Artikkel-ID : 00177907 / Sist endret : 27.09.2017

Fastvareoppdatering av ILCE-9: justering av varmespesifikasjoner – 8. juni 2017

Sony tilbyr nå en oppdatering av systemprogramvaren på ILCE-9-kameraet som justerer varmespesifikasjonene. Denne fastvaren forbedrer advarselsfunksjonen for overoppheting.

Gå til siden nedenfor og følg installasjonstrinnene for å installere fastvaren.

>>> Last ned ILCE-9-fastvare versjon 1.10. (Windows)

>>> Last ned ILCE-9-fastvare versjon 1.10. (Mac)

Vi beklager ulempene dette medfører.

Sony anbefaler alle sine kunder å oppdatere produktprogramvaren. Dette holder produktene dine i optimal stand.