Artikkel-ID : 00171593 / Sist endret : 02.03.2017

Avslutning av YouTube-tjenesten på lyd- og videoprodukter fra Sony som ble lansert i 2012 – 2. februar 2017

Til våre Sony-kunder

Du har kanskje opplevd problemer med en svart skjerm og avbrutt videoavspilling når du har brukt YouTube-applikasjonen på lyd- og videoprodukter fra Sony som ble lansert i 2012.

På grunn av disse problemene har Sony besluttet å fjerne YouTube-applikasjonen fra disse enhetene etter 15. februar 2017.

Vi beklager eventuelle ulemper dette kan medføre.