Fra

Veil. pris

kr 860,00

(inkl. MVA)
157

4.5 basert på 157 kundeomtaler

93
49
12
2
1
Lydkvalitet

God

Design

God

Brukervennlig

God

Merk: Produktanmeldelser kan inneholde produktvariasjoner. Det kan hende at enkelte produktvariasjoner, tjenester og/eller funksjoner som er nevnt i produktanmeldelser, ikke er tilgjengelige i alle land.

157 brukeromtaler

2 Modeller

Modeller

0

Very handy little device

ICD-PX333 27.11.2020 av AllanP99

Bought this a month ago to keep a note track of events during the week. Find myself using it more and more and for other uses to. Battery life is excellent, so too the audio quality even after transfer to my laptop. It’s small size is well thought out though playback can be annoying since you cannot immediately rewind after a pause, or, maybe I haven’t yet discovered this option. The instructions included are not that good and mostly it has been a trial and error scenario. Only this which stops a 5 star merit. In the whole, happy with it. Now a constant companion.

Lydkvalitet

God

Funksjoner

God

Design

God

Brukervennlig

God

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

Svar fra Customer Support
30.11.2020

Hi AllanP99,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your recorder. You can easily locate the point at which you want to start playback by turning the Easy Search function On. You can find more information in the Help Guide here: https://bit.ly/3o3BXiY
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony Support UK

0

Un buon prodotto

ICD-PX333 28.11.2019 av Andy_Randy

svolge egregiamente le funzioni per le quali l'ho acquistato ed ha un ottimo rapporto qualità prezzo

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

God

Brukervennlig

God

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

Klein und handlich. Sehr gute Qualität.

ICD-PX333 11.03.2019 av GeRe

Bisher habe ich noch keine Probleme gehabt. Ich hoffe es bleibt auch so.

Lydkvalitet

God

Funksjoner

God

Design

Utmerket

Brukervennlig

Gjennomsnittlig

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

Bloccato

ICD-PX333 11.11.2018 av exanto

Mi si è bloccato su "Memoria Piena " e dopo averlo svuotato x ben 3 volte, non c'è verso di farlo riavviare. E sul foglio istruzioni nè tramite assistenza telefonica Soy nessuno riesce a sbloccarlo. E ha 6 mesi di vita. Il precedente apparecchio simile mi si era bloccato dopo 2 anni!

Lydkvalitet

Dårlig

Funksjoner

Gjennomsnittlig

Design

Dårlig

Brukervennlig

Grei nok

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

Svar fra Customer Support
15.11.2018

Ciao, ti ringraziamo per il feedback.

Ti suggeriamo di seguire le istruzioni indicati qui: http://bit.do/eAUhq (copia e incolla il link in una nuova finestra del tuo browser).
Servizio di supporto alla clientela Sony

0

Petit mais efficace !

ICD-PX333 28.09.2017 av Papafarmer

Produit simple, facile à utiliser un bémol : la notice pas très détaillée

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

God

Design

God

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

fa quello che deve fare..

ICD-PX333 16.06.2017 av eeeeeeeeeeeeeeeeeee

funziona egregiamente però, nonostante fosse presentato con il sw Dragon, è arrivato privo di tutto

Lydkvalitet

Grei nok

Funksjoner

Grei nok

Design

Grei nok

Brukervennlig

God

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

Recent purchase :

ICD-PX333 05.06.2017 av Charity 45

After using a friends Sony Recorder, I decided it was time for me to purchase my own. It records well, even via a voice session on my PC. The play back facility is clear too. Lots of features, very happy with the recorder.

Lydkvalitet

God

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

1

0

0

goede ervaring met vorige recorder

ICD-PX333 04.05.2017 av wllhr6

apparaat werkt fantastisch we hadden al ervaring met eenzelfde apparaat.

Lydkvalitet

God

Funksjoner

God

Design

God

Brukervennlig

God

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

Sony fait toujours trop compliqué

ICD-PX333 17.04.2017 av jeanmichelmarie

Mauvaise notice d'utilisation, et objet difficile à utiliser, comme mon mini-disque, Sony ne sait pas faire simple. Les enregistrements sont donc souvent ratés ou perdu à la manipulation. Pour moi, les meilleurs produits ne nécessitent pas de notice, exemple appareils photos, téléphones ou autres, et logiciels bien entendus. Croyez moi j'en ai l'expérience. Cordialement

Lydkvalitet

Gjennomsnittlig

Funksjoner

Gjennomsnittlig

Design

Gjennomsnittlig

Brukervennlig

Dårlig

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

Fine

ICD-PX333 28.03.2017 av Nonicname

There was no display on the screen just three days after I had bought it.

