Sony BRAVIA® XG95-TV – oversikt
over spillet

Sony BRAVIA® XG95 Full Array LED TV
Beste funksjoner

Stor skjerm, dynamisk sportsunderholdning

Se hvert øyeblikk av handlingen i 4K HDR. Sony BRAVIA® er utviklet for en spektakulær storskjermvisning og gir deg en virkelig oppslukende opplevelse.

Image credit: Mine Kasapoglu

Klar og tydelig, selv ved rekordfart

På noen skjermer kan sport være litt uskarpt, men X-Motion ClarityTM-teknologien holder raske scener jevne og klare. Uansett om det er den siste svingen før målflagget eller det avgjørende målet fra 30 meter, beholdes lysstyrke og detaljer i hvert sportsøyeblikk, slik at du ikke går glipp av noe.

SIMULERT BILDE

Gå for gull fra alle vinkler

Se livaktige farger – selv fra siden – på denne vidvinkel-TV-en. X-Wide Angle-teknologien presenterer utrolige fargenyanser og -toner på TRILUMINOSTM-skjermen, som kan ses på uansett hvor du er i rommet.

Prisvinnende 4K LED-TV – laget for vinnere

Veien til den ultimate realismen

Picture Processor X1 UltimateTM er den kraftigste hittil. Den oppdager hundrevis av objekter på skjermen og forbedrer lysstyrken, detaljene og fargene på en intelligent måte. Resultatet er en utrolig realistisk visning på første rad av arrangementet.

X1 Ultimate
X1 Ultimate

SIMULERT BILDE

Sport på XG95 LED-TV med lokal dimming 

Mange LED-TV-er er kantbelyste (edge-lit), noe som betyr at lyskilden kommer fra en rekke lysdioder (LED-er), enten i bunnen eller på hver side av panelet. Dette fungerer godt på tynne og rimelige TV-apparater, men fungerer ikke like godt til å fange ikoniske idrettsøyeblikk. Lyse områder er ikke lyse nok, samtidig som mørke områder blir mer grå- eller blåaktig.

Idrettsøyeblikk kan lide på direktelyste TV-er (direct-lit) også. I stedet for å ha en rekke lysdioder plassert i kanten, er de plassert rett bak panelet, slik at de sender lyset rett gjennom skjermen. Favorittidrettene kan se lysere ut, men du kan også få «glorier» rundt lyse gjenstander på mørke bakgrunner. TV-en er også tykkere.

Full Array LED
VANLIG EDGE LED
Full Array LED
FULL ARRAY LED

SIMULERT BILDE

Full Array LED med lokal dimming viser idrett slik den er ment å vises. Med LED-lamper plassert over hele skjermen og hver sone kontrollert i sanntid, har bildet alltid mer nøyaktige svartfarger og lyststyrkenivåer. Dette gjør at de ikoniske sportsøyeblikkene ser realistiske og levende ut når alt skjer rett foran deg.

*Simulerte bilder.

Se det. Hør det. Lev det.

Bli oppslukt av hver seier med virkelighetstro bilder og akustikk som matcher. Nydelig detaljerte 4K-bilder synkroniseres med Sound-from-Picture RealityTM for å få en audiovisuell ytelse like uforglemmelig som den atletiske ekspertisen på skjermen.

Bilde og lyd i perfekt kombinasjon for å skape vinnerlaget

Acoustic Multi-AudioTM-teknologi legger to diskanthøyttalere med lydposisjonering til de eksisterende fulltonehøyttalerne for å lage vår Sound-from-Picture RealityTM. Denne synkroniseringen av lyd og bilde gir en mer oppslukende seeropplevelse. Enten det er på hjemmelagets stadion eller ved målstreken på racerbanen, tar Acoustic Multi-AudioTM deg med til hjertet av handlingen.

Sug opp atmosfæren

I Audio Sport Mode blir omgivelsene av arenaen fanget opp og gitt nytt liv i stuen din.

Laget for suksess

Med en ren og minimalistisk design gjør XG95 at du kan fokusere på det som betyr noe – spillet.

Dra

Flere anbefalte BRAVIA® OLED-TV-er for å glede seg over alt som skjer på banen.

Den prisvinnende AG9

Vår mest avanserte Picture Processor X1™ med mer enn åtte millioner selvlysende OLED-piksler som kontrolleres individuelt, og en imponerende skjerm på 77 tommer. Denne 4K Ultra HD-TV-en er ideell for sportsfans som vil få med seg alle detaljene.

Utforsk utvalget vårt av BRAVIA®-TV-er

Vi har med hver TV, fra 4K LED XG85 til 4K OLED AG8, tenkt på hvordan du kan få mest ut av favorittidrettene dine.