TALENOTATOPPTAKERE

UX570 – digital stemmeopptaker i UX-serien

ICD-UX570 SERIES
Bilde av UX570 – digital stemmeopptaker i UX-serien

goldsilverblack

4 GB 

ICD-UX570

Veil. pris

kr 1 800,00

(inkl. MVA)
Bilder av UX570 – digital stemmeopptaker i UX-serien
Bilder av UX570 – digital stemmeopptaker i UX-serien
Bilder av UX570 – digital stemmeopptaker i UX-serien
Bilder av UX570 – digital stemmeopptaker i UX-serien
Bilder av UX570 – digital stemmeopptaker i UX-serien
Bilder av UX570 – digital stemmeopptaker i UX-serien
Bilder av UX570 – digital stemmeopptaker i UX-serien
Bilder av UX570 – digital stemmeopptaker i UX-serien

Funksjoner

Reduser bakgrunnsstøy med automatisk stemmeopptak 

Tar du opp noen som snakker? Slå på automatisk stemmeopptak for å optimalisere lydopptaksinnstillingene for vokalfrekvenser. Resultatet blir et renere opptak med mindre bakgrunnsstøy og redusert sjanse for lydtap forårsaket av feil mikrofoninnstillinger.

Få bedre lyd med automatisk musikkinnspilling 

Den automatiske musikkinnspillingen optimaliserer lydopptaksinnstillingene for musikkfrekvenser. Den reduserer effekten av opptaksfeil som forårsakes av feil mikrofonfølsomhetsinnstillinger, og gir klar lyd av høy kvalitet. 

Ta opp fjerne eller svake lyder med S-mikrofon

Nå kan du ta opp svake lyder uten å få med en masse bakgrunnsstøy, takket være den følsomme S-mikrofonen for lite støy. Den kan få med selv lyden av fuglesang i det fjerne på en naturlig og klar måte.

Stor og klar LED-opptaksskjerm

Med UX570-serien trenger du ikke å bekymre deg for om du tar opp det du trenger. Den store og klare LED-skjermen gjør det enkelt å se når du tar opp.

Kom til poenget med Tidshopp

Det er også enkelt å hoppe over store deler. Du kan enkelt finne de viktige delene av et møte, seminar eller en forelesning ved å bruke Tidshopp for å hoppe over 10 % av den totale spilletiden til et opptak.

Finn det du trenger, på en svært enkel måte

UX570-serien gjør det enkelt å finne avspillingspunktene du leter etter. Det går enkelt å hoppe over små deler med Enkelt søk, som gjør at du kan spole tre sekunder tilbake eller ti sekunder frem ved å klikke på en knapp.

Skru opp volumet med avspillingsnormalisering

Takket være avspillingsnormalisering kan du lytte med god klarhet, selv når du uventet tar opp lyd på et lavere nivå. Den forsterker opptaksamplituden til det høyeste nivået uten tap av lydkvalitet. 

Se alt klart på en stor OLED-skjerm

Det blir enda enklere å starte, gå gjennom og håndtere opptakene dine med bedre klarhet på den store skjermen.

Direkte USB-tilkobling for raskere filoverføring

Det går raskt og enkelt å overføre filer til eller fra datamaskinen. Bare koble UX570-serien inn i en USB-port for en umiddelbar kontakt – du trenger ikke USB-kabel engang.

Tynn, lett og enkel å bære  

Den elegante UX570-serien er 102,8 x 36,6 x 12,2 mm stor og veier ca. 48 g. Den er både lett og tynn, noe som gjør at den enkelt kan legges i lommen på farten uansett hvor du drar.

Få mer minne via mikro-SD-kortsporet

Med et innebygd minne på 4 GB kan UX570-serien ta opp opptil 59 timers MP3-filer på 128 kbps (STEREO). Du kan også utvide minnet med kompatible minnekort. microSDHC-kortet gir deg et minne på opptil 32 GB. Et microSDXC-kort gir deg imponerende 64 GB eller mer.

Spesifikasjoner

Med en mikrofon med høy følsomhet, brukervennlig avspilling og mer enn 159 timers minne er UX570-serien en bærbar og allsidig digital stemmeopptaker du kan ta opp forelesninger, møter og musikk i svært god kvalitet med.
  • Ta opp i MP3/LPCM med S-mikrofon med høy følsomhet

  • Opptil 4 GB innebygd minne, kan utvides med microSD-kort (SDHC/SDXC)

  • Automatisk stemmeopptak reduserer bakgrunnsstøy

  • Innebygd direkte USB for enkel tilkobling til PC

  • Innebygd litiumbatteri med tre minutters hurtiglading for én times opptak

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere