Ta underholdningen hjem med en storskjerm-TV

Hvis du ser etter mer oppslukende underholdning, bør du vurdere en storskjerm-TV. Du får en svært naturtro opplevelse med enestående dybde og detaljer, akkurat som på kino eller stadion. De store TV-ene våre passer også godt inn i selv de minste stuene med de nyeste teknologiene og designene.

Få en bedre visningsopplevelse

Det er bare en storskjerm-TV med store bilder som kan reprodusere spenningen fra en kino eller stadion. Når skjermstørrelsen øker, kan det imidlertid oppstå problemer med uskarphet og kontrast. Den unike Cognitive Processor XRTM fra Sony retter opp disse problemene for å gi enestående oppløsning, bevegelser og naturtro bilder.

To bilder som sammenligner bildekvaliteten av en fotball på en bane foran en spillers fot
Se all slags innhold i enestående 4K

XR 4K Upscaling-teknologien til Sony bruker en unik database til å konvertere et bilde til 4K med forbedret farge og kontrast. Resultatet? En oppløsning så detaljert at du til og med kan se sømmene på en fotball.

Raskere scener? Samme jevne bilde

Med XR Motion Clarity™ fra Sony ser selv de raskeste og mest actionfylte scenene jevne og flytende ut. Bevegelige bilder kontrolleres presist og klart, slik at du ikke går glipp av et eneste øyeblikk av handlingen.

To bilder som sammenligner bildekvaliteten av en spiller som hopper over en annen spillers takling
Fire menn som ser på fotball på en TV fra Sony fra flere vinkler
Se med enestående bildekvalitet, selv fra siden

Bildekvaliteten reduseres vanligvis når man ser på noe fra siden av en TV. Når du ser noe på en TV fra Sony, får du god bildekvalitet og flotte farger, selv fra siden, med X-Wide Angle, slik at du kan se på favorittinnholdet ditt med flere personer.

Føl på spenningen med omsluttende lyd

På en storskjerm-TV med sidehøyttalere lenger fra hverandre kan lyden du hører, komme langt fra der handlingen skjer. Cognitive Processor XRTM fra Sony løser ikke bare dette problemet, men gir deg også en omgivelseslydopplevelse, slik at du kan føle at du er en del av publikum.

Acoustic Surface Audio
Lyd som følger handlingen

Med den unike Acoustic Surface Audio-teknologien til Sony kommer lyden fra stedet der handlingen skjer på skjermen. Med lyd som er så omsluttende som dette, kommer du til å høre hvert skudd og mål som om det skjer rett foran deg.

S-Force Front Surround-høyttalersystem
All underholdningen din oppskalert til 3D-omgivelseslyd

Alt du ser på, får ekte omgivelseslyd. XR Surround skaper omgivelseslyd både fra sidene og vertikalt, slik at du får 3D-lyd uten behov for takmonterte eller oppovervendte høyttalere.

Tror du ikke at du har plass? Tro om igjen.

Selv små rom får nå plass til storskjerm-TV-er med fremskrittene innen bildeteknologi og design. Skjermer med høy oppløsning gjør at du kan sitte nærmere handlingen, mens tynne innfatninger gir størst mulig skjermstørrelse uten å øke TV-størrelsen.