Artikkel-ID : 00227034 / Sist endret : 27.06.2019

For kunder som oppdaterer ILCE 9 fra fastvareversjon 4.10 eller eldre

Denne omfattende programvareoppdateringen bygger videre på modellens allerede kritikerroste AF-ytelse og legger til en rekke nye funksjoner som ytterligere støtter opptak, visning og tilpasning av kameraet.

VIKTIG: Les gjennom følgende fordeler og endringer før du oppdaterer.

Viktige merknader

VIKTIG: Vær oppmerksom på at du ikke kan bruke en eldre versjon når oppdateringen er installert.

• Initialisering av kamerainnstillingene

Alle innstillingsverdiene til kameraet er initialisert på grunn av en oppdatering som legger til funksjoner og utfører betydelige endringer av spesifikasjonene. Selv om kamerainnstillingene for kameraets systemprogramvareversjon 4.10. eller nyere har blitt registrert på minnekortet ved hjelp av Memory (Camera Settings1 / Camera Settings2) (Minne, kamerainnstilllinger1 / Kamerainnstillinger2), kan ikke disse innstillingene gjenopprettes på et kamera med systemprogramvareversjon 5.00 (fastvare) eller nyere. Vi anbefaler at du skriver ned kamerainnstillinger du ofte bruker og annen viktig informasjon, før du utfører oppdateringen.
    • Endringer av konfigurasjonen MENU (MENY)

Noen kamerafunksjoner har blitt lagt til og slettet, slik at konfigurasjonen av innstillingene som vises når du trykker på knappen MENU (MENY), også er endret. Vi anbefaler at du kontrollerer MENU (MENY)-konfigurasjonen før du tar bilder.
      Klikk her for å få informasjon om innstillingselementet.
    • Nye funksjoner og spesifikasjonsendringer

Funksjoner som har blitt optimalisert for fotograferingsforholdene, har blitt lagt til. Funksjonsnavnene og betjeningsmetodene har også blitt endret. Enkelte funksjoner har også blitt slettet. Husk å lese om endringene før du installerer oppdateringen.
      Klikk her for å se funksjonsendringene til denne oppdateringen.