Artikkel-ID : 00226536 / Sist endret : 10.04.2019

Fastvareoppdatering for Android TV-er fra Sony lansert i 2015 og 2016 (X94C-, X93C-, X91C-, X90C-, X85C-, S85C-, X80C-, S80C-, W85C-, W80C-, W75C-, X830C-, XD94-, XD93-, XD85- og SD85-serien) – starter 10. april 2019

Gjeldende produkter og kategorier i denne artikkelen

Vi er glade for å kunne informere om at en ny fastvareoppdatering (5.433.01) lanseres rett til TV-en din fra og med 10. april 2019. Deretter rulles den gradvis ut til alle Internett-tilkoblede TV-er i løpet av de neste ukene.

Denne nye fastvaren forbedrer TV-ens ytelse ytterligere med følgende oppgraderinger:

• Har de nyeste Android-sikkerhetsoppdateringene
  • Forbedrer brukeropplevelsen av innstillingen Enhanced format – HDMI signal format

MERK: Gå til TV-ens spesifikke produktside for å se en fullstendig liste over funksjoner og fordeler, eller for å laste ned denne programvaren.

Den anbefalte måten å motta denne oppdateringen på er ved å sikre at Auto. nedlasting av programvare på TV-en er slått PÅ. TV-en skal deretter motta oppdateringen automatisk i løpet av de neste ukene.

Du kan også laste ned fastvaren fra den europeiske støtteportalen og oppdatere TV-en med en USB Flash-minneenhet.

Sony tar alltid hensyn til tilbakemeldingene fra kundene og jobber fortløpende med å videreutvikle og forbedre den generelle produktkvaliteten.

[Gjeldende TV-modellserier]

• Android TV-er fra Sony fra 2015: W85C-, W80C og W75C-serien (last ned nå)
  • Android TV-er fra Sony fra 2015 og 2016: X94C-, X93C-, X91C-, X90C-, X85C-, S85C-, X80C-, S80C-, X830C, XD94-, XD93-, XD85- og SD85-serien (last ned nå)

Er du usikker på hvilken modell TV-en din er? Her er et par eksempler:

• KDL-43W809C
  • KD-55SD8505
  • KD-55XD8599