Artikkel-ID : 00123697 / Sist endret : 12.07.2018

Bestille gjenopprettingsplater og deler til datamaskinen

1. Gjenopprettingsplater
    2. Reservedeler
    3. Bestille
    4. Bruke nettstedet for EET Europarts til å finne platene eller reservedelene

Gjenopprettingsplater

Du trenger gjenopprettingsplater hvis du har fjernet gjenopprettingspartisjonen på VAIO-en (tilgjengelig når du trykker F10 under oppstart) og ikke har laget gjenopprettingsplater i Recovery Center.
    Du finner mer informasjon om gjenopprettingsprosessen i feilsøkings- og gjenopprettingsveiledningen som fulgte med VAIO-en.

Hvis du vil ha mer bestillingsinformasjon, kan du se Bestille nedenfor.

Reservedeler

Hvis VAIO-en må repareres, anbefaler vi at du kontakter oss for å få den reparert av en autorisert fagperson.

Interne deler selges vanligvis ikke separat siden det er stor fare for å gjøre ytterligere skade når reparasjon utføres av noen uten riktig opplæring. Hvis en reparasjon utføres av noen som ikke er autorisert, dekkes ikke skader av garantien.
    Se i garantidokumentene som fulgte med VAIO-en, hvis du vil ha mer informasjon.

Enkelte deler som er enkle å erstatte, kan du kjøpe separat.

Bestille

Hvis du må bestille noe, må du først sørge for at du har VAIO-modellen og -serienumrene tilgjengelige. ( Hvor finner jeg modellen og serienumrene? )

Deretter gjør du følgende i henhold til garantistatusen for produktet:

Obs! Alle kjøp fra tredjeparter er underlagt selgerens vilkår og betingelser. Kontakt selgeren hvis du vil ha mer informasjon. Sony er ikke ansvarlig for innholdet på nettsteder som eies av tredjeparter, eller for kjøp fra tredjeparter.

Bruke nettstedet for EET Europarts til å finne platene eller reservedelene

1. Skriv inn modellen eller serienummeret i søkeboksen

Søkeboks
    2. Velg modellen din fra søkeresultatene
    3. Velg en kategori fra CATEGORIES-filtrene i venstre rute. Når det gjelder gjenopprettingsplater, velger du Manuals/Tools/Software

Filtre
    4. Velg artikkelen du ser etter, og trykk BUY
    5. Klikk YOUR BASKET i øvre høyre hjørne
    6. Velg PROCEED TO CHECKOUT, fyll inn informasjonen din, og følg instruksjonene på skjermen for å fullføre bestillingen