Artikkel-ID : 00131154 / Sist endret : 28.10.2015

Informasjon om kompatibilitet med Windows 10 for USB-minnepinner

Vi har kontrollert driften til produktene som er oppført på denne siden og som ble lansert i juli 2015 eller tidligere, under følgende forhold:

Testmiljøer:
    • Driften er kontrollert i skrivebordsmodus i Windows 10 Home og Windows 10 Pro på en oppgradert datamaskin som ble levert med Windows 8.1 forhåndsinstallert.
    • Vi kan ikke garantere at det vil fungere på alle datamaskiner.

Beskrivelse:
    ✓ : Kompatibel
    - : Ikke kompatibel
    ? : Under evaluering

Modell Windows 10 Home Windows 10 Pro
    32-biters 64-biters 32-biters 64-biters
    USM-M
    USM-QX
    USM-R
    USM-U
    USM-SA1
    USM-X
    USM-SA2
    USM-SA3