Artikkel-ID : 00201026 / Sist endret : 19.07.2022Skriv ut

Pass deg for falske Sony oppladbare NP-FZ100-batteripakker

  Spørsmål 1: Hva er en falsk Sony oppladbar NP-FZ100-batteripakke?

  Svar 1: En batteripakke som ligner veldig på den oppladbare NP-FZ100-batteripakken fra Sony, og som bruker logoen til Sony uten tillatelse.

  Spørsmål 2: Hva er forskjellen mellom falske og ekte produkter? Hvorfor har ikke forskjellene blitt publisert?

  Svar 2: Det finnes mange forskjellige typer falske produkter, og funksjonene til disse forfalskningene endres kontinuerlig. Det er derfor vi ikke har publisert forskjellene. I dag har vi bekreftet et tilfelle angående et falskt produkt der formen på terminalen for tilkobling til kameraet er feil (batteriet kan ikke kobles til kameraet osv.).

  Spørsmål 3: Hva skal jeg gjøre jeg hvis batteripakken min er en forfalskning?

  Svar 3: Sony tilbyr ikke bytte mot ekte produkter eller støtte for noen problemer. Henvend deg til butikken der du kjøpte produktet.

  Spørsmål 4: Hvordan kan forbrukerne se forskjellen mellom ekte og falske produkter i butikkene? Hva skal de gjøre hvis de ikke kan se forskjell?

  Svar 4: De fleste falske produktene har en emballasje og et utseende som ligner på våre produkter, så det er vanskelig å se at produktet er en forfalskning. Henvend deg til butikken der du kjøpte produktet.

  Spørsmål 5: Blir de falske produktene kun distribuert til dette området?

  Svar 5: Falske produkter distribueres også til andre områder.

  Spørsmål 6: Hva er symptomene til eksempler på ubrukelige produkter som er nevnt på Internett?

  Svar 6: Vi kan ikke gi ett bestemt svar på akkurat hvilke symptomer som gjelder, men disse symptomene er noen eksempler:

    • Produktet slår seg ikke på

    • Produktet slår seg av uten forvarsel under bruk, og data registreres ikke riktig

  • Batterikapasiteten er lavere enn et ekte batteri

  Spørsmål 7: Har falske produkter forårsaket ulykker?

  Svar 7: Vi kan ikke gi svar basert på individuelle tilfeller.

  Sony kan bekrefte at falske oppladbare NP-FZ100-batteripakker med Sony-logoen, blir solgt, og at de ligner veldig på den originale batteripakken fra Sony.

  Det er blitt bekreftet at når falske batterier kobles til og brukes med kameraet, kan det føre til problemer som at

  • kameraet ikke slår seg på
  • kameraet plutselig slår seg av, noe som fører til at data ikke registreres som det skal

  Vi kan også bekrefte at forfalskninger med redusert batterikapasitet sammenlignet med ekte batterier, distribueres til markedet. Bruk av falske batterier innebærer en brann- eller eksplosjonsfare.

  På grunn av dette ber vi deg om å være forsiktig når du kjøper en oppladbar batteripakke fra Sony, inkludert NP-FZ100, og at du forsikrer deg om at du ikke kjøper et falskt batteri.

  Sony kan ikke påta seg ansvar for produktfeil som kan oppstå som følge av bruken av falske oppladbare batteripakker. I tillegg må du være oppmerksom på at Sony ikke bytter falske produkter mot ekte produkter, eller reparerer falske produkter.

  Sony har alltid oppfordret forbrukerne til å være forsiktige med bruken av falske oppladbare batteripakker, og vi anbefaler på det sterkeste at du bare kjøper ekte oppladbare batteripakker fra Sony.