Artikkel-ID : 00298277 / Sist endret : 20.09.2023Skriv ut

Samling av ID-er som brukes på tjenester for produkter fra Sony til én Sony-konto

Siden det nå er mulig å samle ID-er som brukes på tjenester for produkter fra Sony til én Sony-konto, blir muligheten til å bruke Amazon-, Apple-, Facebook- eller Google-ID på tjenestene og appene som er oppført nedenfor, avviklet i juli 2024. Følg instruksjonene på nettsidene med kobling nedenfor for å overføre ID-ene dine til Sony-kontoen din.

Overføre ID-er til en Sony-konto

Spørsmål og svar

• Hva er en Sony-konto?
    • Slik sjekker du om du har en Sony-konto eller ikke
    • Kan jeg samle flere Sony-kontoer i én?
    • Hva om jeg vil fortsette å bruke kontoene jeg bruker for øyeblikket?
    • Hva skjer hvis jeg ikke overfører Amazon-, Apple-, Facebook- og Google-ID-ene mine til en Sony-konto innen juli 2024?
    • Jeg har ikke noen Sony-konto. Kan jeg overføre ID-ene mine likevel?