Artikkel-ID : 00232619 / Sist endret : 27.11.2019

Fastvare fortsettes:  Helt trådløse WF-1000XM3-hodetelefoner og enheter som bruker iOS 13.1 – 5. november 2019

5. november 2019

Problemene med iOS 13.1 og WF-1000XM3 er løst

Det gleder oss å kunne informere om at det nå finnes en løsning på de tidligere annonserte iOS13.1-relaterte problemene (se merknaden nedenfor).
    Ettersom Apple lanserer en ny iOS 13.2-versjon (tilgjengelig fra og med 5. november 2019), fortsetter Sony fastvareoppdateringen (nå 1.3.7) av WF-1000XM3, som vi midlertidig suspenderte som et sikkerhetstiltak for å unngå eventuelle problemer.

Fastvareoppdateringen 1.3.7 forbedrer tilkoblingen med iOS og kompatibiliteten med Windows 10-enheter.
    Oppdater iOS-enheten din til iOS 13.2 før du installerer WF-1000XM3-fastvaren.

Hvor laster jeg ned denne fastvaren?

Fastvaren blir som vanlig distribuert via den medfølgende Headphones Connect-appen.
    Du finner mer informasjon på WF-1000XM3-fastvaresiden

26. september 2019
    Sony Corporation

iOS13.1 & WF-1000XM3

Sony har dessverre oppdaget følgende problemer ved bruk av de trådløse hodetelefonene WF-1000XM3 sammen med Apple-enheter som kjører den nylig utgitte iOS-versjonen 13.1:

• Taleveiledningsspråket kan ikke endres via Headphones Connect-appen.
    • Funksjonen for enkel paring i Headphones Connect-appen fungerer ikke
      (du kan likevel pare WF-1000XM3-hodetelefonene via kildeenhetens Bluetooth-innstillinger)
    • Funksjonen for programvareoppdateringer i Headphones Connect-appen fungerer ikke.
      (Sony har derfor midlertidig suspendert programvarenedlastingen.)
    • Google Assistant fungerer ikke.

Tidligere iOS-versjoner påvirkes ikke.

iOS13.1 ble utgitt 24. september 2019.

• Hvis du allerede har oppdatert iOS-enheten din til versjon 13.1, kan du fortsatt spille av musikk og endre lydinnstillingene i Headphones Connect-appen.
    • Hvis du ennå ikke har oppdatert iOS-enheten din og bruker versjon 13.0 eller eldre, kommer ikke de ovennevnte problemene til å oppstå.

Hva gjør Sony for å løse dette?

Teknikerne til Sony jobber med en fastvareoppdatering i samarbeid med Apple som skal rette opp denne feilen så snart som mulig.
    Vi ønsker å takke deg for forståelsen og beklager eventuelle ulemper dette medfører.

Legg inn et bokmerke for denne siden eller besøk den jevnlig, for å holde deg oppdatert. Vi kommer til å oppdatere den så fort ny informasjon blir tilgjengelig.