Artikkel-ID : 00206148 / Sist endret : 27.06.2019

WH-1000xm3-hodetelefonatferd i kalde omgivelser – 27. desember 2018

  Vi har nylig fått vite at WH-1000xm3-hodetelefonene våre av og til får uforutsett adferd når de utsettes for plutselige og betydelige temperaturendringer. Som et resultat av dette kan det hende du har opplevd symptomer som plutselige endringer i lydstyrken eller sporendring.

  Selv om WH-1000xm3-hodetelefonene våre oppfyller alle nødvendige kvalitetsstandarder, er vi innforstått med ulempene som forårsakes av slik adferd. Vi fortsetter å gjennomføre en grundig undersøkelse, men ønsker å sørge for at du – en viktig kunde for oss – har en løsning tilgjengelig for å begrense slike symptomer og ønsker å fremheve produktets spesifikasjoner.
   

  Design og spesifikasjoner

  WH-1000XM3-modellen er utformet for å fungere optimalt i et temperaturområde fra 0 til 40 °C. Selv om de kan og vil fungere utenfor dette temperaturområdet, kan ytelsen bli svekket. Én måte dette blir tydelig på er ved at de reagerer ujevnt på plutselige og betydelige temperaturendringer fra varmt (f.eks. et oppvarmet rom) til svært kaldt vær (f.eks. utendørs om vinteren i temperaturer under 0 °C). 
   

  Betyr det at jeg ikke kan bruke WH-1000XM3 ute når det er kaldt? 

  Hvis du opplever adferden som er beskrevet ovenfor under de varierende temperaturforholdene som de europeiske vintrene er kjent for, kan du gjøre følgende: Slå hodetelefonene dine AV og PÅ igjen – ved å starte på nytt tilbakestilles enkelte parametere i enheten, og dette vil løse problemet med uforutsigbar produktadferd.

  Takk for forståelsen. Legg til et bokmerke på denne siden eller installer mobilappen Support by Sony for å se potensielle oppdateringer av denne artikkelen.