Artikkel-ID : 00229013 / Sist endret : 27.06.2019

Aktualizacja zabezpieczeń programu Sony VAIO Update — 20 czerwca 2019 r.

Til våre Sony-kunder

Sony har nylig oppdaget et potensielt sikkerhetsproblem i Sony VAIO Update-programmet på Sony® VAIO®-datamaskiner.
    Det har blitt lansert en sikkerhetsoppdatering for dette problemet, og vi anbefaler at alle kunder umiddelbart installerer denne oppdateringen.

Berørte datamaskiner

Sony VAIO-datamaskiner med VAIO Update-versjon 7.3.0.03150 eller tidligere installert.
    Merk: Det potensielle sikkerhetsproblemet kan oppstå uavhengig om VAIO Update ble forhåndsinstallert eller installert med en senere oppdatering.

Potensielt sikkerhetsproblem

Sikkerhetsproblemet kan gjøre det mulig for en tredjepart å kjøre en vilkårlig kode på en berørt datamaskin.

Løsning

Du må umiddelbart bruke VAIO Update til å installere VAIO Update 7.4.0.15200 eller nyere.
    Merk: Hvis datamaskinen bruker standardinnstillingene til VAIO Update, har oppdateringen VAIO Update 7.4.0.15200 eller nyere blitt installert automatisk.

Slik sjekker du VAIO Update-versjonen.

1. Åpne Windows Utforsker.
    2. Gå til Lokal disk (C:)\Programfiler\Sony\VAIO Update directory.
      eller
      Gå til Lokal disk (C:)\Programfiler\Sony\VAIO Update 5 directory.
    3. Dobbeltklikk på Version.txt-filen.