Artikkel-ID : 00169687 / Sist endret : 12.07.2019

Det blir vist en hvit, horisontal stripe på LCD-skjermen på HAP-Z1ES / HAP-S1

14. juli 2016
    Sony Corporation

Takk for interessen du viser for Sony-produkter.

Vi har sett at enkelte av HAP-Z1ES- og HAP-S1 HDD-lydspillersystemene som ble lansert i 2013, etter en stund får en hvit, horisontal linje på LCD-skjermen. Dette skyldes en komponentfeil.

HAP-Z1ES- og HAP-S1 HDD-lydspillersystemer som har denne feilen, vil bli reparert gratis av Sony. Kontakt Sony for å få reparert lydspilleren din hvis den har denne feilen. Tilbudet om gratis reparasjon gjelder frem til 31. juli 2020.

Vi beklager på det sterkeste eventuelle ulemper problemet kan ha medført.

Hvis du kontakter Sony for å få reparert denne feilen, blir du spurt om modell- og serienummer for produktet. Vi ber om denne informasjonen for å bekrefte at enheten omfattes av tilbudet om gratis reparasjon. Vi forklarer nedenfor hvordan du finner disse numrene:

<SLIK FINNER DU MODELL- OG SERIENUMMERET>

Modell- og serienummeret er angitt på baksiden av HDD-lydspilleren

• HAP-Z1ES

HAP-Z1ES
    • HAP-S1

HAP-S1

<VARIGHET FOR TILBUDET OM GRATIS REPARASJON>

Fra 14. juli 2016 til 31. juli 2020