Artikkel-ID : 00232619 / Sist endret : 27.09.2019

Varsel om de trådløse hodetelefonene WF-1000XM3 og enheter som bruker iOS13.1 – 26. september 2019

26. september 2019
    Sony Corporation

iOS13.1 & WF-1000XM3

Sony har dessverre oppdaget følgende problemer ved bruk av de trådløse hodetelefonene WF-1000XM3 sammen med Apple-enheter som kjører den nylig utgitte iOS-versjonen 13.1:

• Taleveiledningsspråket kan ikke endres via Headphones Connect-appen.
    • Funksjonen for enkel paring i Headphones Connect-appen fungerer ikke
      (du kan likevel pare WF-1000XM3-hodetelefonene via kildeenhetens Bluetooth-innstillinger)
    • Funksjonen for programvareoppdateringer i Headphones Connect-appen fungerer ikke.
      (Sony har derfor midlertidig suspendert programvarenedlastingen.)
    • Google Assistant fungerer ikke.

Tidligere iOS-versjoner påvirkes ikke.

iOS13.1 ble utgitt 24. september 2019.

• Hvis du allerede har oppdatert iOS-enheten din til versjon 13.1, kan du fortsatt spille av musikk og endre lydinnstillingene i Headphones Connect-appen.
    • Hvis du ennå ikke har oppdatert iOS-enheten din og bruker versjon 13.0 eller eldre, kommer ikke de ovennevnte problemene til å oppstå.

Hva gjør Sony for å løse dette?

Teknikerne til Sony jobber med en fastvareoppdatering i samarbeid med Apple som skal rette opp denne feilen så snart som mulig.
    Vi ønsker å takke deg for forståelsen og beklager eventuelle ulemper dette medfører.

Legg inn et bokmerke for denne siden eller besøk den jevnlig, for å holde deg oppdatert. Vi kommer til å oppdatere den så fort ny informasjon blir tilgjengelig.