sony, så du kan ta bilder i alle slags forhold.

Designen til de speilrefleksaktige kameraene fra Sony
Bilde tatt med det beste speilrefleksaktige kameraet fra Sony

Oppdag nye detaljer

De speilrefleksaktige kameraene fra Sony har forbedret dynamisk rekkevidde, mindre støy og overlegen ytelse i lite lys. Forbedret oppløsning gir bildene rike detaljer og teksturer og gjør det mulig å fange inn motiver akkurat slik du ser dem.

Klare bilder, hver eneste gang

De bakbelyste EXMOR® CMOS-sensorene våre fanger inn flere detaljer, slik at du kan zoome, beskjære og forstørre bilder uten å ofre kvaliteten. Den kjappe BIONZ X-bildeprosessoren reduserer støy og gjør bildene klare og fulle av naturtro detaljer.

Prosessoren til et digitalt, speilrefleksaktig kamera fra Sony
Objektiver til speilrefleksaktige kameraer fra Sony

Ta kontroll over kameraet

Du kan velge blant objektiver av E- og A-typen og finne et oppsett som passer perfekt til forholdene du fotograferer under. Objektivene gir fantastisk detaljnivå og sterke farger til alle bilder – enten av en solfylt dag eller en dunkel solnedgang.

Fotografering på den enkle måten

De speilrefleksaktige kameraene våre har innebygde funksjoner som autofokus, ansiktsregistrering og automatisk innramming av motivet, slik at videoene og bildene dine blir klare. De har også den intelligente Tru-Finder™-søkeren, som er unik for Sony.

Bilde tatt med det beste speilrefleksaktige kameraet fra Sony
Digitalt, speilrefleksaktig kamera fra Sony med NFC og Wi-Fi®

Koble til og del på et øyeblikk

Utvalgte speilrefleksaktige kameraer fra Sony har innebygd NFC og Wi-Fi® – så det er enklere enn noensinne å dele bilder og videoer med venner og familie. Overfør innhold fra kameraet til en enhet med Android på et øyeblikk med bare én berøring.