Ta underholdningen hjem med en storskjerm-TV

Hvis du ser etter mer oppslukende underholdning, bør du vurdere en storskjerm-TV. Du får en svært naturtro opplevelse med enestående dybde og detaljer, akkurat som på kino eller stadion. De store TV-ene våre passer også godt inn i selv de minste stuene med de nyeste teknologiene og designene.

Dette er grunnen til at du trenger en stor skjerm

Føl på magien i filmer og spenningen i idrett hjemme i din egen stue. Store skjermer betyr større bilder som gir deg en svært oppslukende opplevelse, og som kan nytes av flere personer i hele rommet. Med større bilder og undertekster ser du alt helt klart, selv langt unna.


Få en bedre visningsopplevelse

Bare en storskjerm-TV med store bilder kan reprodusere spenningen fra kino eller stadion. Men når skjermstørrelsen øker, kan det oppstå problemer med uskarphet og kontrast. Den unike bildeteknologien til Sony retter opp disse problemene for å gi enestående oppløsning, bevegelser og naturtro bilder.

X-Reality PRO for enestående 4K
Se all slags innhold i enestående 4K

4K X-Reality™ PRO-teknologien til Sony bruker en unik database til å konvertere et bilde til 4K med forbedret farge og kontrast. Resultatet? En oppløsning så detaljert at du til og med kan se sømmene på en fotball.

Fotballspiller som hopper over en takling med Sony X-Motion Clarity
Raskere scener? Samme jevne bilde

Med X-Motion Clarity™ fra Sony ser selv de raskeste og mest actionfylte scenene jevne og flytende ut. Bevegelige bilder kontrolleres presist og klart, slik at du ikke går glipp av et eneste øyeblikk av handlingen.

Føl på spenningen med omsluttende lyd

På en storskjerm-TV med sidehøyttalere lenger fra hverandre kan lyden du hører, komme langt fra der handlingen skjer. Lydteknologien til Sony løser ikke bare dette problemet, men gir også en omgivelseslydopplevelse, slik at du kan føle at du er en del av publikum.

Acoustic Surface Audio
Lyd som følger handlingen

Med den unike Acoustic Surface Audio-teknologien til Sony kommer lyden fra stedet der handlingen skjer på skjermen. Med lyd som er så omsluttende som dette, kommer du til å høre hvert skudd og mål som om det skjer rett foran deg.

S-Force Front Surround-høyttalersystem
Få flerdimensjonal lyd

Hør lyd som fra en egen omgivelseslydhøyttaler med flerdimensjonal lyd. S-Force Front Surround konverterer lydinndata og reproduserer et omgivelseshøyttalersystem med flerdimensjonal lyd virtuelt i TV-en, slik at du kan oppleve lyd som om du er på stadion.

Tror du ikke at du har plass? Tro om igjen.

Selv små rom får nå plass til storskjerm-TV-er med fremskrittene innen bildeteknologi og design. Skjermer med høy oppløsning gjør at du kan sitte nærmere handlingen, mens tynne innfatninger gir størst mulig skjermstørrelse uten å øke TV-størrelsen.

Bilde av visningsavstand.
Kom nærmere hendelsene 

Dagens 4K-TV-er med bedre oppløsning holder bildene skarpe og jevne, selv når du sitter nær skjermen eller ser på større skjermer. Som en generell regel anbefaler vi at høyden på TV-en er to tredjedeler av avstanden mellom TV-en og visningsposisjonen.

Visningsavstand: ① 55": 100 cm ② 65": 120 cm ③ 75": 140 cm ④ 85": 160 cm

Bilde som viser ekstra tilgjengelig scene på grunn tynnere innfatninger.
Mer skjerm i forhold til størrelsen

Med slankere innfatninger på de nyeste TV-ene våre kan du nå velge en større skjerm uten å øke den totale størrelsen på TV-en. Visningsopplevelsen blir også mer oppslukende siden du kommer til å fokusere på handlingen, ikke rammen rundt skjermen.