Artikkel-ID : 00176754 / Sist endret : 30.05.2017

Fastvareoppdatering: Spotify-avspilling lanseres

Spotify-avspilling og forbedret stabilitet

I midten av juni kommer Sony til å lansere en fastvareoppdatering for soundbarer, hjemmekinoanlegg og flerkanals forsterkere. Denne fastvaren kommer til å forbedre systemstabiliteten på disse produktene og introdusere en avspillingsfunksjon for Spotify. Denne nye innebygde Chromecast-funksjonen kan gjøre deg kjent med mye ny musikk som du kan lytte til med lydproduktet ditt fra Sony.

Bildevisning ikke lenger tilgjengelig

Bildevisningsfunksjonen måtte fjernes for å sikre den nye Spotify-funksjonen, og for å forbedre den generelle systemstabiliteten.
    Den kommer ikke lenger til å være tilgjengelig i menyen etter at fastvareoppdateringen er installert.

Andre bildevisningsalternativer

Du trenger ikke å bekymre deg, for det finnes fremdeles mange andre måter å se de mest verdifulle og spennende bildene på TV-en:

• Du kan bruke skjermspeilingsfunksjonen på en mobiltelefon
    • Du kan koble en USB-enhet (minnepenn, HDD, Android-telefon) rett til TV-en
    • Du kan koble en bærbar datamaskin til TV-en via en HDMI-kabel