• Lydfelt

2-kanals stereo, Direkte, Flerkanals stereo, Dolby®-omgivelseslyd, Neural: X, Front Surround, Lydforbedrer, Hodetelefoner 2 kanaler

• Antall forsterker- kanaler

7-kanals

• Utgangseffekt

165 W (6 ohm, 1 kHz, 1-kanaldrevet THD 0,9 %)

• Antall kanaler som kan dekodes

7 kanaler + 2 fantomkanaler

• AV-SYNKRONISERING

Ja (variabel)

• Audio Return Channel

Ja (eARC / ARC)

• HDMI-gjennomstrømming

Ja

• 4K 60p 4:4:4-støtte

Ja (unntatt VIDEO1-inngang)

• HDMI-gjennomstrømming

Ja

• 3D via HDMI

Ja

• BRAVIA® Sync (CEC-kontroll)

Ja (One touch-avspilling, systemlydkontroll, systemstrøm av)

• Lydforbedringsteknologi

Native DSD-avspilling, DSEE HX, Pure Direct, Lydoptimalisering, Hev senterhøyttaleren, Digital Legato Linear, Modus for takmonterte høyttalere

• Kalibreringsfunksjoner

D.C.A.C. EX; Høyttalerflytting; Phantom Surround Back; Automatisk fasetilpasning; Kalibreringsmikrofon (Stereo)

• FM/AM

Ja/-

• Forhåndsinnstilt (FM/AM)

TTL30 (30 / –)

• RDS

Ja

• HDMI støtter HDCP2.2 inn/ut

6/2

• Inngangs- og utgangsterminaler

Optisk lydinngang (1); Koaksial lydinngang (1); Analog lydinngang (4); Pre Out for subwoofer (2); Komposittskjermutgang (1); Hodetelefonutgang (1); USB (1 foran); Ethernet-port (1)

• Høyttalerutgangsterminaler

Front A, Senter, Omgivelse, Omgivelse bak, Sone 2 (Vanlig med Omgivelse bak), Høyde (vanlig med Omgivelse bak), Front B (Vanlig med Omgivelse bak), Bi-AMP (Vanlig med Omgivelse bak)

• Dekodingsformat for HDMI

DSD, LCPM, Dolby Atmos®, Dolby® Digital, Dolby® Dual Mono, DTS: X, DTS HD MA, DTS HD HR, DTS, DTS-ES (Matrix 6.1 / Discrete 6.1), DTS 96/24

• Annet format

[MP3].MP3, [AAC / HE-AAC].m4a, .AAC, [WMA9 Standard].WMA

• Høyoppløselig lydformat

DSDIFF (DSD): Opptil 5,6 MHz 5.1 kanaler, DSF: Opptil 5,6 MHz 5.1 kanaler, WAV (LCPM): Opptil 192 kHz / 24 biter 7.1 kanaler, AIFF (LCPM): Opptil 192 kHz / 24 biter 5.1 kanaler, FLAC: Opptil 192 kHz / 24 biter 5.1 kanaler, ALAC: Opptil 192 kHz / 24 biter 5.1 kanaler

• Nettverksfunksjoner

Bluetooth®-mottaker, Bluetooth®-sender, NFC, Wi-Fi®, Airplay, Applikasjon for mobil kontroll, Trådløs lytting i flere rom

• Spotify Connect

Ja

• Chromecast innebygget

Ja

• Zone2 Audio

Høyttaler (variabel) / linje (variabel, fast)

• HDMI-sone

Ja

• IR-gjentakelse (inn/ut)

Ja (1/1)

• Strømforbruk (av-modus)

ikke tilgjengelig

• Strømforbruk (nettverksstandbymodus) – terminaler

1,5 W (Bluetooth®) / 1,5 W (alle terminaler og nettverk som er tilkoblet)

• Strømforbruk (standby-modus)

0,4 W

• Av/på-knapp for trådløst/trådløse nettverk

Endre Bluetooth®-innstillingen i MENU (Setup (Oppsett) -> Bluetooth Settings (Bluetooth-innstillinger) -> Bluetooth Mode (Bluetooth-modus) -> OFF (AV)).

• Nettverksstandbymodus aktivert – terminaler

Etter 19 minutter (Bluetooth®)

• Standby-modus aktivert

Etter 19 minutter

• GUI (grafisk brukergrensesnitt)

Ja (kun via HDMI)

• Strømkrav

230 V 50/60 Hz

• Automatisk standby

Ja

• Vekt (kg)

• Mål (B x H x D mm)

430 x 156 x 331