Lydkvalitet

Gjennomsnittlig

Funksjoner

Gjennomsnittlig

Design

Gjennomsnittlig

Brukervennlig

Gjennomsnittlig

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

Rec. icd px 333

ICD-PX333 26.03.2017 av Matteo97

Ottimo prodotto che svolge egregiamente il suo compito nel registrare lezioni universitarie

Lydkvalitet

God

Funksjoner

God

Design

God

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

Great features of the Digital Voice Recorder

ICD-PX333 16.03.2017 av 00hi00

This product is so easy to use and produces good quality recording at the touch of a button

Lydkvalitet

God

Funksjoner

God

Design

God

Brukervennlig

God

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

1

1

0

pratique

ICD-PX333 10.03.2017 av billypouet

Je découvre les possibilités de cet appareil, pas très intuitif mais efficace

Lydkvalitet

Gjennomsnittlig

Funksjoner

Gjennomsnittlig

Design

God

Brukervennlig

Gjennomsnittlig

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

Excellent sound quality

ICD-PX333 09.03.2017 av Spuddie

I got this to record lectures on a training course, and it hasn't disappointed. The background noise reduction is very good.

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

1

0

0

Intuitive and easy to use

ICD-PX333 08.03.2017 av Desert Orchid

Compact and easy to use. Ergonomic for me being right handed, to use my thumb for most options and good placing of earphone and microphone sockets. Sound quality from the speaker excellent and with good volume. The recording sound quality is also excellent. The digital display is clear and easy to read. The audio software for PC is very handy.

Lydkvalitet

God

Funksjoner

God

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

1

0

Fa il lavoro per cui è stato creato

ICD-PX333 02.03.2017 av Simo98

L'ho comprato per registrare le lezioni e si sente veramente bene. Rapporto qualità prezzo ottimo. Lo consiglio a tutti coloro a cui serve un registratore di qualità a buon prezzo.

Lydkvalitet

God

Funksjoner

God

Design

God

Brukervennlig

God

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

Meine Bewertung

ICD-PX333 20.02.2017 av Forscher

Bin dabei, mich in das Gerät einzuarbeiten. Menüführung auf den ersten Blick verwirrend. Komme aber dahinter. Hauptmangel, keine gedruckte Bedienungsanleitung oder als PDF-Datei. Das Argument Papiereinsparung hinkt sehr. Denn wenn man etwas ausgedruckt haben möchte, verbraucht man in der vorliegenden Form sehr viel mehr Papier, da jedes Kapitel auf einer oder mehreren Seiten.

Lydkvalitet

God

Funksjoner

Gjennomsnittlig

Design

God

Brukervennlig

Dårlig

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

Prodotto con buone funzionalità e prestazioni

Opptaker + stereo slipsnålmikrofon 12.02.2017 av Perix

La memora integrata di 4GB è più che sufficiente e le funzionalità sono estese per vari scenari di utilizzo. L'unica pecca è il display un pò piccolo e non così facile da leggere e lo spessore che potrebbe forse essere ridotto. Ottima la durata della battarie.

Lydkvalitet

God

Funksjoner

Utmerket

Design

Gjennomsnittlig

Brukervennlig

Gjennomsnittlig

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

recorder

ICD-PX333 09.02.2017

wonderful product to own!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

2

0

0

Bon avec micro cravate

Opptaker + stereo slipsnålmikrofon 03.02.2017 av Phb85fr

L'afficheur tout petit sans rétro élairage est d'un autre temps. Par contre, l'enregistrement via le micro-cravate est très bon.

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Gjennomsnittlig

Design

Grei nok

Brukervennlig

Gjennomsnittlig

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

Works great - just the thing

ICD-PX333 03.02.2017 av sonyvoicerecorder1

Bought this for myself to help me take notes - couldn't be happier!

