Artikkel-ID : 00157565 / Sist endret : 16.02.2017

Merknad til eiere av STR-DG820 AV-receivere - 16/01/2009

16/01/2009

Takk for din vedvarende interesse for Sony-produkter.

Sony har nettopp oppdaget at et begrenset antall av audio/video receiveren STR-DG820 har lydproblemer når en HDMI-tilkobling benyttes.

For å kunne løse dette problemet, må din STR-DG820 AV-receiver sendes til et Sony serviceverksted for en gratis oppdatering.

SYMPTOM:

Når receiveren er tilkoblet et Sony BRAVIA TV-apparat som har funksjonen "BRAVIA Sync", kan det hende at lydstyrken på STR-DG820 plutselig øker når du bruker fjernkontrollen.

GJELDENDE MODELLER:

Hvis serienummeret (Finnes bak på enheten) på din STR-DG820 AV-receiver befinner seg innefor seriene med serienummer nedenfor, og fastvareversjonen er under 1.50, ,må du kontakte Sony for en oppdatering.

• 6600006 ~ 6605109
    • 5500001 ~ 5504254
    • 5504255 ~ 5513637

Image

HVORDAN FASTSLÅ PROGRAMVAREVERSJONEN:

Trykk ned og hold ned både "TONE MODE" og "MUSIC" på frontpanelet. Samtidig som du holder disse knappene inntrykt, må du slå på enheten ved å trykke "ON/STANDBY" på enheten (Ikke på fjernkontrollen).

Fastvareversjonen vises på skjermen som vist under. Hvis versjonsnummeret er under 1.50, trenger AV receiveren oppdateringen.

Hvis AV-receiveren din ikke er innenfor en av disse seriene med serienummer, eller har fastvareversjon 1.50 eller høyere, trenger ikke AV-receiveren noen oppdatering.

Etter oppdateringen vil AV-receiveren være tilbakestilt til fabrikkoppsettet.

MOTTILTAK:

For modellene dette gjelder, vil det bli tilbudt et gratis reperasjonsprogram i våre reperasjonsverksteder. Hvis du vil ha mer informasjon, må du kontakte Sony .

I mellomtiden anbefaler vi på det sterkeste at du deaktiverer funksjonen "Control for HDMI" (Kontroll til HDMI) på din STR-DG820 ved å følge prosedyren nedenfor:

Image

1. Trykk AMP MENU og deretter MENU på fjernkontrollen til din STR-DG820.
    2. Trykk gjentatte ganger på Image for å velge "HDMI".
    3. Trykk Image for å gå inn på menyen.
    4. Trykk gjentatte ganger på Image for å velge "CTRL:HDMI".
    5. Trykk Image for å gå inn på parametret.
    6. Trykk gjentatte ganger på Image for å velge "CTRL:OFF".

Funksjonen "Control for HDMI" (Kontroll til HDMI) er deaktivert.

Hvis du vil ha mer informasjon, må du kontakte Sony .