Artikkel-ID : 00198003 / Sist endret : 17.06.2021

Sikkerhetsvarsel for LLS-201 Personal Content Station

  Kjære kunde

  LLS-201 Personal Content Station, lansert i juni 2013, bruker WPA2 (Wi-Fi Protected Access II) som trådløs nettverkskrypteringsstandard.
  Det har blitt oppdaget at disse to teknologiene har, basert på nye bransjerapporter, følgende sikkerhetsproblemer. (CERT-database med sikkerhetsvarsler)

  For å ivareta sikkerheten og beskytte enhetene mot ondsinnede angripere som utnytter disse sikkerhetsproblemene, må du følge instruksjonene som beskrives nedenfor:

  1. Bruk en direkte tilkobling for enhetene dine

   Når du kobler LLS-201 til smarttelefonen eller nettbrettet, kan du bruke en direkte trådløs tilkobling (Wi-Fi Direct-modus) uten å bruke et tilgangspunkt for trådløst nettverk.
    

  2. Angi et passord

   Angi et passord for LLS-201 i henhold til informasjonen i hjelpeveiledningen (se koblingen nedenfor).
   Hvis du oppgir passordet ditt til andre for å kunne dele filer, anbefaler vi at du endrer passordet umiddelbart etterpå.

    
  3. Velg et trygt sted når du kobler til det trådløse nettverket

   Hvis du kobler til LLS-201 med smarttelefonen eller nettbrettet via et trådløst nettverkstilgangspunkt, bør du velge et trygt sted (f.eks. hjemme hos deg selv) som det er vanskelig for andre å få tilgang til.

    
  4. Unngå å bruke åpne trådløse nettverkstjenester
   Enkelte åpne nettverkstjenester er ikke trygge nok og tillater at et ubestemt antall brukere kobler seg til. For din egen sikkerhet anbefaler vi at du unngår å koble LLS-201 til åpne trådløse nettverkstjenester.