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

1

0

funzionamento semplice

ICD-PX333 29.01.2017 av SilvioB

ho comprato questo registratore per la registrazione delle telefonate e funziona perfettamente (con l'ausilio di un adattatore RJ11 - MIC) non fornito). La funzione VOR (Voice Operated Recording) è fondamentale per questa operazione. Il collegamento al computer tramite il cavo mini-USB rende facilissimo copiare i file audio sul computer.

Lydkvalitet

God

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

Ideal Gadget!

ICD-PX333 24.01.2017 av Glennfriend 6969

I realise that mobile phones have a built-in voice recorder, however, I needed a device of good quality that played my voice back exactly as it really sounds. Why! you may ask?...because I leave it playing when I go out to teach my new budgie phrases I want him to learn! haha! The Sony Digital Voice Recorder came well packaged with easy to follow instructions. I am well acquainted with awkward explanations of how to operate new devices but this proved the exception to the rule. In short I would recommend this to anyone who wants a simple to use piece of equipment which rates highly in my opinion! 5 Stars indeed!

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

God

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

2

1

0

Lett å slå på/opptak/slå av og overføre til ekstern hardisk

ICD-PX333 20.01.2017 av Sverrre

Kan være vanskelig å oppfatte hva personen sier ved avspilling, om mikrofonen har lagt i jakka. Kort brukerveiledning. Lett i bruk. Ikke brukt alle funksjonene ennå.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Ottime funzionalità

ICD-PX333 14.01.2017 av Camilloskia

Ho comprato questo articolo 2 settimane fa e sono molto soddisfatta

Lydkvalitet

God

Funksjoner

God

Design

God

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

1

0

0

tres bon rapport qualité/prix

ICD-PX333 10.01.2017 av lolo560

j'avais besoin d'un enregistreur numérique pour faire du commentary en différé, il est tres efficace pour son prix, et avec un micro cravate c'est parfait. il a un logiciel inclut pour ceux qui n'ont pas besoin de plus il fait bien le taf. perso vu que je l'utilise pour du commentaire sur videos, j'utilises un autre logiciel de montage. je recommande a ceux qui ont un petit budget

Lydkvalitet

God

Funksjoner

God

Design

God

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

Excellent little recorder.

ICD-PX333 30.12.2016 av Yorkscot

Not had it long enough yet to use all its features. I am sure it won't disappoint me.

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

1

2

0

So Easy To Use!

ICD-PX333 16.12.2016 av Aurung

I've had this recorder now for a few weeks, and I am very pleased with its ease of use, and sound quality - I doubt for the price there is a better option out there.

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

1

1

0

Fantastic piece of recording device!

Opptaker + Dragon Naturally Speaking-programvare 15.12.2016 av Santos Santos

I bought it couple of weeks ago and I am happy with it. I am yet to find time to exploit the wonderful facilities and features which may not be easy but for now, I only start, stop and listen. Best!

Lydkvalitet

God

Funksjoner

Gjennomsnittlig

Design

Utmerket

Brukervennlig

Gjennomsnittlig

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

1

1

0

Bon produit

ICD-PX333 04.12.2016 av Loupsg

Très bonne qualité audio, très satisfait je l'utilise essentiellement pour des enregistrements de réunion

Lydkvalitet

God

Funksjoner

God

Design

God

Brukervennlig

God

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

Excellent purchase

ICD-PX333 18.11.2016 av TPHD

Have made many recordings and they are very crisp and clear. It is so easy to copy to laptop etc. Also editing using the Sony package is SO easy to use - happy to recommend! Excellent value!

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

1

0

0

ottimo e semplice

ICD-PX333 14.11.2016 av joemar

Ho usato il registratore un paio di volte per registrare discorsi a convegni con ottimi risultati. Sinora nessun problema rilevato.

Lydkvalitet

God

Funksjoner

Utmerket

Design

God

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

parfait pour des enregistrements en discontinu

ICD-PX333 12.11.2016 av neon52

j'ai acheté le mois dernier, facile la date est inscrite automatiquement sur chaque dossier.

Lydkvalitet

God

Funksjoner

Utmerket

Design

God

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

fabulous

ICD-PX333 09.11.2016 av morleygr

I bought this for interviewing and the added sound organiser software was a bonus. So far it's fab

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

1

0

0

Brilliant - easy!

ICD-PX333 07.11.2016 av tomtom191

I love it as its very easy to use, its a great tool to have!

Lydkvalitet

God

Funksjoner

God

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

1

0

0

Utilissimo!

Opptaker + stereo slipsnålmikrofon 04.10.2016

Ho comprato questo prodotto circa due settimane fa e lo utilizzo tutti i giorni. Mi è utilissimo!

Lydkvalitet

God

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

God

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

Very useful voice recorder

ICD-PX333 19.09.2016 av GeoffWi

I brought this to record my parents presenting their life details as an addition for my family tree. I record their history, I then produce a written record and down load to my PC and CD, for prosperity. Even my parents in their 80's have managed after a short demonstration can use it...Good piece again of Sony equipment

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

Good looking machine

Opptaker + Dragon Naturally Speaking-programvare 20.07.2016 av Lizzie84

I find trying to set the date and time impossible I need step by step directions

Lydkvalitet

God

Funksjoner

Gjennomsnittlig

Design

Gjennomsnittlig

Brukervennlig

Grei nok

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

2

0

0

Perfetto

ICD-PX333 16.07.2016 av Vinzleage

Il prodotto è perfetto per le registrazioni audio. In ambito delle riunioni è perfetto per ricordarsi tutto. Ma non è l'unico utilizzo. Si può registrare di tutto, dal frusciare delle foglie al suono dei temporali, o più semplicemente i ridacchiare dei tuoi figli. Consigliatissimo.

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

Für alte Menschen etwas schwierig zu bedienen.

ICD-PX333 28.06.2016 av Eledu

Meine Bewertung diese Artikels ist sicherlich aus der Sicht junger Menschen etwas hart , aber ich denke alle diese Produkte sollten einfacher zu bedienen sein. Die Einstellung auf Tag und Zeit ist ganz besonder umständlich und eine falsche Eingabe nicht leicht korrigierbar.

Lydkvalitet

Gjennomsnittlig

Funksjoner

Gjennomsnittlig

Design

Gjennomsnittlig

Brukervennlig

Gjennomsnittlig

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

Super voicerecorder!

Opptaker + stereo slipsnålmikrofon 17.06.2016 av Benita

Ik heb deze voicerecorder recentelijk gekocht en ben er erg tevreden over. De wijze van opname is heel simpel, geluid is erg duidelijk en de opnames zijn makkelijk als MP3 file op te slaan. Voor mij een perfecte manier om gesprekken te bewaren voor mijn werk.

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

Excellent little recorder

ICD-PX333 01.06.2016 av Chas13

This is the third recorder that I have bought , and is by far the best of the three.

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

God

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

1

0

0

Grande versatilità!

ICD-PX333 20.05.2016 av gianver

Uso questo prodotto per lavoro e studio e risponde ottimamente alle mie necessità.

Lydkvalitet

God

Funksjoner

Utmerket

Design

God

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

molte funzionalità

ICD-PX333 18.05.2016 av meca

L'ho acquistato e dopo 4 giorni l'ho riportato al negozio , perchè era pubblicizzato con il programma di scrittura Dragon e invece non era vero , vi ho anche fatto 4 mail a cui non avete risposto , pertanto l'ho riconsegnato e ho acquistato Olympus 733PC che ha in dotazione >Dragon , se mi rispondevate e mi mandavate il programma dragon mi sarei tenuto il vostro saluti, e imparate a pubblicizzare bene i vostri prodotti con il contenuto.

Lydkvalitet

Gjennomsnittlig

Funksjoner

Gjennomsnittlig

Design

Gjennomsnittlig

Brukervennlig

Gjennomsnittlig

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

A "handy" device!

ICD-PX333 12.05.2016 av Retired USAFCommand Pilot

Good features, light weight, easy to use, good sound pick-up. I bought it for recording a convention's break-out sessions and speakers. Digital memory is enough to handle all the event's needs.

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

God

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

1

0

0

Aufnahmequalität

ICD-PX333 05.05.2016 av pdire

Die Klangqualität der Aufnahme ist wirklich sehr gut! Der Recorder liegt auch sehr gut in der Hand und die Steuerung der Bedienungstasten ist optimal angepaßt! Ich kann dieses Produkt voll weiterempfehlen!

