Artikkel-ID : 00186191 / Sist endret : 07.12.2021

Mulig problem med CD-avspilling på den bærbare radioen CFD-S70

  Den kostnadsfrie reparasjonstjenesten er avviklet.

  Den kostnadsfrie CFD-S70-reparasjonstjenesten som beskrives i kunngjøringen nedenfor, ble avviklet 30. november 2021. Sony vil fortsette å støtte produktet i henhold til reglene og forskriftene våre om reparasjon. (lagt til 1. desember 2021)  

   


  Kjære SONY-kunde,

  Enkelte bærbare CFD-S70-radioer kan ha problemer med å spille av musikk-CD-er på grunn av et problem med den optiske pickupen, den interne delen som avleser dataen på en lyd-CD. Du kan identifisere produkter som påvirkes av dette problemet, ved å sjekke serienummeret. Dette forklares i detalj nedenfor.

  Vi kommer til å gi deg den nødvendig støtten du trenger for din berørte enhet frem til 30. november 2021 for å bøte på dette problemet.

  Hvis du har en berørt modell som ikke spiller av musikk-CD-er på grunn av problemet med den optiske pickupen, og har et bekreftet serienummer, kan du returnere den til forhandleren. Hvis de kommer frem til at problemet forårsakes av en feil i den optiske pickupen, gir de deg den nødvendige hjelpen du trenger.

  Vi takker for din kontinuerlige støtte og beklager eventuelle ulemper dette måtte medføre.

   

  Hvordan finner jeg ut om modellen min er berørt av dette problemet?

  • Sjekk om CD-ene dine kan spilles av på en annen CD-spiller, slik at du kan være sikker på at problemet ikke forårsakes av riper på CD-en eller andre lignende problemer.
    
  • Kontroller serienummeret på produktet med serienummersjekkeren
    
  • Hvis CFD-S70 har avspillingsproblemer, og serienummeret har blitt bekreftet av serienummersjekkeren, kan du returnere den til forhandleren. De hjelper deg med den videre prosessen 


  Hvor finner jeg serienummeret?

  185712_public_CFD-S70

  1. Du finner modellnavnet og serienummeret på undersiden av produktet
  2. Modellnavnet CFD-S70 står skrevet på utsiden, mens merkelappen med serienummeret er limt på innsiden av batteridekselet
  3. Åpne batteridekselet for å finne serienummeret