SX2000 – DIGITAL STEMMEOPPTAKER I SX-SERIEN

Fullstendige spesifikasjoner og funksjoner

ICD-SX2000

Veil. pris

kr 2 770,00

(inkl. MVA)

Generelle funksjoner

Innebygd minne
16 GB

Grensesnitt

Inngangs- og utgangsterminaler
Ekstern inngang (stereo minikontakt), Kan plugges i stikkontakt, Minimalt effektnivå (ca. 1,5 mV), Hodetelefon (stereo minikontakt), USB-kontakt (Type-A), Kortspor (mikro-SD)

Fargealternativer

black

Funksjoner

Bilde av SX2000 – digital stemmeopptaker i SX-serien

Høyoppløselig lyd – lyd uten kompromisser

Opplev digital musikk på sitt beste med høyoppløselig lyd. Ved å ta opp musikk raskere enn CD og øke både lydinnsamlinger per sekund og nøyaktigheten på bithastigheten for hver lydinnsamling byr den høyoppløselige lyden på uovertruffen gjengivelse av musikken. Nyt hvert minste innpust og subtile bevegelse for en virkelig følelsesmessig opplevelse.

Bilde av SX2000 – digital stemmeopptaker i SX-serien

Treveis retningsbestemt mikrofon finjusterer opptakene

Du kan få presise opptak i en rekke ulike miljøer ved å justere de innebygde retningsbestemte mikrofonene. Velg mellom zoom for små grupper som møter eller veiledninger, XY for musikkinnspilling og bred stereo for utendørsaktiviteter eller konferanser.

Bilde av SX2000 – digital stemmeopptaker i SX-serien

REC Remote for enkel kontroll fra smarttelefonen

REC Remote-appen er tilgjengelig på Google Play™ for Android eller på App Store for iOS-enheter, og den gjør det mulig å ta kontroll over opptaket eksternt via Bluetooth®. Start og stopp opptaket, juster nivåer og innstillinger, eller legg til bokmerker slik at du enkelt kan finne tilbake. Med et enkelt grensesnitt på telefonen kan du kontrollere, overvåke og organisere opptak eksternt.

Bilde av SX2000 – digital stemmeopptaker i SX-serien

Lineært PCM-opptak for makeløs lyd

Denne stemmeopptakeren støtter lineært PCM-opptak ved samplingfrekvenser på hele 96 kHz og bithastigheter på opptil 24 biter, og den fanger presist inn diskré nyanser i liveopptredener og arrangementer. Den kan ta opp lyd med bedre kvalitet enn CD-er, så den passer utmerket for musikere som vil ha autentiske opptak til seg selv og fansen.

Flere musikkformater for enkel avspilling

ICD-SX2000 har støtte for populære musikkformater som MP3, WAV og FLAC. FLAC (Free Lossless Audio Codec) gjør det mulig å lytte til komprimerte musikkspor uten at lyden blir forringet.

Bilde av SX2000 – digital stemmeopptaker i SX-serien

S-Master HX digital forsterker: den reneste lyd 

Nyt den beste opplevelsen med høyoppløselig lyd med S-Master HX digital forsterker. Ved hjelp av en forenklet, fullstendig digital signalbane kan S-Master HX reprodusere nyansene og det brede frekvensområdet til formater med høy oppløsning. I motsetning til tradisjonelle forsterkere opprettholder den det digitale signalet frem til høyttalerutgangen, noe som eliminerer forvrengning – for høyoppløselig lyd, akkurat slik artisten forestilte seg.

Bilde av SX2000 – digital stemmeopptaker i SX-serien

Utvid minnet ved hjelp av SD-kort

Lagre enda flere opptak via SD-kortsporet. Du kan utvide minnet fra 4 til 32 GB ved hjelp av et microSD-kort, og til 64 GB eller mer ved hjelp av et microSDXC-kort. Det er ikke mulig å ta opp LPCM 96 kHz /24-biters lyd direkte til et microSDHC- eller microSDXC-kort.

Bilde av SX2000 – digital stemmeopptaker i SX-serien

USB Direct for enkle tilkoblingsmuligheter uten kabler

Ikke kast bort tid med å koble til kabler. Med den innebygde USB-en kan du koble stemmeopptakeren direkte til PC-en, slik at du enkelt kan lagre og overføre opptak.

Bilde av SX2000 – digital stemmeopptaker i SX-serien

16 GB innebygd minne gir plass til flere opptak

Du kan lagre opptil 636 timer med opptak i LP-modus (MP3, 48 kbps), så du har nok plass til å ta opp flere bandøvinger, møter og intervjuer. Du kan også ta opp opptil 6 timer og 35 minutter med høykvalitetsopptak i LPCM 96 kHz/24-bitersmodus.

Bilde av SX2000 – digital stemmeopptaker i SX-serien

Integrert stativspor for vibrasjonsfrie opptak

Et innebygd stativspor gjør det enkelt å koble til et stativ når du skal ta opp ting som bandøvinger, presentasjoner eller intervjuer. Når opptakeren er festet til et stativ, unngår du vibrasjonene som av og til kan oppstå fra overflater som skrivebord eller bord.