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

Enkel og bra

ICD-PX333 02.05.2016 av Velferdsteknikeren

Veldig enkel å bruke. Bra lyd og kapasitet. Skulle vært ennå mer synlig om den faktisk tar opp eller ikke. Ikke lys i skjermen så litt utydelig. Og det røde lyset er veldig lite da. Kjøpte denne til svigerfar som har hatt slag og da er det viktig at det ikke er tvil. Kan vel vanskelig gjøres enklere enn dette?

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Très utile et très discret

ICD-PX333 01.05.2016 av jpad

Très bon produit ! Excellente restitution musicale ! Fonctionnalités intéressantes dont la possibilité de l'utiliser sur l'ordinateur comme une simple carte USB !

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

God

Design

God

Brukervennlig

God

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

Dictaphone

ICD-PX333 24.04.2016 av antoniog4492

C'est mon premier dictaphone , je ne suis pas encore habituer a toutes les fonctions , a l'écoute le son maxi me parai un peu faible, mais c'est tout de même un bon premier pour le moment , il faut s' habituer a se dictaphone.

Lydkvalitet

Gjennomsnittlig

Funksjoner

God

Design

Utmerket

Brukervennlig

God

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

buona funzionalita'

ICD-PX333 22.04.2016 av discobolo

acquisto di un mese. esteticamente buono non so tutte le funzionalita' perché poco usato. spiegazioni molto succinte e lacunose. per inizializzarlo (data, orario etc,) impossibile da fare sono stato costretto ad andare all'assistenza.

Lydkvalitet

Gjennomsnittlig

Funksjoner

Grei nok

Design

God

Brukervennlig

Dårlig

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

Sony - Digital Voice Recorder

ICD-PX333 04.03.2016 av newcastle united

first bought another brand but was very disappointed with the sound quality so I took it back and replaced it with the sony model very pleased I did because sound quality is no comparison my new Sony - Digital Voice Recorder is brilliant...

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

3

1

0

Very clear recording

ICD-PX333 12.02.2016 av Malcolm70

I bought my DVR over the internet last month. I have only had occasion to use it on two occasions. I found the manual easy to follow, and both recordings came out very well - and were easily transferred to my PC. No complaints at all.

Lydkvalitet

God

Funksjoner

God

Design

God

Brukervennlig

God

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

2

0

0

Tante funzioni

ICD-PX333 07.02.2016 av sony13

Ho comprato questo articolo 15 giorni fa e le prime prove sono soddisfacenti

Lydkvalitet

God

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

God

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

parfait

ICD-PX333 14.01.2016 av tarnat

suffisant pour faire des prises de voix rapidement

Lydkvalitet

God

Funksjoner

God

Design

God

Brukervennlig

God

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

simple d'utilisation

ICD-PX333 12.01.2016 av Pas757499

Produit acheté il y a 15 jours. Globalement satisfait pour le rapport qualité prix La qualité du son est moyenne (on entend les bruits ambiants : froissement de papier, saisie sur clavier,...) Par ailleurs, il ne se déclenche pas à la voix Il est cependant simple d'utilisation

Lydkvalitet

Grei nok

Funksjoner

Gjennomsnittlig

Design

God

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

correspond à mes attentes

ICD-PX333 10.01.2016 av nounou

je l'utilise pour mes cours et l'on entends bien par contre aux bruits parasites.

Lydkvalitet

Gjennomsnittlig

Funksjoner

God

Design

Gjennomsnittlig

Brukervennlig

Gjennomsnittlig

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

1

0

0

Qualitative Researcher-Friendly

ICD-PX333 08.01.2016 av lemexie

A device that simplifies interview recording for research purposes. No fiddly buttons but with specific functions you need for these situations (noise reduction and track marking to make significant points clear when it comes to transcribing later). Features like this are not on your i-phone!.

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

2

0

0

Small but powerful Voice Recorder

ICD-PX333 03.01.2016 av berle

This recorder was bought to record telephone conversations because we have just become victim to a telephone scam. While we were trying to report this particular call to the authorities we were asked what proof we could provide. This was a complete revelation to us, hence, we immediately purchased this equipment for future use. The recorder itself is astonishingly small and light yet extremely versatile. It comes with a piece of software, so one can listening to the recordings. It also lets you enhance and save the recordings and we are always impressed by the quality and clarity of the sound files. Personally, I can see it being used by students and professionals alike for taking notes or to record meetings.

