Artikkel-ID : 00131323 / Sist endret : 05.05.2017

Informasjon om kompatibilitet med Windows 10 for programvare (digital bildebehandling)

Vi har kontrollert driften til produktene som er oppført på denne siden og som ble lansert i juli 2015 eller tidligere, under følgende forhold:

Testmiljøer:
    • Driften er kontrollert i skrivebordsmodus i Windows 10 Home og Windows 10 Pro på en oppgradert datamaskin som ble levert med Windows 8.1 forhåndsinstallert.
    • Vi kan ikke garantere at det vil fungere på alle datamaskiner.

Beskrivelse:
    ✓ : Kompatibel
    - : Ikke kompatibel
    ? : Under evaluering

Programvare Versjon Gjeldende produktkategorier Windows 10 Home Windows 10 Pro
    32-biters 64-biters 32-biters 64-biters
    PlayMemories Home 5.0.00 eller nyere Handycam
    Cyber-shot
    α (Alpha)
    Action Cam
    Musikkvideoopptaker
    Bloggie/Webbie
    Digitale kikkerter med opptaksfunksjon
    Fotoskrivere
    GPS-enhet
    Bildedatakonverterer 4.2.04 eller nyere Handycam
    Cyber-shot
    α (Alpha)
    Ekstern kamerakontroll 03.05.2000 eller nyere Cyber-shot
    α (Alpha)
    Action Cam Movie Creator 5.0.00 eller nyere Action Cam
    Sony RAW-driver 2.0.00 eller nyere Handycam
    Cyber-shot
    α (Alpha)
    MVR Studio 1.0.01 eller nyere Musikkvideoopptaker
    Verktøy for innholdsbehandling Eldre enn 2.1 Handycam - - - -