Ta underholdningen hjem med en storskjerm-TV

Hvis du ser etter mer oppslukende underholdning, bør du vurdere en storskjerm-TV. Du får en svært naturtro opplevelse med enestående dybde og detaljer, akkurat som på kino eller stadion. De store TV-ene våre passer også godt inn i selv de minste stuene med de nyeste teknologiene og designene.

Dette er grunnen til at du trenger en stor skjerm

Føl på magien i filmer og spenningen i idrett hjemme i din egen stue. Store skjermer betyr større bilder som gir deg en svært oppslukende opplevelse, og som kan nytes av flere personer i hele rommet. Med større bilder og undertekster ser du alt helt klart, selv langt unna.


Få en bedre visningsopplevelse

Det er kun storskjerm-TV-er med store bilder og omsluttende lyd som kan gjengi spenningen på kino eller stadion. Når skjermstørrelsen øker, kan det imidlertid oppstå problemer med støy, uskarphet og kontrast. Lyden du hører, kan også komme langt fra der handlingen utspiller seg med sidehøyttalere lenger fra hverandre. Den unike bilde- og lydteknologien til Sony korrigerer disse problemene og gir deg en realistisk opplevelse.

Delt bilde av galopperende hester før og etter bildebehandling.
Naturtro bilder

X1-prosessorene våre analyserer data og prosessinformasjon presist, noe som reduserer støy og uskarphet på skjermen, og opprettholder en god bildekvalitet med bedre farger og kontrast. Det gir svært realistiske bilder for en oppslukende visningsopplevelse.   

Bilde av dinosaurer på en storskjerm-TV som illustrerer måten lyden følger handlingen på.
Lyden følger handlingen

Lyden på mange av storskjerm-TV-ene våre kommer fra skjermen og følger handlingen, noe som gjør alt mer realistisk . Du hører dermed en ekstra realistisk lyd fra der handlingen utspiller seg, for eksempel en samtale fra der en karakter står.

Tror du ikke at du har plass? Tro om igjen.

Selv små rom får nå plass til storskjerm-TV-er med fremskrittene innen bildeteknologi og design. Skjermer med høy oppløsning gjør at du kan sitte nærmere handlingen, mens tynne innfatninger gir størst mulig skjermstørrelse uten å øke TV-størrelsen.

Bilde av visningsavstand.
Kom nærmere hendelsene 

Dagens 4K-TV-er med bedre oppløsning holder bildene skarpe og jevne, selv når du sitter nær skjermen eller ser på større skjermer. Som en generell regel anbefaler vi at høyden på TV-en er to tredjedeler av avstanden mellom TV-en og visningsposisjonen.

Visningsavstand: ① 55": 100 cm ② 65": 120 cm ③ 75": 140 cm ④ 85": 160 cm

Bilde som viser ekstra tilgjengelig scene på grunn tynnere innfatninger.
Mer skjerm i forhold til størrelsen

Med slankere innfatninger på de nyeste TV-ene våre kan du nå velge en større skjerm uten å øke den totale størrelsen på TV-en. Visningsopplevelsen blir også mer oppslukende siden du kommer til å fokusere på handlingen, ikke rammen rundt skjermen.