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

God

Design

God

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

1

0

0

Veldig god for prisen jeg fikk den for

ICD-PX333 07.12.2015 av Universitet_Studenten

Jeg går på universitet og syntes det var vanskelig å følge med i timen, pluss ta notater samtidig. Jeg har prøvd flere måter å ta notater på, men når jeg kom over dette med å ta lydopptak av time ble jeg interessert, og måtte bare prøve. Prøvde først med mobilen og fant ut at det funker bra, men når du sitter 3-7 meter unna læreren måtte jeg nesten ha den på fremste rad for å få stemmen så vidt fanget opp, så jeg fant ut at jeg måtte ha en ny en. Søkte rundt og fant denne fant den da på tilbud her på lefdal(noe jeg vill gjort hvis jeg var deg). Den funker ekstremt bra til det jeg trenger den til, den har forskjellige moduser som memo, møte, intervju og leksjon. Leksjon bruker jeg mest(pga av skole) og jeg må dessverre sitte på første rad(dette er snakk om en sal hvor 100 stk kan sitte), men kvaliteten jeg får av å ha den der er veldig bra, hører læreren fint og klart, med litt støy, men ikke i nærheten av det jeg fikk med mobilen. den har også en headset jack hvor jeg kan koble til for så sitte å høre på leksjonen på biblioteket, Veldig nyttig hvis jeg skal skrive et sammendrag av leksjonen! Bruker den også til lydnotater av og til hvor jeg fort kan si noe som jeg må huske til senere, noe jeg brukte en notat bok til, og forskjellen på tiden det tar er mye kortere med denne, slå på og snakk i vei, ekstrem lett å bruke. Jeg har også begynt med litt hobby videoer og ser at man kan koble til en ekstern mikrofon(en sånn du kan feste på skjorten) til og så ser at dette kan være veldig bra å ha framover. Kort sagt, veldig bra for mange ting og vill anbefale den til studenter, video entustiaster og til folk som generelt ser etter en diktafon. Et bra kjøp, spesielt hvis du får den for under 500kr ^^,

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

buon registratore ma con un difetto

ICD-PX333 03.12.2015 av cechin

prodotto buono ma nel modello consegnato non è prevista la lingua italiana

Lydkvalitet

God

Funksjoner

God

Design

God

Brukervennlig

God

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

1

0

0

Enkel å bruke. Godt resultat.

ICD-PX333 12.11.2015 av snemba56

Jeg synes det er litt vanskelig å ta i bruk nye, tekniske ting, men brukte ikke mange minuttene på å sette meg inn i hvordan denne brukes. Det er fem forskjellige innstillinger for opptak på denne - møter, intervju, audio inn m.m. Jeg bruker for det meste "Voice notes" og det gir et veldig bra resultat. Jeg kan faktisk gjøre helt greie opptak mens den ligger i lomma. Jeg kjøpte også en Hama mikrofon til denne. Mikrofonen kobles til lyd inn-inngangen på diktafonen og drives av strømmen fra denne. Batteritiden synes å være god og de er også oppladbare.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Sony Voice Recorder

Opptaker + stereo slipsnålmikrofon 08.11.2015 av Sume

Correct choice. Very happy about the performance. Good product overall.

Lydkvalitet

God

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

God

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

1

0

0

Quality product but...

ICD-PX333 07.11.2015 av Samhus

It's a Sony so quality comes as standard. However I do find this Little machine and it is so light and small - difficult to master. The voice file goes into folders and then subs divides into files. It would be simpler if It was done easier. Just keep it as files like numbered.

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Dårlig

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

2

0

0

Registratore Sony

ICD-PX333 05.11.2015 av Albertino1

E' forse presto per confermare la sua validità, però per il momento sono soddisfatto

Lydkvalitet

Gjennomsnittlig

Funksjoner

Gjennomsnittlig

Design

Gjennomsnittlig

Brukervennlig

Gjennomsnittlig

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

Viele Extras und eifache Bedienung

Opptaker + stereo slipsnålmikrofon 01.11.2015

Habe das Produkt Sony ICD-PX 333 im August gekauft und bin sehr zufrieden damit

Lydkvalitet

God

Funksjoner

God

Design

God

Brukervennlig

God

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0