TALENOTATOPPTAKERE

PX470 – digital stemmeopptaker i PX-serien

ICD-PX470
Bilde av PX470 – digital stemmeopptaker i PX-serien

4 GB

ICD-PX470

Veil. pris

kr 1 100,00

(inkl. MVA)
Bilder av PX470 – digital stemmeopptaker i PX-serien
Bilder av PX470 – digital stemmeopptaker i PX-serien
Bilder av PX470 – digital stemmeopptaker i PX-serien
Bilder av PX470 – digital stemmeopptaker i PX-serien
Bilder av PX470 – digital stemmeopptaker i PX-serien

Funksjoner

Direkte USB-tilkobling for raskere filoverføring

Det går raskt og enkelt å overføre filer til eller fra datamaskinen. Bare koble ICD-PX470 direkte inn i en USB-port for en umiddelbar kontakt – du trenger ikke USB-kabel engang.

Få mer minne via mikro-SD-kortsporet

ICD-PX470 leveres med 4 GB innebygd minne, noe som gir en maks. opptakstid på 59 t og 35 m når du tar opp i stereo i MP3 128 kbps. Du kan utvide minnekapasiteten med et mikro-SD-kort på opptil 32 GB – noe som tilsvarer en opptakstid på mer enn 536 timer (mikro-SD 32 GB, MP3 128 kbps).

Kalendersøk finner raskt filen du er ute etter

Opptakene merkes med dato, slik at du enkelt skal kunne finne opptakene du gjorde en spesifikk dag. Ta frem kalenderen for å bla deg gjennom dagene og finne opptaket du ser etter.

Transkriberingsavspilling hjelper deg med å gå gjennom opptakene

Det er enkelt å få samtalene ned på papiret med modusen for transkriberingsavspilling. Du kan spole frem og tilbake i opptaket eller opprette bokmerker, slik at du raskt finner tilbake. Digital Pitch-kontroll (DPC) gjør det til og med mulig å sakke avspillingshastigheten, slik at du kan lytte nøye til det som blir sagt.

Lavfrekvensfilteret fjerner uønsket støy

Filtrer vekk lavfrekvent bakgrunnsstøy når du gjør opptak, ved å aktivere filteret som fjerner lavfrekvente lyder. Kilder til uønsket støy, som projektorer, trafikk eller vind, kan filtreres vekk, slik at stemmene blir tydeligere når du lytter til opptaket.

Ta opp og lytt i lineær PCM- eller MP3-format

Velg mellom to populære filformater når du gjør opptak. Lineære PCM-filer er større, men de fanger inn flere detaljer og er ideelle for musikk. MP3-filer er komprimerte, men tar ikke like mye plass, så de passer bedre til å gjøre opptak av lange forelesninger eller møter. ICD-PX470 kan også spille av MP3- og PCM-filer, slik at du kan lytte til favorittsangene dine i musikkavspillingsmodusen.

Automatisk stemmeopptak reduserer bakgrunnsstøy

Vil du gjøre opptak av noen som snakker? Slå på automatisk stemmeopptak, så optimaliserer ICD-PX470 lydopptaksinnstillingene for stemmer. Resultatet er et renere opptak med mindre bakgrunnsstøy. Og når du lytter til opptaket, sørger spesialteknologi for at stemmer høres enda klarere ut.

S-mikrofonsystemet fanger opp fjerne og lave lyder

Nå kan du ta opp svake lyder uten å få med en masse bakgrunnsstøy, takket være den følsomme S-mikrofonen for lite støy. Den kan få med selv lyden av fuglesang i det fjerne på en naturlig og klar måte.

Ekstra lang batterivarighet for lengre opptak

Når du tar opp med den innebygde mikrofonen ved MP3 192/128 kbps, varer det medfølgende AAA-batteriet i opptil 55 timer. Det er mer enn to hele dager med opptak uten batteriskifte – perfekt når du vil gjøre opptak på konferanser eller eventer.

Justerbar mikrofonrekkevidde for klarere stemmer

Justerbare mikrofoninnstillinger tar opp den lyden du ønsker å fange inn. Når du gjør opptak av én enkelt stemme, fanger fokusmodus inn et smalt lydfelt fra én retning. Når du er i møter, åpner bred stereo-modusen opp rekkevidden for å få med alle i rommet. Velg mellom fire forhåndsinnstillinger (musikk, møte, intervju, diksjon) for å optimalisere lydinnstillingene ytterligere.

Spesifikasjoner

Svært klare opptak av stemmer og lyder. ICD-PX470 har opptaksmodusene fokus og bred stereo, slik at du kan tilpasse deg kilden du vil gjøre opptak av. Og med et internt minne på 4 GB, som kan utvides til 32 GB via et mikro-SD-kort, kan du ta opp i dagevis.
  • 4 GB internt minne, kan utvides til 32 GB med mikro-SD

  • S-mikrofonsystemet tar opp fjerne og lave lyder på en klar måte

  • Fokus- og bred stereo-opptak fanger inn stemmene du ønsker å høre

  • Automatisk stemmeopptak reduserer bakgrunnsstøy

  • Den innebygde USB-kontakten gjør det enkelt å overføre filer

Innebygd minne
4 GB
Inngangs- og utgangsterminaler
[PC I/F] Hi-Speed USB [Inngang] Stereo mikrofonkontakt [Utgang] Stereo øretelefonkontakt
Vekt
74 g

Hva finnes i esken?

LR04 (størrelse AAA) alkaliske batterier, Programvare for PC (Sound Organizer), Innebygd minne

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere