Artikkel-ID : 00274398 / Sist endret : 14.01.2022

Slik tar du et korrekt bilde av Systeminformasjonsskjermen

Vi trenger et bilde av hele TV-en med Systeminformasjonsskjermen, som tydelig viser modell, serienummer og enhets-ID:

Slik får du tilgang til systeminformasjonsskjermen:

1. Trykk på "HELP"-knappen på fjernkontrollen

2. På TV-skjermen, naviger ned til "Status & Diagnostikk" i venstre menyelement og trykk OK

3. Naviger ned på høyre side av skjermen til "Systeminformasjon" og trykk OK

4. Systeminformasjonsskjermen vises. Det er her du finner serienummer, enhets-ID og modellnavn. Dette er TV-skjermen du må ta bilde av.

Et godt bilde av Systeminformasjonsskjermen som vil bli akseptert:

- Hele TV-skjermen skal være synlig, pluss litt av bakgrunnen
    - TV-en skal vise systeminformasjonsskjermen med serienummer, enhets-ID og modellnummer

Bilder som ikke vil bli akseptert:

- Bildene nedenfor vil ikke bli akseptert da de ikke viser hele skjermen på TVen:

- Bilder av baksiden av TV-en godtas ikke:

- Statusskjermbilde godtas ikke:

- Bilde av skjermen når "Om" og "Status" vises vil ikke bli akseptert:

- Bilde av TV-boksen godtas ikke:

Hvilket format skal brukes for å laste opp dokumenter?

Vennligst bruk bare pdf-, png-, jpeg- eller jpg-filer og et filnavn som ikke inneholder noen spesialtegn utover et punktum før filtillegget.

Er det noen størrelsesbegrensninger for opplasting av dokumenter?

Filstørrelsen kan være opptil 5 MB for en enkelt fil. Du kan laste opp opptil 10 MB totalt.