DSEE HX™-teknologi

Lag liv i musikkbiblioteket ditt med den originale DSEE HX™-teknologien fra Sony for tilnærmet høyoppløselig lyd

Musikkbibliotekene våre er på alle våre bærbare enheter, enten det er telefoner, nettbrett eller datamaskiner. Men selv om musikkbiblioteket ditt er fylt til randen med fantastiske sanger, får du ikke oppleve den lydkvaliteten som artisten ønsker, hvis ikke sangene er i høyoppløselig lyd.

Det finnes mange gode nettsteder hvor du kan laste ned høyoppløselig musikk, men ingeniørene hos Sony har gjort det mulig å lytte til musikkbiblioteket ditt med tilnærmet høyoppløselig lydkvalitet ved å utvikle teknologien Digital Sound Enhancement Engine (DSEE HX™).

Hvordan fungerer DSEE HX™?

Musikkfiler som er beheftet med tap (som MP3er), er kanskje svært plassbesparende på enheten, men de mangler viktig informasjon fra originalopptaket. Høyoppløselige lydfilformater (som FLAC og WAV) lages gjennom tapsfri komprimering, hvor originalinformasjonen fra opptaket blir gjenopprettet nærmest perfekt av en klasse algoritmer. DSEE HX™-teknologi ligger et sted midt imellom. Her ser du hvordan:

Programvaren Sony DSEE HX™ oppskalerer din eksisterende lydkilde (MP3- eller AAC-filer som er beheftet med tap) til tilnærmet høyoppløselig lydkvalitet. Det betyr at teknologien tilfører musikken liv ved å oppskalere komprimerte filer. Den gjenoppretter nyansene i originalopptaket og simulerer lyden av en liveopptreden.

Produkter med DSEE HX™-teknologi

Denne teknologien finnes i mange av produktene til Sony. Her er noen av produktene som har DSEE HX™-programvaren og en mengde andre avanserte funksjoner.

Funksjoner på ZX2 Walkman® med høyoppløselig lyd:

Lagre hundrevis av låter med høyoppløselig lyd: internt minne på 128 GB

Fantastisk lydkvalitet: støtter avspilling av høyoppløselige filer som DSD, WAV, FLAC, AIFF, ALAC, MP3 og WMA

Ypperlig batterilevetid: opptil 33 timer med høyoppløselig avspilling på én lading

Trådløs strømming av høy kvalitet: Gir førsteklasses Bluetooth®-strømming av musikk med den nye lydteknologien fra Sony, LDAC™

Funksjoner på den høyoppløselig spilleren HAP-S1:

Fantastisk lydkvalitet: avspilling av DSD og hele serien med høyoppløselige filformater

Lagringskapasitet: 500 GB intern lagring

Kablet eller trådløs filoverføring: Muligheten til å overføre lydfiler fra datamaskinen via Ethernet eller trådløs tilkobling

Programvarekontroll: Last ned HDD Audio Remote-appen for å kontrollere lytteopplevelsen din

Funksjoner på Xperia™ Z3 Smartphone:

Vanntett: Xperia™ Z3 har IP65/68-klassifisering og tåler å være inntil 30 minutter i ferskvann, og du kan dykke hele en og en halv meter.

Tar fantastiske bilder: Denne telefonen kommer til å løfte bildene dine til et helt nytt nivå takket være mobilsensoren Exmor RS® fra Sony og, for første gang i en smarttelefon, ISO 12 800.

Spilling: Den eneste smarttelefonen med PS4™ Remote Play.

Eksepsjonell batterilevetid: estimert brukstid på to dager.

Med DSEE HX™ gir Sony deg muligheten til å oppgradere musikkbiblioteket ditt til tilnærmet høyoppløselig lydkvalitet ved kun et tastetrykk. Dette er enda en nyskapende teknologi fra Sony som vil berike lytteopplevelsen din.

Musikk og livet: trender og nyheter for musikkelskere og lydentusiaster.