Artikkel-ID : 00245787 / Sist endret : 29.09.2020

Hvordan finner jeg modellnummeret og IMEI-nummeret på smarttelefonen/nettbrettet?

IMEI-nummeret (International Mobile Equipment Identity) er et unikt identifikasjons- eller serienummer enheten har.

Du finner modellnummeret og IMEI-nummeret på følgende måter:

1. Du finner IMEI-nummeret ved hjelp av telefonoppringingen

Slik finner du IMEI-nummeret ved hjelp av telefonoppringingen

1. Gå til startskjermbildet, og trykk på ikonet for telefonoppringing.
    2. Finn og trykk på tastaturikonet.
    3. Skriv inn følgende kode: *#06#. IMEI-informasjonen vises.

2. Du finner modellnummeret og IMEI-nummeret ved å bruke Support-appen

Slik finner du modellnummeret og IMEI-nummeret ved å bruke Support-appen

1. Gå til startskjermbildet, og trykk på Program-ikonet.
    2. Finn og trykk på Support-appen.
    3. Du finner modellnummeret og IMEI-nummeret under delen Enhetsinformasjon.

3. Du finner modellnummeret og IMEI-nummeret i Innstillinger

Slik finner du modellnummeret og IMEI-nummeret i Innstillinger

1. Gå til Innstillinger
    2. Android 10: System → Om telefonen.
    3. Android 8: Om telefonen → Status → IMEI-informasjon.
      Merk. Banen kan være annerledes på eldre Android-versjoner.
    4. IMEI-nummeret vises blant telefonopplysningene.

4. Du finner modellnummeret og IMEI-nummeret på telefonens originaleske

Finn etiketten på esken telefonen kom i. Både modellnummeret og IMEI-nummeret står oppført.

5. Jeg får ikke slått på telefonen: Hvordan kontrollerer jeg IMEI-nummeret da?

Kontroller SIM-kortsporet

På nyere Xperia-enheter finner du IMEI-nummeret på en etikett i SIM-kortsporet.

Merk. Følgende metoder kan variere fra enhetsmodell til enhetsmodell

• Fjern SIM-kortholderen for å få tilgang til etikettskuffen.
    • På noen modeller finner du IMEI-nummeret i minnekortsporet. Bruk fingeren eller et ubrettet stykke papir (eller lignende) for å dra etikettskuffen utover.
    • På enheter med et avtakbart bakdeksel står IMEI-nummeret under bakdekselet.

Hvor finner jeg nettbrettets modellnavn og serienummer?

Eksempler på riktige modellnavn: SGPT121DE/S | SGPT113BE/S
    Nettbrett
    1: Modellnavn
    2: Serienummer

SGP-nettbrettmodeller

Tablet S

Tablet S

Du finner modellnummeret på baksiden av enheten i hjørnet nederst til venstre. (f.eks. SGP-T112US/S)

Tablet P

Tablet P

Fjern det nedre/bakre dekselet forsiktig. Du finner modellnummeret øverst til venstre inne i rommet. (f.eks. SGP-T211US/S)

Xperia-nettbrett

xperia-nettbrett

Du finner modellnummeret på baksiden av nettbrettet, som vist her. (f.eks. SGP-T121US/S)