Artikkel-ID : 00251428 / Sist endret : 09.12.2020

Photo Sharing Plus-tjenesten avsluttes på ikke-Android-TV-er fra Sony fra 2017–2020 - 9. desember

På grunn av en reduksjon i popularitet og antall brukere har Sony besluttet å avslutte Photo Sharing Plus-tjenesten. Service- og Photo Sharing Plus-ikonet kommer til å bli fjernet fra alle Android-TV-er fra 2017–2020 etter desember 2020.

Hvis du fortsatt vil vise bildene fra mobilenheten din, anbefaler vi at du bruker Skjermspeiling-funksjonen.

Vi takker for forståelsen og beklager eventuelle ulemper dette medfører.