Artikkel-ID : 00198003 / Sist endret : 27.06.2019

Sikkerhetsvarsel for LLS-201 Personal Content Station

Kjære kunde

LLS-201 Personal Content Station, lansert i juni 2013, bruker WPA2 (Wi-Fi Protected Access II) som trådløs nettverkskrypteringsstandard.
    Det har blitt oppdaget at disse to teknologiene har, basert på nye bransjerapporter, følgende sikkerhetsproblemer. (CERT-database med sikkerhetsvarsler)

For å ivareta sikkerheten og beskytte enhetene mot ondsinnede angripere som utnytter disse sikkerhetsproblemene, må du følge instruksjonene som beskrives nedenfor:

1. Bruk en direkte tilkobling for enhetene dine

Når du kobler LLS-201 til smarttelefonen eller nettbrettet, kan du bruke en direkte trådløs tilkobling (Wi-Fi Direct-modus) uten å bruke et tilgangspunkt for trådløst nettverk.

Hjelpeveiledning: etablere en trådløs nettverkstilkobling mellom datamaskiner og smarttelefoner/nettbrett med Wi-Fi Direct

2. Angi et passord

Angi et passord for LLS-201 i henhold til informasjonen i hjelpeveiledningen (se koblingen nedenfor).
      Hvis du oppgir passordet ditt til andre for å kunne dele filer, anbefaler vi at du endrer passordet umiddelbart etterpå.

Hjelpeveiledning: passordinnstillinger

3. Velg et trygt sted når du kobler til det trådløse nettverket

Hvis du kobler til LLS-201 med smarttelefonen eller nettbrettet via et trådløst nettverkstilgangspunkt, bør du velge et trygt sted (f.eks. hjemme hos deg selv) som det er vanskelig for andre å få tilgang til.

4. Unngå å bruke åpne trådløse nettverkstjenester
      Enkelte åpne nettverkstjenester er ikke trygge nok og tillater at et ubestemt antall brukere kobler seg til. For din egen sikkerhet anbefaler vi at du unngår å koble LLS-201 til åpne trådløse nettverkstjenester.