Artikkel-ID : 00235218 / Sist endret : 13.12.2019

Varsel om reparasjon uten ekstra kostnader: FE 16-35mm F2.8 GM SEL1635GM – utskiftbart objektiv – 14. november 2019

  Vi har oppdaget at for noen få FE 16-35mm F2.8 GM SEL1635GM-objektiver av E-typen kan det hende at kameraet ikke fungerer som det skal når SEL1635GM-objektivet er montert.

  Hvis du har ett eller flere av de oppførte produktene nedenfor og opplever dette sjeldne fenomenet (beskrevet nærmere nedenfor), er du kvalifisert til å være med i det kostnadsfrie kontroll- og reparasjonsprogrammet vårt*. Vi reparerer objektiv som påvirkes av dette, helt kostnadsfritt, frem til 31. mars 2023.

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se detaljene nedenfor.


  Vi beklager eventuelle ulemper dette kan ha medført, og takker deg for din forståelse.

   

  * Det kostnadsfrie reparasjonsprogrammet dekker bare defekter i et spesifikt elektrisk trykt kretskort som forårsaker dette fenomenet. Hvis en annen komponent er grunnen til at objektivet ikke fungerer, kan det påløpe en serviceavgift.


  Fenomenet:

  • Det kan hende at kameraet ikke fungerer som det skal når FE 16-35mm F2.8 GM-objektivet er montert.
  • Det kan hende at visningen på kameraets bakre skjerm ikke fungerer som den skal når FE 16-35mm F2.8 GM-objektivet er montert.

  Slik går du frem:

  • Bare et begrenset antall produserte enheter har dette sjeldne problemet. Sjekk om din spesifikke enhet kan være påvirket med vår serienummersjekker.
  • Hvis du opplever disse symptomene og serienummeret har blitt bekreftet, kan du dra til et autorisert servicesenter i nærheten for å gå videre med den kostnadsfrie reparasjonen (du blir videresendt til en side der du kan finne et autorisert servicesenter dersom serienummeret bekreftes).

   

   

    Liste over serienummer

   

  Hvor finner jeg serienummeret?

  Produksjonsserienummeret står på platen som du finner på siden av objektivet.

   

  Søknadsperiode for kostnadsfritt reparasjonsprogram

  • Gjelder frem til 31. mars 2023