Artikkel-ID : 00161828 / Sist endret : 30.01.2018

Retningslinjer for personvern for App til bærbar projektor med svært kort bildeavstand

Retningslinjer for personvern for App til bærbar projektor med svært kort bildeavstand

Disse retningslinjene for personvern forklarer følgende:

i. Måten Sony Corporation ("Sony", "vi", "vår" eller "oss") kan lese, samle inn, bruke og/eller oppbevare informasjon om din bruk av App til bærbar projektor med svært kort bildeavstand på.

ii. Måter du kan kontakte oss på.

Les denne personvernerklæringen og angi om du godtar vilkårene ved å velge knappen eller avmerkingsboksen for samtykke eller avslag. Denne personvernerklæringen kommer i tillegg til andre retningslinjer for personvern som kan gjelde for samhandlingen din med Sonys eventuelle tilknyttede selskaper, datterselskaper, produkter, programmer eller tjenester.

1. Om App til bærbar projektor med svært kort bildeavstand

App til bærbar projektor med svært kort bildeavstand er en app som er nødvendig for å kunne bruke den bærbare projektoren med svært kort bildeavstand.

2.:Informasjon som samles inn når du bruker App til bærbar projektor med svært kort bildeavstand ("appen")

Informasjon som samles inn automatisk

Sony kan motta bestemt informasjon automatisk når du bruker appen:

§ Enhetsinformasjon som er registrert av en appbruker
    (f.eks. enhets-ID, modellnavn, produsentnavn)

§ Informasjon om bruk (f.eks. app-ID eller appversjon)

§ Informasjon om måten du bruker appen på

Informasjonen som beskrives ovenfor og samles inn automatisk, blir lastet opp med et unikt nummer som tildeles enhetene denne appen installeres på. Dette gjør at vi kan skille dataene som kommer fra en bestemt enhet, fra dataene som kommer fra andre enheter.

Informasjonen som beskrives ovenfor og samles inn automatisk, blir bare brukt til statistiske formål. Sony kommer ikke til å sende deg uoppfordret markedsføringskommunikasjon.

Hvis du vil stoppe den automatiske innsamlingen av data, må du slutte å bruke appen eller avinstallere den.

3. Hvordan bruker Sony ellers informasjonen din?

For å utvikle fremtidige produkter og tjenester

Sony kan samle inn og/eller analysere informasjonen som nevnes i avsnitt 2, for å forbedre produktene og tjenestene våre, samt til å utvikle nye.

For å beskytte Sony og brukerne

Sony kan samle inn og/eller analysere informasjonen som nevnes i avsnitt 2, for å identifisere mulige sikkerhetstrusler og beskytte Sony, brukere og tilknyttede selskaper.

4. Hvem andre har tilgang til informasjonen din?

Vi kommer ikke til å dele informasjonen med andre.

5. Oppbevaring av data, administrasjon av informasjon

Vi beholder informasjonen som er beskrevet i avsnitt 2, så lenge du bruker appen, og i seks måneder etter at du har sluttet å bruke den. Hvis du vil at vi skal slette dataene du har oppgitt via appen, kan du ta kontakt med oss via det lokale selskapet ditt: https://www.sony.no/, så skal vi svare innen rimelig tid og på samme måte. Vær oppmerksom på at noen av eller alle brukerdataene kan være nødvendige for at appen skal fungere på riktig måte, og vi kan være lovpålagt å beholde noe informasjon.

6. Internasjonal overføring av informasjonen din

Appene er tilgjengelige for brukere over hele verden. Informasjonen din blir behandlet, oppbevart og overført i henhold til de formålene som er skissert i avsnitt 2 og 3, til land utenfor EØS og/eller landet du bor i, inkludert spesielt Japan. Informasjonen din behandles av ansatte som jobber utenfor EØS og/eller landet du bor i, og som jobber for oss eller for en av våre tjenesteleverandører, og disse ansatte kan se informasjonen din. Lovgivningen om databeskyttelse og personvern i disse landene gir kanskje ikke samme beskyttelse som i EØS og/eller landet du bor i, og det kan hende at du har færre juridiske rettigheter når det gjelder informasjonen din.

7. Sikkerhet

Sony forplikter seg til rimelige sikkerhetstiltak som er utformet for å beskytte mot tap, misbruk eller endring av informasjonen din. Selv om vi gjør vårt ytterste for å beskytte informasjonen din, kan vi ikke garantere for sikkerheten til informasjon som sendes til oss via appen, eller som vi lagrer i systemene våre, eller som er lagret på systemene til våre tredjepartsleverandører.

8. Våre retningslinjer for barn

Sony er forpliktet til å følge alle gjeldende lover og forskrifter for innsamling, oppbevaring og bruk av personlig informasjon om barn. Hvis du er en forelder eller verge og mistenker at barnet ditt har gitt oss personlig informasjon uten ditt samtykke, bør du ta kontakt med oss som vist nedenfor.

9. Personvernrettigheter

I enkelte land, inkludert land i EØS, har du enkelte rettigheter med hensyn til den personlige informasjonen Sony oppbevarer om deg. Dette kan omfatte retten til å be om en kopi av den personlige informasjonen vi har om deg, og du kan be om at vi retter, endrer, sletter eller blokkerer denne personlige informasjonen. Hvis du ønsker å bruke denne rettigheten, kan du ta kontakt med oss via det lokale selskapet ditt: https://www.sony.no/

10. Endringer

Sony kan oppdatere disse retningslinjene for personvern fra tid til annen og av hvilken som helst grunn.
    Sony varsler deg om endringer i retningslinjene for personvern gjennom appen.
    Hvis du vil se retningslinjene for personvern, kan du når som helst klikke på følgende: Privacy policy

11. Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål om disse retningslinjene for personvern, eller hvis du vil benytte deg av rettighetene dine med hensyn til personlig informasjon, kan du ta kontakt med oss via det lokale selskapet ditt: https://www.sony.no/

Sist oppdatert 09.09.2016