Artikkel-ID : 00231511 / Sist endret : 01.09.2019

Fastvareoppdatering: WF-1000XM3-kompatibilitet med Windows 10 – 29. august 2019

Den nye fastvaren er nå tilgjengelig på WF-1000XM3-produktsiden:

Vi takker deg for din forståelse og tålmodighet.

Kommende fastvareoppdatering: WF-1000XM3-kompatibilitet med Windows 10 – 22. august 2019

Vi er glade for å kunne informere om at en ny fastvareoppdatering blir tilgjengelig i slutten av måneden. Denne oppdateringen gjør WF-1000XM3-hodetelefonene kompatible med alle datamaskiner med et Windows 10-operativsystem (OS).

Hvorfor lanserer vi denne nye fastvareoppdateringen?

Denne oppdateringen løser et særskilt problem med at ingen lyd (lyd og/eller musikk) spilles av på WF-1000XM3 når enheten er koblet til en Windows 10-datamaskin med bestemte operativsystemversjoner via Bluetooth.

Hvordan finner jeg denne fastvareoppdateringen?

Oppdateringen gjelder bare for stasjonære eller bærbare datamaskiner med Windows 10. Som vanlig blir denne nye fastvaren distribuert til kundene våre via den medfølgende Headphones Connect-appen. Du kan også sjekke WF-1000XM3-produktsiden på nettsiden vår for kundestøtte i løpet av de kommende dagene.

Vi anbefaler også å legge inn et bokmerke for denne siden eller installere Support by Sony-appen for smarttelefoner slik at du kan få med deg eventuelle oppdateringer av denne artikkelen.

Vi takker deg for din forståelse og tålmodighet.