Artikkel-ID : 00131468 / Sist endret : 27.06.2016

Informasjon om kompatibilitet med Windows 10 for programvare (lagringsenheter)

Vi har kontrollert driften til produktene som er oppført på denne siden og som ble lansert i juli 2015 eller tidligere, under følgende forhold:

Testmiljøer:
    • Driften er kontrollert i skrivebordsmodus i Windows 10 Home og Windows 10 Pro på en oppgradert datamaskin som ble levert med Windows 8.1 forhåndsinstallert.
    • Vi kan ikke garantere at det vil fungere på alle datamaskiner.

Beskrivelse:
    ✓ : Kompatibel
    - : Ikke kompatibel
    ? : Under evaluering

Programvare Versjon Gjeldende produktkategorier Windows 10 Home Windows 10 Pro
    32-biters 64-biters 32-biters 64-biters
    XQD-enhetsdriver V2.0 Adapter for XQD-ekspresskort
    Verktøy for registerinnstilling for XQD G-serien (for Windows 7) V1.0 XQD-minnekort - - - -
    Høyhastighets XQD-driver V1.04 XQD-kortleser - - - -
    Gjenoppretting av minnekortfil v3.3.0 USB-minnepinner
    Minnekort
    x-Pict Story for minnekort USB-minnepinner
    Minnekort
    - - - -
    Real-time Backup Utility    SD-Minnekort

EasyLock USB-minnepinne
    Data Transfer Accelerator 3.02.41 Ekstern harddiskstasjon - - - -
    Backup Manager 1.00.43 Ekstern harddiskstasjon
    Password Protection Manager 2.00.04 Ekstern harddiskstasjon
    FAT32 Formatter 3.00.05 Ekstern harddiskstasjon
    Backup Manager 2   Ekstern harddiskstasjon