Artikkel-ID : 00171986 / Sist endret : 16.04.2019

Varsel om at kundestøtte for produkter med Windows Vista®-operativsystem avsluttes

  Publisert: 02.03.2017


  Kjære kunde

  Microsoft® Corporation har kunngjort at de kommer til å avslutte kundestøtten for Windows® Vista-operativsystemet den 11. april 2017. Etter dette kommer ikke Microsoft til å utføre sikkerhetsoppdateringer, rettelser og teknisk støtte lenger.


  Av den grunn kan ikke Sony lenger hjelpe deg med tekniske problemer eller problemer knyttet til kvalitet og sikkerhet på produkter med Windows Vista. Vi kommer heller ikke til å tilby sikkerhetsoppdateringer eller implementere endringer og valideringer av produkter med Windows Vista.  Vær derfor oppmerksom på at disse produktene kanskje ikke fungerer som de skal hvis du fortsetter å bruke dem med Windows Vista.


  Enkelte produkter er kompatible med nyere versjoner av Windows-operativsystemet.
  Se siden for kundestøtte for din bestemte modell for å få informasjon om kompatible Windows-operativsystemer og -oppdateringer.


  Merk: Sony kan ikke hjelpe deg med tekniske problemer eller problemer knyttet til kvalitet og sikkerhet som er forårsaket av tidligere versjoner av Windows-operativsystemet, som Windows® 95, Windows® 98, Windows® ME, Windows® 2000, Windows® XP og så videre, og som Microsoft ikke lenger tilbyr kundestøtte for.