Artikkel-ID : 00254180 / Sist endret : 28.12.2020

Hvorfor er teksten på TV-en uklar når du mottar et 4K 120 Hz-signal fra en annen enhet?

Det oppstod et problem med videobehandling ved bruk av TV-en i Game/Graphics-modus (Spill/Grafikk). Versjon 6.0414 av TV-programvareoppdateringen fra Sony løser dette problemet.

Slik laster du ned den nyeste programvareoppdateringen til en Android TV

Hvis du vil motta programvareoppdateringer, må du kontrollere at innstillingen Søk automatisk etter oppdatering eller Auto. nedlasting av programvare på TV-en er slått . På denne måten starter nedlastingen automatisk så snart en oppdatering er tilgjengelig for enheten. Hvis du har slått denne innstillingen AV, må du kontrollere om det finnes tilgjengelige oppdateringer for TV-en manuelt.

Du kan laste ned oppdateringen fra nedlastingssiden for TV-modellen og installere den manuelt.

Jeg lastet ned den nyeste programvareoppdateringen, men teksten på TV-en er fortsatt uklar ved bruk av et 4K 120 Hz-signal

4K 120 Hz-støtte er en relativt ny TV-funksjon som er utviklet med tanke på videoinnhold i stedet for stillbilder. Fordelene med oppdateringshastigheten på 120 Hz, som jevne og flimmerfrie videoer, er derfor mest merkbare når du bruker TV-en i Game/Graphics-modus (Spill/Grafikk).

Ved visning av stillbilder anbefaler vi å endre signalinnstillingen på utgangsenheten til 4K 60 Hz for å oppnå optimal bildebehandling.