Artikkel-ID : 00229606 / Sist endret : 03.07.2019

Datoinnstillingen vises ikke på riktig måte – 4. juli 2019

  Takk for interessen du viser for Sony-produkter.

  Vi har oppdaget et problem i bestemte produkter der GPS-posisjonsdatoen ikke vises på riktig måte. Dette forårsakes av GPS-ukenummeroverføringen. Ukenummeret som sendes av GPS-satellitten, tilbakestilles til 0 hver 1024. uke. Dette problemet oppstod den 7. april 2019 (japansk tid). Problemet førte til at GPS-datoinformasjonen ikke ble gjenkjent, og at datoen ble endret utilsiktet. I tillegg ble funksjonen for automatisk tidskorrigering forstyrret.

  Alle digitale Handycam®-videokameraer, digitale kikkerter med kamera, digitale α™-speilreflekskameraer (Alpha™) med utskiftbare objektiver og digitale Cyber-shot®-stillbildekameraer, lansert mellom 2010 og 2013, påvirkes. Du kan sjekke de berørte modellene i delen [Applicable Products and Categories of This Article] (Gjeldende produkter og kategorier i denne artikkelen).

  For å unngå dette problemet må du slå av funksjonen for automatisk tidskorrigering og stille inn tiden igjen før du bruker produktet. Du kan føle deg trygg på at det ikke kommer til å oppstå noen problemer med GPS-posisjonsresultater eller funksjoner for automatisk områdekorrigering.

  Vi beklager overfor kundene våre for at denne kunngjøringen har blitt forsinket.

  Vi ønsker også å beklage ulempene dette medfører. Vi håper du vil fortsette å bruke produkter fra Sony.